Мъжки спортни обувки Puma

1 2
1 - 48 от 77

В дома на всеки мъж има поне един чифт маратонки и причината е в тяхната функционалност. Те са подходящи за редица активности - бягане, тенис, баскетбол, а дори и разходка. На пазара има богат избор от модели, които да допаднат на различните вкусове и стилове.

Всички мъжки маратонки Puma осигуряват ненадминат комфорт и стабилност както при спорт, така и при ежедневна разходка. Можете да разгледате разнообразието ни от модели маратонки в Dress4less. 

Мъжки спортни обувки Puma

Източник на изображението: pexels.com

Отличителни характеристики 

Немският бранд произвежда високотехнологични спортни продукти. Що се отнася до мъжките маратонки, Puma предлага широка гама от цветове и модели, което е само допълнение към техните качество и функционалност. 

Материите, които са използвани за създаването на обувките, са първокачествени и обещават издръжливост дори при интензивен спорт

Представяме ви и част от тях: 

  • Велур
  • Изкуствена кожа
  • Естествена лицева кожа
  • Синтетични материали
  • Дишащи материи 

Характерни за мъжките спортни обувки Puma са и изключително успешно разработените системи и технологии. Те обещават добра вентилация на краката и омекотяване при стъпване. Подметките осигуряват нужното сцепление върху всякакъв вид настилки и са устойчиви на износване. 

Освен с известното за марката лого, мъжките маратонки Puma са добре познатии със страничните изчистени линии Formstrip.

Видове

Пума е марка, която обръща внимание на нуждите на почитателите си. Това е и причината за разнообразието от серии, предназначени за различните спортове.

Ето ги и тях:

  • За футбол – FUTURE, KING Platinum, PUMA ONE, KING Hero;
  • За бягане и тренировка – PUMA NRGY, PUMA St Active, PUMA RS-X, PUMA LQDCELL, PUMA Driver, PUMA HYBRID, PUMA RS 9.8 Cosmic;
  • За баскетбол - Ralph Sampson Mid Hoops, Basket 68 Og Mid Rhude, RS-X MIdtop Binary, Uproar Core, Clyde Court, Legacy MM;
  • За ежедневие – PUMA States, Breaker Leather, Suede Classic, Crack Heritage.

Брандът е главен производител на обувки за шофиране и си партнира с BMW и Ferrari. Почитателите на автомобилните спортове могат да избират модели маратонки от сериите Puma-Ferrari и Puma-BMW. Серията Drift Cat е създадена специално за любителите на високи скорости.

Технологии зад производството им

Технологиите в мъжките маратонки спомагат за намаляване на натоварването на краката по време на тренировка. Грижат се за добрата стабилизация, омекотяване и спомагат за правилната адаптация на обувките към различните настилки и спортове.

Представяме ви и някои от най-известните технологии, които можете да откриете в мъжките маратонки Пума: 

  • Trinomic
  • NRGY
  • RS-X Running
  • Puma Cell
  • HYBRID
  • LQDCELL
  • Ignite Technology
  • EverTrack

Стелките SoftFoam са изработени от меки и дишащи материи и имат антибактериална функция. 

Мъжки спортни обувки Puma

Предимства

Модерен дизайн, издръжливост, удобство и разнообразие от разцветки - това са главните предимства на всички мъжки маратонки Пума. Разбира се, най-важни са технологиите, които правят спорта приятен и комфортен, независимо от неговата интензивност. 

Богатата гама от модели и разцветки гарантира, че ще попаднете на маратонките, които да отговарят на вашия стил и предпочитания. Атрактивната им визия позволява да ги съчетавате със спортни екипи, къси панталони или дънки.

Брандът използва материали от отговорни източници, като целят намаляването на вредното въздействие върху околната среда. 

Как да изберем подходящ модел?

Преди да закупите маратонки Puma, помислете дали технологиите в тях и формата на подметката ще са ви от полза за активностите, които ще извършвате.

Например, ако вдигате тежести във фитнеса, ще имате нужда от стабилна и равна подметка, а ако бягате - от омекотена. Добрата вентилация също е ключова за вашия комфорт и здравето на ходилата ви.

Не пренебрегвайте размера и видът на стъпалата си. Ако те са по-широки, ще имате нужда и от по-широки обувки.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

За да различите оригиналните маратонки Puma от имитацията, погледнете кутията. Тя трябва да е в добре познатия дизайн.

Важен детайл е и фабричният номер, който трябва да е част както от вътрешния етикет на обувките, така и на кутията. Проверете дали има отпечатана дата на производство на вътрешния етикет. 

И не на последно място, оригиналните маратонки са с перфектна изработка. От тях липсват всякакви дефекти и неприятни миризми. 

Мъжки спортни обувки Puma

Източник на изображението: pexels.com

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е магазин, който предлага на своите клиенти висококачествени и оригинални спортни стоки. Достъпните цени и перфектното обслужване ни правят предпочитано място за пазар на дрехи, обувки и аксесоари за малки и големи.

Когато купувате мъжки маратонки или друга мъжка стока на Пума, вие имате право да ги прегледате и тествате, преди да вземете окончателно решение дали да ги закупите. Имате на разположение и 30 дни от датата на доставка, за да ги върнете обратно към нас, ако не отговарят на очакванията ви. Разходите за връщане се поемат от вас.

Заповядайте във физическите ни обекти, ако искате да пробвате различни видове преди да направите избора си. Магазините ни се намират в по-големите български градове. Ако търсите точно определен модел, следете неговата наличност в dress4less.bg.

Получавате безплатна доставка за 1 работен ден при поръчки на стойност над 90 лв. 

Мъжки спортни обувки Puma

Източник на изображението: pexels.com

Често задавани въпроси

Какво отличава мъжките маратонки на Пума от останалите модели на пазара?

Освен, че са изключително качествени, те са снабдени с високотехнологични системи, правещи спорта истинско удоволствие. Атрактивните дизайни ще се харесат на мъжете, независимо от техния стил и вкус.

За какви спортни активности са подходящи?

Формата на подметката и нивото на сцепление са на първо място при избора на маратонки за спорт. Както споменахме и по-рано, всяка серия мъжки маратонки Пума отговаря на различен спорт.

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията на обувките е стандартна. Съветваме ви да се ориентирате по таблицата ни с размери, ако не сте сигурни в своя. 

Виж повече