Дамски спортни обувки и дрехи Reebok

1 2
1 - 48 от 55

Рийбок за жени - особености и характеристики на дамските материи и кройки

За дамите почитателки на спортната марка Reebok, компанията предлага голям асортимент от дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувки и др.). Материята и кройката на даден продукт се определя от това за какъв вид спорт ще бъде предназначен. 

Спрямо вида спорт Reebok за жени определят системите и технологиите, които ще се съчетаят с подходящата материя и кройка за по-голямо удобство и практичност. По собствена технология Reebok добавя в голяма част от обувките си изключително меката и създадена за върховен комфорт стелка Memorytech. 

За дамите марката се старае да предложи голям асортимент от дрехи и обувки, които да направят вида й неотразим и впечатляващ. Дизайнерите на брандът се стремят да следват последния писък на модата в спортните среди и да покажат най-добрите черти в тялото на една жена. 

С какво се отличават?

Рийбок за жени се налага на пазара с едни от най-комфортните и издръжливите технологии и системи. А в голяма част от обувките за жени на Reebok се използват следните системи и технологии Hexalite, DMX- Reebok mDMX Foam, Pump и Split sole. 

За зимните си модели брандът използва високо качествени материали, които да предпазват краката сухи и топли. Една обувка дори и да е изработена от високо качествен материал се нуждае от подходящата система и технология. За тази цел Reebok за жени добавя известната Gore-Tex мембрана, която е водо- и ветроустойчива, и в същото време дишаща. 

При дрехите Reebok за жени се използват следните системи и технологии ActiveChill, Thermowarm, SpeedWick и Smartvent. Известната изпълнителка от Spice Girls, Викория Бекъм не изпуска възможността да сключи договори с Reebok и да пусне своя собствена линия. 

Моделите на Виктория за семпли и изчистени, могат да бъдат разпознати като под логото на марката са добавили нейните инициали. Рапарът Кендрик Ламар също не пропуска да пусне своя линия маратонки заедно с Reebok.

Топ сериите, които предлага Reebok за жени са:

  • Fury
  • Flexagon
  • Royal
  • Pump
  • Instapump
  • Classic Leather
  • Cardio

Спортните дрехи, които предлага Reebok за жени и са от една и съща линия, може да закупите отделно, но ще са още по-впечатляващи ако ги направите като комплект.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме топ моделите на марката, но и утвърденото качество на Reebok. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага стоки на достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма
  • Технологиите на производство при Reebok за жени също са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно. Често копията се правят във всички възможни цветове
  • Материята издава и качеството, и оригиналния произход . Имитациите са с по-твърда материя, най-вече в областта на подметката

Често задавани въпроси за Reebok:

Имат ли включен преглед и тест дамските продуктите на марка Reebok?

Дамските продукти на марка Reebok, както и цялата продуктова гама на Dress4less има опция преглед и тест преди приемане на пратката. Така клиентите ни имат възможност да преценят дали артикулът отговаря на очакванията им преди да го заплатят.

Имат ли гаранция дамските спортни обувки и дрехи на марка Reebok?

Всички продукти на марка Reebok са с гаранция, от която всеки клиент може да се възползва по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на продукта.

Мога ли да поръчам по-голям размер дамски обувки/дрехи на марка Reebok, който не намирам в сайта?

Не правим индивидуални поръчки за размери или модели. Всички налични модели и размери се визуализират в сайта. Ако не откривате желания размер, това означава, че не е наличен.

Желая да поръчам дамски дрехи на Reebok от магазин на Dress4less. Мога ли в сайта да намеря информация, дали са налични в съответния обект?

В сайта на Dress4less сме предоставили възможност да проверите в кои наши обекти е наличен всеки от моделите. За целта е необходимо да посетите страницата на желания от Вас модел, след което да изберете размер и от бутона „Виж къде“ в списъчен ред ще се визуализират всички обекти, в които е наличен този модел и съответния размер.

Виж повече