Дамски потници Adidas

1 - 47 от 47

Потниците са чудесен и универсален избор за летния сезон. Спортната мода днес позволява съчетанието им по различни начини - със спортно долнище, къси панталони и дори пола. Това ги прави и предпочитан избор сред дамите, когато температурите се повишат. 

Всеки дамски потник Adidas е снабден с технологии, които ще се погрижат за лекотата на движение и отвеждането на излишната пот. В Dress4less ще попаднете на богато разнообразие от модели и разцветки в различни размери. 

Дамски потници Adidas

Отличителни характеристики

Потниците, произведени от спортния лидер, се отличават с лекотата и ненадминатата си гъвкавост при движение. Можете да ги носите по време на спортни дейности или през ежедневието. Тяхната мултифункционалност идва от вградените технологии, които се грижат за вашето удобство.

Характерни за Adidas са разцветките в пастелни цветове и семплите дизайни. Към тях винаги е добавено и логото, което е щампирано в предната или задната част на потника. 

Видове

Богатото разнообразие от материи и кройки е с цел да изберете точно това, което ви трябва. Всеки спорт изисква различно натоварване, следователно и различно ниво на компресия.

Видовете дамски потници, измежду които да избирате са следните: 

  • Тип бюстие
  • С тесни презрамки
  • С дебели презрамки
  • С по-изрязани подмишници
  • Slim fit кройка

Материите, от които се изработват този тип горнища, зависят от спорта, за който са предназначени. Най-често използвани са полиестерната стягаща и меката памучна материя

Това са и най-предпочитаните серии от любителките на спорта: 

  • winners tank
  • activated tech tank
  • own the run
  • don't rest alphaskin bra
  • all me bra
  • stronger for it bra

Технологии зад производството им

Технологиите, включени в дамските потници Адидас, са добре познати на спортистите. Те се грижат за по-ефективната тренировка, здравето и хигиената на жените. Перфектни са за всякакви спортове - от йога до бягане. 

Това са и самите системи:

  • ClimaChill - отвежда влагата;
  • ClimaLite - регулира температурата на тялото;
  • ClimaCool - отвежда излишната влага от областите, които се потят най-много. Осигурява удобство при спорт. 

Предимства

Сред основните предимства на всички дамски дрехи Adidas е тяхната прецизна изработка с внедрени технологии. Те са от дишащи материи, които не запарват и носят комфорт по време на движение, докато отвеждат излишната влага. Качеството на потниците гарантира дълго време използване, дори и при интензивни тренировки.

Дамски потници Adidas

Как да изберем подходящ модел дамски потник Adidas?

Ако ще използвате новия си потник за спорт, съобразете технологиите и кройката, които ще са ви нужни. Голяма част от спортовете изискват допълнителна компресия, особено в областта на бюста. В Dress4less ще откриете от всички модели. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите? 

Обърнете внимание на изработката. Ако тя е с материя, която не е приятна на допир, а от нея стърчат конци, това е сигурен знак, че потникът не е оригинален. Кривите шевове и неприятната миризма също са част от имитациите на Адидас. 

Логото трябва да изглежда така, както го познават - в квадратна или Trefoil форма. Ако има добавени или премахнати елементи - продуктът е фалшив

Дамски потници Adidas

Защо да се доверим на Dress4less?

Има няколко ключови причини, поради които клиентите ни се доверяват вече над 10 години. 

Ето ги и тях: 

  • Оригинални и висококачествени продукти 
  • Добри цени
  • Богато разнообразие
  • Перфектно обслужване 
  • Програма за лоялни клиенти

Ако пазарувате от онлайн магазина ни, продуктите ще пристигнат при вас с опция за преглед и тест. Така ще ги заплатите, само ако отговарят на изискванията ви. Разполагате и с цели 30 дни от датата на получаване, за да върнете поръчката си към нас. Връщането е за ваша сметка. 

Ако предпочитате да пазарувате във физически магазини и на място да разглеждате дрехите, заповядайте в някой от нашите. Те се намират в по-големите градове на страната. Можете в реално време да следите наличностите на избраните от вас продукти в dress4less.bg. 

Получавате бърза и безплатна доставка за поръчки над 90 лева. Офертата е в сила и при разпродажба. 

Дамски потници Adidas

Често задавани въпроси

Какво отличава дамските потници на Адидас от останалите модели на пазара?

Освен с модерната си визия, дамските потници се отличават и с високоустойчивите си и дишащи материи. Снабдени са със системи, които се грижат за здравето и комфорта ви по време на спорт.

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са за всички спортове и всекидневни дейности. Съобразете технологиите и компресията, които потниците предлагат, за да направят тренировката ви максимално ефективна. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерът на дамските потници е стандартен. Спрете се на този, който носите в ежедневието си. 

Виж повече