Дамски тениски Adidas

1 - 12 от 12

Дамските тениски са задължителна част от ежедневното и спортното облекло. Те са комфортни за носене, съчетават се по множество начини и могат да са част дори и от зимната визия. 

Едни от най-търсените дамски продукти на Adidas са именно те. Това не е изненадващо, предвид тяхната изработка и технологии. Можете да разгледате част от тях в сайта на Dress4less.

Дамски тениски Адидас

Източник на изображението: pexels.com

Отличителни характеристики

Изработени от висококачествен лек текстил, който осигурява ненадмината свобода при движение - такива са дамските тениски Adidas. Те могат да се носят при всички спортни дейности, както и за ежедневието. Това е благодарение на вградените технологии, които правят тениските още по-ефективни по време на движение. 

Характерно за марката са атрактивните разцветки на тениските ѝ, както и нейното лого. Обикновено то е щампирано отпред, отстрани на ръкава или на гърба на тениската. 

Видове

Разнообразието от дамски тениски Адидас, които се предлагат в нашия магазин, са за различни по вид спортове, с разнообразие от кройки и цветове. 

Спрямо това за каква активност ще се използва тениската, се определят материята и кройката:

  • Slim fit
  • Oversized 
  • Loose fit

Материята е толкова лека и мека, че е удобна за носене дори и под блуза. Красивите дизайни отговарят на стандартите на днешната мода. Можете да ги съчетаете както с дънки, така и с анцуг. 

Най-популярни сред жените са тези серии:

  • essential linear tee
  • own the run tee
  • run it tee
  • ID tee
  • StellaMcCorney
  • The farm

Технологии зад производството им

Адидас държат на добре познатите си системи и технологии. Те правят тениските още по-ефективни при практикуването на спортове като фитнес, йога, бягане или дори разходка.

Технологиите включват: 

  • ClimaChill - дишаща материя, която управлява влагата;
  • ClimaLite - регулира телесната температура и извеждането на потта;
  • ClimaCool - бързосъхнеща материя, която отвежда влагата от областите, в които се потите най-много, като ви осигурява комфорт при тренировка.

Предимства

Дамските тениски Адидас дават пълна свобода на движението, както по време на разходка, така и при спорт. Друго предимство са дишащите тъкани, които не запарват. Изработката от висококачествени материи обещава дълъг живот на тениските.

Дамски тениски Адидас

Как да изберем подходящ модел дамска тениска Adidas?

В Dress4less ще намерите модели, които са подходящи за всеки вкус. Преди да направите своя избор, е добре да сте наясно в какви условия ще носите новата си тениска. По време на спорт или в ежедневието? Ако е по време на спорт, ще изисква ли той допълнителна компресия? Отговарянето на тези въпроси ще ви помогне в избора. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Причините за лоялността на нашите клиенти вече над десетилетие са няколко:

  • Оригинално спортно облекло
  • Висококачествени продукти
  • Достъпни цени
  • Богат избор
  • Перфектно обслужване 
  • Лоялна програма

Също така, при закупуването на продукти от онлайн магазина на Dress4less, те пристигат с опция за преглед и тест. Така ще заплатите новата си тениска, само ако отговаря на очакванията ви. 

Ако не сте имали възможност да пробвате или да видите продукта си на място, не се притеснявайте. Разполагате с цели 30 дни от датата на получаване, за да върнете дрехата за ваша сметка към нас. 

Голяма част от хората предпочитат да избират дрехите си от физически магазини. В такъв случай, заповядайте в някой от нашите обекти, находящи се в по-големите градове. Не забравяйте, че можете да следите наличностите на желаните продукти в реално време. Кликнете на харесаната дамска тениска Adidas в dress4less.bg, след това на желания размер и вижте къде е налична тя.

Ако направите поръчка над 90 лева от сайта ни, получавате бърза доставка за 1 работен ден и то безплатно. Това важи дори и за продукти на промоция. 

Дамски тениски Адидас

Източник на изображението: pexels.com

Често задавани въпроси

Какво отличава дамските тениски на Адидас от останалите модели на пазара?

На първо място, това са висококачествените дишащи материи. Всяка тениска Adidas е с включени специални технологии, които я правят подходяща за различни спортове. 

Красивият дизайн на дамските тениски позволява носенето им в ежедневието и по време на тренировка, докато осигурява свобода на движението. 

За какви спортни активности са подходящи?

Тениските са подходящи за всички спортове. Единственото, което трябва да вземете под внимание, е видът му. Някои спортове изискват по-силна компресия на тялото от други.

Как да изберем подходящ размер?

Размерът на всички дамски тениски Adidas е стандартен. Можете да се спрете на този, който носите всекидневно. Обърнете внимание дали моделът на избраната тениска е Slim fit, Oversized или Loose fit.

Виж повече