Дамски спортни обувки и дрехи Puma

1 2 3 4
1 - 48 от 155

Puma е световноизвестен бранд, който предлага висококачествени спортни продукти в атрактивни дизайни, част от които са снабдени със специални системи. Комбинацията от всички тези характеристики са причината толкова много жени да са доверяват отново и отново на техните продукти.

Преди да се спрете на новото си спортно облекло Puma от Dress4less, нека ви срещнем по-отблизо с избора за жени, който брандът предлага. В следващите редове ще ви запознаем с качествата и с какво се отличава марката от повечето на спортния пазар. 

Пума за жени

Източник на изображението: pexels.com

Какво предлага Пума за жени?

В асортимента на немския бранд ще намерите всичко, което ви е нужно както за спорт така и за ежедневието. Облеклото и аксесоарите са с първокласна изработка и изключителни дизайни, които ще се харесат на спортните дами.

Изборът от спортни стоки включва:

 • Дамски екипи
 • Дамски горнища
 • Дамски долнища
 • Дамски аксесоари
 • Дамски обувки

Системите, с които продуктите Puma разполагат, са в помощ на спортистите. Така те могат да тренират безопасно и комфортно

Пума за жени

Характеристики

Puma има много качества, с които се различава от масовите брандове. Това не са само модерните дизайни, но и специалните технологии. Те са внедредни в дрехите и обувките на марката, като подобряват тяхната ефективност. В дамските маратонки ще забележите стелката от EVA пяна, която повишава комфорта при интензивно движение. 

Визията на продуктите е универсална и лесна за съчетание с различни облекла. Модерното е и в симбиоза със семплото. Това е и причината маратонките, тениските и суитшъртите без проблем да са допълнение към ежедневните ви дънки. 

Технологии

За доброто представяне на спортистите, технологиите са от ключово значение. В асортимента на Пума за жени ще забележите, че всички дрехи са снабдени с иновативните системи. Те подобряват ефективността, удобството, както и стила. 

Ето и някои от технологиите в дрехите: 

 • dryCELL - технологията отвежда влагата и запазва тялото сухо по време на тренировка. 
 • PWRSHAPE - компресира ключови мускулни групи по време на интензивна физическа дейност. 

Следващите системи участват в спортните обувки: 

 • PUMA IGNITE - осигурява омекотяване и връщане на енергия към крака при бягане. Това спомага за абсорбирането на ударите и истинското удобство при тренировка. 
 • PUMA CELL - тази технология представлява разположени омекотяващи части на подметката. Те осигуряват стабилност и абсорбиране на ударите на точните места. 
 • PUMA FUSEFIT - система за персонализирано прилягане на обувките. Адаптира се към различните форми на стъпалата.
 • PUMA ProFoam - лека технология в подметката на обувките, подобряваща комфорта и осигуряваща плавно и динамично движение. 
 • PUMA UltraRide - подпомага бързото и ефективно бягане, благодарение на гъвкавостта и лекотата на материалите. 

Това са най-често срещаните технологии в дрехите и обувките на Пума. Марката не спира да се развива и да въвежда нови и нови системи в своите продукти. Така предоставя на почитателите си функционално и висококачествено облекло. 

Пума за жени

Източник на изображението: pexels.com

Предимства

Положителните качества на един от спортните лидери са много. Доказалите се във времето висококачествени спортни продукти са причината да имат толкова много почитатели. Както от спортисти, така и от хора, предпочитащи спортното облекло. 

Сред главните предимства можем да изредим тези: 

 • Богат избор от модели - всички те са модерни и функционални. Това ги прави подходящи както за фитнеса, така и за ежедневието.

 • Високо качество и издръжливост - първокласните материали и вниманието към детайлите са гаранция, че продуктите на бранда са издръжливи дори и при честа и интензивна употреба.

 • Иновативни системи, осигуряващи комфорт - отвеждащите влагата системи, както и тези за омекотяване и поддържане, са в полза на спортистите. Благодарение на тях, те се чувстват комфортно и се справят с предизвикателствата на спорта.

 • Устойчивост - марката е част от инициативи за минимизиране на въздействието върху околната среда. Използва екологични материали и намалява отпадъците. Продуктите на Puma са с отговорност към природата. 

Какви дамски продукти на Puma предлагаме?

В Dress4less.bg ще попаднете на разнообразие от спортни стоки Пума, отговарящи на стила и вкуса на всяка дама. Различните размери и дизайни позволяват интересни съчетания за ежедневието или за спорт.

Ето и какво предлагаме за нежния пол в нашия онлайн магазин: 

 • Дамски дрехи от всички категории;
 • Дамски обувки, включително джапанки, сандали и боти;
 • Дамски бански;
 • Функционални аксесоари.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

Оригиналните продукти на немския бранд се разграничават от фалшивите по няколко фактора. 

Ние ще ви ги представим, за да следите за тях:

 • Логото се различава;
 • Шевовете обикновено са криви;
 • От дрехите или обувките стърчат конци;
 • Материите не са толкова приятни на допир.

Пума за жени

Защо да се доверим на Dress4Less.bg?

Важен аспект от дългогодишния ни опит като магазин за спортни стоки е да предлагаме широка гама продукти на клиентите си. Всички те са оригинални, висококачествени и на достъпни цени.

Когато поръчката ви пристигне на желания от вас адрес, имате възможност да я разгледате и пробвате. Ще я заплатите, ако отговаря на очакванията ви. 

Ако все пак заплатите продукта и искате да го върнете към нас, това трябва да се случи в рамките на 30 дни от доставката. Продуктите трябва да са в търговски вид, а разходите за връщане са за ваша сметка.

Ако предпочитате удобството на пазаруването от място, посетете някой от нашите физически магазини. Любезният ни персонал ще ви консултира при затруднения. В уебсайта ни можете в реално време да следите наличностите на харесаните артикули, за да знаете къде точно ще ги намерите.

За поръчки на стойност над 90 лв. предлагаме бърза и безплатна доставка в рамките на един работен ден. 

Често задавани въпроси

За какви поводи са подходящи дамските дрехи на Puma?

Тъй като са в актуални дизайни и разцветки, дрехите са подходящи за разнообразие от дейности. Можете да ги съчетавате по множество начини както за ежедневието, така и за спортната зала. 

Как правилно да ги поддържаме?

На етикета на всяка дреха са дадени инструкции за правилна грижа. Съветваме ви да ги следвате, за да можете да носите дрехите си възможно най-дълго време. 

С какво се отличават дамските дрехи Puma?

Изработката им е първокачествена, а усъвършенстваните системи, които са внедрени в дрехите, обещават изключителна ефективност при движение. Те спомагат за отвеждането на влагата и охлаждат тялото, допринасяйки за комфорта.

Издръжливостта на всички дамски продукти Пума също не е за подценяване. При правилна грижа, ще можете да ги използвате всекидневно и при висока интензивност години наред.

Виж повече