Чанти Adidas

1 - 35 от 35

Adidas чанти - качество и отличителни характеристики

В тази категория от марката Адидас ще ни предложат голям избор от чанти За дългите години в тази среда от бранда знаят колко е важно качеството, заради това чантите се изработват от висококачествени материали. Те са направени от материи, които са издръжливи на износване, а част от чантите са изработени от висококачествени водоустойчиви материи.

Adidas предлага различни видове и цветове дамски и мъжки чанти, които са подходящи както за спорт, ежедневие, така и за специални случай. Чантите  Adidas  се отличават с логото на марката, отпред на лицевата част не липсват трите линии или трите листа – Trefoil.

Видове, Модели и серии

Чантите Adidas имат голямо разнообразие от видове, модели и серии. Бранда залага на качествени материали при изработката на чантите, за да могат те да бъдат леки и удобни, но най-вече практични. Чантите, които са за мъжката част от потребителите са малки, с презрамка за носене през рамо и такива за през кръста. Те могат да са изработени от висококачествена еко кожа или от полиестерна материя, която да е водоустойчива.

По-голямата част от чантите имат едно отделение, което е с вместимост за портмоне, телефон и ключове и един външен джоб. Чантите Adidas които се предлагат за дамите са с различна големина и форма. Можете да откриете чанти за през кръста, такива за през рамо, също и мултифункционални модели, които имат възможност за носене като раница. В голяма част от тях има и отделение, което е специално пригодено за лаптоп.

Най-търсените модели и серии са :

  • ID Tote Bag
  • Mini Vintage Bag
  • Linear Core  Bag
  • Festival Bag
  • Fest Bag

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Чантите Adidas са направени от висококачествени материали, които са подходящи за спорт, ежедневие, дори и за специални случай. Те допринасят за това да направят аутфита Ви още по-актуален и интересен, като в същото време са изключително удобни за съхранение на личните Ви вещи.

При нас ще намерите най-забележителните чанти Adidas, като в същото време ще получите бързо и адекватно обслужване. Ние Ви предоставяме страхотните чанти Adidas на изключително добри цени като средно започват от 30лв и стигат до 60лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните стоки не трябва да имат неприятна миризма, нишки, които да стърчат или изкривени шевове. Голяма част от фалшификатите се правят в голяма гама цветове. Логото, което е бродирано или отпечатано не трябва да се различава от това, което ни е познато.

Често задавани въпроси за Adidas:

Подходящи ли са чантите Adidas за ежедневието?

Чантите с марка Adidas са подходящи за всеки ден. Подходящи са за семейни почивки ли служебно пътуване.

Има ли модели чанти Adidas в повече от един цвят?

Чантите Adidas, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Могат ли да се поръчат повече от един брой еднакви модели на чанти на марката Adidas?

Да, всеки артикул може да се поръча в повече от един брой. Важно е само да се провери наличността и дали броят отговаря на направената поръчка.

Всички чанти на Adidas имат дълга дръжка?

Чантите на Adidas, които имат дълга дръжка е задълбително опоменато в описанието. Ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас.

Виж повече