Детски шапки Adidas

Детските шапки се избират спрямо тяхното предназначение. Зимните са, за да предпазват детската главичка от студа, а тези с козирка - за предпазване от слънце. Преди всичко те трябва да удобни за носене и да не дразнят нежната кожа на децата

Брандът, който произвежда детски шапки с грижа към децата и техните нужди, е Adidas. Всички те са висококачествени, осигуряват комфорт и придават модерна визия на вашите малчугани. Разгледайте всички детски шапки и аксесоари на марката Адидас в Dress4less.

Детски шапки Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Отличителни характеристики

Проектирани така, че да осигуряват перфектен баланс между издръжливост и гъвкавост, шапките Adidas отговарят на детските нужди. Те са комфортни и модерни, което позволява носене в ежедневието и по време на спорт. 

В широката гама от модели ще откриете такива с ярки цветове, както и с по-елегантни дизайни. Разнообразието от дизайни отговаря на различните предпочитания. Така децата ще харесват новата си шапка с удоволствие, докато бъдат защитени от външните влияния

Една от главните отличителни характеристики на Adidas е логото. Обикновено е разположено в предната част на шапката. То е в класическите си дизайни - триъгълен с линии или Trefoil. 

Видове

Сред асортимента на Adidas ще попаднете на шапки, предназначени както за различните активности, така и за всекидневието. 

Ето и спортовете, за които са предназначени шапките: 

 • Плуване
 • Баскетбол
 • Бягане
 • Зимни спортове

Най-популярните серии детски шапки са следните:

 • Washed Bucket
 • Adidas x LEGO 
 • Ultimate
 • Trefoil Benie

Някои от моделите включват и шарени колаборации с Disney и LEGO

Детски шапки Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Технологии зад производството им

Както при всичките си дрехи, така и при детските шапки, Adidas не са пропуснали да добaвят добре познатите ви технологии. Те ще предпазят детската глава от запарване през лятото и от простудяване през зимата. 

Ето и включените към тях системи:

 • ClimaLite
 • ClimaCool
 • ClimaChill
 • ClimaHeat 
 • ClimaWarm

Предимства

Главното предимство на детските шапки Адидас e първокачествената им изработка, която е в комбинация с удобство и гъвкавост. Шапките с козирка могат да се регулират спрямо обиколката на детската глава. Зимните прилягат плътно към главата, като не позволяват навлизането на студен въздух. Децата ще останат защитени през всеки сезон. 

Изборът от дизайни и разцветки ще зарадва мъниците, които сами ще създават собствения си стил. Независимо дали той ще е спортен или ежедневен. 

Как да изберем подходящ модел?

Измерете обиколката на главата на детето с помощта на шивашки метър. Макар и шапките Adidas да са регулируеми, винаги е добре да знаете точната обиколка. Също така се съобразете и с сезона. За лятото ви трябват дишащи шапки, които да не запарват, а за зимата - задържащи топлината. 

Включете и детето си в процеса на избор. Важно е и то да харесва шапката си, за да я носи с желание. Тя може да е в определен цвят или да е с участието на любимите му герои. 

Детски шапки Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните детски шапки на немския бранд се отличават с перфектната си изработка. При тях липсват присъщите за репликите лоша миризма, неправилни шевове и стърчащи конци. 

Обърнете специално внимание и на логото. То трябва да изглежда по начина, по който го познавате - без добавени или премахнати елементи. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Нашият дългогодишен опит ни е доказал, че доброто отношение към клиента и качествените продукти винаги се оценяват. Това е и причината за лоялността към нас. В магазина ни ще откриете разнообразие от оригинални спортно облекло, обувки и аксесоари за малки и големи. Всичките ни продукти са на повече от добра цена.

Когато пазарувате от dress4less.bg, поръчката ви ще бъде доставена с възможност за тест и преглед. Имате на разположение и 30-дневен период за връщане за ваша сметка. Ако поръчката ви е над 90 лева, получавате безплатна и бърза доставка. 

Ако искате да изберете детска шапка на място, можете да посетите някой от физическите ни обекти. Ще ги намерите в по-големите български градове. Преди да ни посетите, можете да следите наличностите на желаните продукти в реално време, за да знаете кой магазин да посетите. Това е възможно в нашия онлайн магазин. 

Детски шапки Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Често задавани въпроси

Какво отличава детските шапки на Адидас от останалите модели на пазара?

Освен с атрактивните си дизайни, детските шапки на марката са удобни и регулируеми. Те са създадени с грижа към детската глава, като не я запарват или простудяват. Всичко това е благодарение на качествените и дишащи материи, както и на специалните технологии. 

За какви спортни активности са подходящи?

Шапките са подходящи както за ежедневието, така и за различни спортове - плуване, зимни спортове, бягане и др. 

Как да изберем подходящ размер?

Шапките се регулират, но все пак премерете обиколката на главата на детето си. 

Виж повече