Зимни якета Under Armour

Няма намерени продукти в тази категория

Зимно яке Under Armour - качество и отличителни характеристики

Зимните якета не са само зимна необходимост, те могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Under Armour предлагат богата гама от дизайнерски якета в колекция от зашеметяващи стилове и високо технологични модели. 

Якетата, които произвежда световно известният бранд са от висококачествени материали, като е съобразен и сезона за който ще се ползват. Марката произвежда продукти от материя, която да е лека и удобна, и в същото време да позволява да се движите свободно, без излишно напрежение. 

За да бъдат по-ползотворни якетата се произвеждат със спецификациите за водо- и ветроустойчивост, а 

Системите, които се използват са :

  • UA Storm 
  • HeatGear® 
  • ColdGear® Reactor 
  • MOISTURE TRANSPORT SYSTEM 
  • 4-WAY STRETCH

Спрямо сезона се определя от каква материя и технология да бъде направено еднояке Under Armour. 

Отличителния белег на марката е обозначението на логото, като то може да бъде видяно основно поставено дискретно в малък размер на някоя от лицевата страна на якетата, но при някои от моделите, дизайна на логото е със светлоотразителен ефект за повече видимост в условия на ниска осветеност.

Under Armour зимни якета - видове, модели и серии

В категорията зимни якета Under Armour ще намерите богат избор на удобни модели, изработени от висококачествени материи. Предлагат се, както якета с качулка, така и без. Видовете якета според това, дали ще са за спорт или ежедневието могат да бъдат по плътни, тип ветровка, тип бомбер.

Можете да съчетаете със спортни дрехи и в кежуал стил за ежедневието, като например :

  • За спорт - Storm Launch Launch Jacket Green, Recover Knit Track Jacket Blue, SportStyle Wind Anorak Blue
  • За ежедневие – Recover Windbreaker Jacket White, UNDER ARMOUR INSULATED

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони ?

Зимните якета Under Armour са с различни и уникални модели и кройки, които могат да разчупят Вашата визия и да Ви разграничат от тълпата. Ние от Dress4less Ви предлагаме точно тези топ модели, с които да се почувствате наистина неотразими. 

Освен, че Ви предоставяме възможността да бъдете качествено обслужени, също Ви предлагаме тези топ модели на зимни якета Under Armour на страхотни безконкурентни цени.

Виж повече