Дамски спортни обувки и дрехи Nike

1 - 22 от 22

Найк за жени - особености и характеристики на дамските материи и кройки 

Стоките, които Nike предлага на дамите любителки на спорта са дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чанти и чорапи и др.). Спортния бранд се стреми да впечатли дамите с изключително удобни и ефектни не само обувки, но и дрехи. Спрямо това за какъв вид спорт е предназначен един продукт се избира не само материята и кройката, но и системите и технологиите от които да бъде изработен. 

За по-голямото качество и удобство е възможно присъствието на повече от една система и технология в даден продукт Nike за жени. Обувките, които се предлагат на пазара са изключително леки и удобни, и не позволяват на краката да се натоварват. За дамите от брандът се стараят да изкарат едни от най-изчистените и добре подчертаващи женската фигура дрехи

С какво се отличават? 

Благодарение на страхотния дизайн продуктите на Nike за жени се отличават с качествата си на комфорт, лекота и свобода на движенията във всеки един момент от ежедневието. Възможността предоставена на дамите да не изпитват натоварване в краката и тялото при тренировка или просто разходка, е че от компанията са включили едни от най-качествените и удобни системи и технологии. При обувките са следните NIKE MAX AIR SYSTEM, NIKE DIAMOND FLX, NIKE ZOOM, NIKE PLUS, Nike Lunar Foam, DYNAMIC FIT и Nike Free. 

За зимните модели Nike за жени добавя системата CLIMA-FIT, която предпазва от вятър, слаб дъжд и сняг. Това е изключителна дишаща материя, има ветро- и водоотблъскващи свойства. За да бъде една дреха още по-удобна и ефективна за спорта, за които е предназначена към нея се добавя и съответната система или технология. 

При дрехите за жени  главно използваните такива са DRI-FIT, COMBAT и COMBAT Pro. Nike  се отличава с впечатляващата колаборация, която прави с известния баскетболист Майкъл Джордан. В тази линия за дамите излизат на пазара едни от най-ефектните и удобни обувки. 

Топ сериите, които предлага Nike за жени са:

  • Nike Air 
  • Air Max
  • Air Force
  • Air Jordan
  • Tubular Air
  • Air VaporMax
  • Huarache

Дрехите, който Nike предлага за жени и са от една и съща линия могат да се закупят отделно, но за още по-интересен и вдъхновяващ вид могат да се направят изключително добри комплекти.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме уникалните модели на марката, но и утвърденото качество на Nike за жени. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-любезното обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати и оригинали

  • От фалшификатите ще се покажат стърчащи конци и лепило, докато автентичните спортни обувки минават през щателен контрол за качество и визия и подобни грешки са недопустими.
  • Автентичните дамски маратонки Nike са меки и удобни, кракът, както често казва потребителят, все едно потъва в памук, докато вървите.
  • Често, фалшификатите пристигат с променен дизайн, допълнителна декорация и дори леко разминаване с автентичните цветове.

Често задавани въпроси за Nike:

Някои от моделите на Nike ги има и в други цветове? Кога ще получавате от тях?

Всички налични модели и размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че не е наличен. Всеки модел, който има повече от един цвят е показан в сайта. Понякога получаваме същите модели, но в различни цветове, най-добре е да следите сайта ни и наличностите.

Какви технонлогии се използват за обувките на марка Nike?

Едни от най-чето използваните технологии за обувки на марката Nike са Air Max, Air Force или Air Zoom.

Как да преценим кой размер дрехи или обувки да поръчаме на марка Nike?

В общия случай продуктите на Nike си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Продуктите на Nike имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка една наша пратка на Nike има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Виж повече