Детски спортни обувки и дрехи Adidas

1 2 3 4 5
1 - 48 от 211

Адидас за деца - особености и характеристики на детските материи и кройки

Световния производител и търговец на спортни стоки се е постарал да предостави стил и удобство, и за най-малките сред нас. Adidas произвежда голямо количество детски дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувки и др.). Дизайнерите от Adidas се стараят да предложат на малчуганите различни системи и технологии, които да направят развитието в растежа им правилен. В голяма част обувки присъстват повече от една система или технология, което подобрява качеството и удобството. 

За по-добра хигиена и здрави крачета, Adidas за деца не пропускат да сложат стелката EcoOrtholite, която е антибактериална. Както при мъжките и дамските обувки Adidas предоставя на децата избор от различни видове обувки спрямо техните нужди. В зависимост от това за какво са предназначени обувките се изработват от съответните системи и технологии. Adidas не изпуска възможността дори и при детските дрехи да покаже най-доброто от себе си, като залага на най-актуалните анимационни герои, които радват децата.

С какво се отличават?

Аdidas за деца се отличава с едни от най-удобните и най- качествените системи и технологии, които имат за цел да подобрят развитието на едно дете. Основните системи и технологиите, които се грижат детето да стъпва с лекота напред са Eva пяна, CloudFoam, Non-marking и TPU клетка. За обувките, които са предназначени за по-студените месеци, са направили технологиите ClimaWarm, Climaheat и ClimaProof, те запазват краката топли дори и през най-студеното време. 

Мембраната, която Adidas добавят към зимните и туристическите си модели е Gore-Tex, тя е  водо- и ветроустойчива, но в същото време дишаща. В детските дрехи Adidas също добавя системите ClimaCill, ClimaLite, ClimaCool, ClimaWarm, ClimaProof и Odour control. Бранда се стреми да зарадва своите малки почитатели като прави серии с най-харесваните и актуални анимационни герои, като например Mikey Mouse, героите от Frozen и да не забравяме супер героите на Marvel.

Топ сериите, които предлага Аdidas за деца са:

  • Superstar
  • Stan Smith 
  • U_Path
  • NMD_R1
  • Terrex

Дрехите Adidas за деца, които за са от една и съща линия, могат да се продават отделно или да направите страхотен комплект за вашия малчуган.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че ви предлагаме бестселърите на марката, но и утвърденото качество на Adidas. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 20 лв до 120 лв за  детски текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма
  • Технологиите на производство са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно
  • Често копията се правят във всички възможни цветове
  • Лесно можем да различим оригиналните продукти Adidas за деца от фалшивите като огледаме дали логото е точно  характерното за Adidas добре познатите 3 линии и логото с 3-те листа -Trefoil, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци

 Често задавани въпроси за Adidas:

Какви материали се използват за производството на детските дрехи на марка Adidas?

Adidas обръща специално внимание за използваните материии и технологии при изработването на детските дрехи. Избират се най-иновативните, чистите и безопасни технологии и материали. Една от използваните материи е Better Cotton, който е изцяло органичен и безопасен за детската кожа. Технологиите и кройките на различните модели са подбрани с цел да не ограничават движенията на децата и да им осигурят нужният комфорт през деня.

Могат ли да се поръчат различни размери на детски продукти на марката Adidas?

Не правим индивидуални поръчки за детски размери или модели. Всички налични модели и размери на марка Adidas са покзани на сайта.

Мога ли да избера размера на детските дрехи Adidas спрямо размерите на стандартната Дамска/Мъжка номерация?

Детските дрехи на Adidas са посочени в размери, които отговарят на различни сантиметри. За Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас! Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни.

Ако моделът или размерът, който желая да поръчам е изчерпан от детските модели на Adidas, да очаквам ли нова наличност? Кога ще мога да поръчам отново?

Изчерпани детски модели и размери не можем да Ви гарантираме, че ще получим отново. Понякога получаваме същите модели, но най-добре е да следите сайта ни и наличностите на размерите. За наличието на определен модел, трябва да следите сайтът ни!

Виж повече