Мъжки спортни обувки и дрехи Reebok

1 2
1 - 48 от 57

Рийбок за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки 

Reebok произвежда и разпространява спортни стоки за фитнес, бягане и CrossFit. Спортните стоки, които предлага Reebok за мъже са дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи и др.). Спрямо това за какъв вид спорт ще се използват артикулите се определя както тяхната материя и кройка, така и системите и технологиите. За по-голям комфорт и удобство, но в същото време по-малкото натоварване в обувките си Reebok за мъже съчетава няколко системи и технологии.

В голяма част от обувките си добавят изключително меката и създадена за върховен комфорт стелка Memorytech, тази стелка е изработена по собствена технология. Reebok за мъже предлага на своите почитатели голямо разнообразие от дрехи и обувки. Като дрехите имат за цел да накарат мъжката част от потребителите да се почувства добре в кожата си, а обувките все едно стъпва по облаците.

С какво се отличават?

Reebok за мъже се отличава с едни от най-удобните и издръжливите технологии и системи. Главно използваните при обувките на Reebok са Hexalite, DMX- Reebok mDMX Foam, Pump и Split sole. 

За зимните си модели брандът използва високо качествени материали, които да предпазват краката сухи и топли. Но обувките Reebok колкото и да са изработени от високо качествен материал се нуждаят от подходящата система и технология. З

а тази цел Reebok добавя известната Gore-Tex мембрана, която е водо- и ветроустойчива, и в същото време дишаща. За дрехите за мъже технолозите на марката изобретяват следните системи ActiveChill, Thermowarm, SpeedWick и Smartvent. 

Reebok не пропусна възможността да направи една страхотна и изчистена линия с  изпълнителка от Spice Girls,  а именно Виктория Бекъм. За да разпознаем колаборацията под логото на марката са добавени инициалите на певицата. Рапарът Кендрик Ламар също не пропуска да пусне своя линия маратонки заедно с Reebok.

Топ сериите, които предлага Reebok за мъже са:

  • Fury
  • Flexagon
  • Royal
  • Pump
  • Instapump
  • Classic Leather

Reebok за мъже предлага страхотни серии, те могат да се закупят отделно, но какво по-хубаво от това да се направят едни уникални спортни комплекти.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме най-харесваните модели на марката, но и утвърденото качество на Reebok за мъже. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага висококачествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма
  • Технологиите на производство на Reebok за мъже също са на високо ниво. Често копията се правят във всички възможни цветове.
  • Материята издава и качеството, и оригиналния произход. Дори репликата да е изработена, също като оригиналните маратонки, от естествени материи, те се различават от материята на оригиналните артикули на Reebok за мъже. Имитациите са с по-твърда материя, най-вече в областта на подметката.

Често задавани въпроси за Reebok:

До сега не съм поръчвал продукти на марката Reebok? Как да разбера кой размер мъжки дрехи/обувки да поръчам?

В продуктовата страница на всеки артикул сме предоставили таблица с ориентировъчни размери, които ще Ви улеснят в избора. Имайте предвид, че някои модели са изключение,тъй като не са със стандартни размери. Ако имате нужда от допълнителна информация за конкретен модел може да се свържете с нас!

Ако размерът или моделът на мъжко облекло или обувки Reebok, който желая да поръчам е изчерпан, да очаквам ли нова наличност?

Изчерпани модели и размери не можем да Ви гарантираме , че ще бъдат налични отново. В редки случаи получаваме повторно, вече изчерпани модели, но най-добре е да следите наличността в сайта ни.

Какъв е произходът на мъжките продукти на марка Reebok? Оригинални ли са?

Всички продукти на марка Reebok, предлагани в Dress4less са с оригинален произход и доказано качество. Всички артикули са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори. В резултат на тези ексклузивни партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на изгодни цени.

Подходящи ли са за различни спортове мъжките обувки и дрехи на марка Reebok?

Продуктите на марка Reebok са известни с високото качеството на изработка и това, че безспорно са една от най-добрите марки на пазара, когато говорим за комфорт. Продуктовата гама на Reebok, предлагана в Dress4less е съобразена с нуждите на потребителите, в т.ч. спортисти, практикуващи бягане, фитнес, кросфит и още много други спортове.

Виж повече