Предимства

100% оригинални продукти

Всички продукти публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални, с доказано качество и произход на съответната марка. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори на големите марки. В резултат на тези ексклузивни партньорства потребителите на този сайт могат да се възползват от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Преглед и тест

Всяка една наша пратка пътува с възможност артикула да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията ви да го заплатите на куриера. Ако продукта не е това което очаквате или размера не е точен, можете да откажете продукта, като заплащате разходите по връщането на пратката.

30 дни връщане

Всеки един продукт от сайта dress4less.bg може да бъде заменен в рамките на 30 дни от датата на неговото получаване. Това е с 16 дена по-дълъг срок от този който е по закон. Това е изключително удобно ако сте нямали въможността да пробвате продукта при получаването му или ако артикула е бил за подарък на близък или роднина.

Виж наличност в магазини

За ваше удобство имаме възможност да ви покажем наличностите на желан от вас размер в кой наш магазин го има. Тази опция може да я използвате като влезете в детайлната страница на продукта и след като изберете желания от вас размер натиснете бутона Виж наличност в магазини (точно под бутона Добави в поръчка), при натискането на този бутон може да видите размера в кой наш магазин го има.

Бърза и безплатна доставка

Всички клиенти на сайта dress4less.bg могат да се възползват от напълно безплатна и бърза доставка в рамките на 1 работен ден, ако поръчката им надвишава 90лв. Това важи и за артикулите които са в промоция или на разпродажба. Цена за доставка при поръчка под 90лв. до офис на Спиди (Speedy) или до адрес на клиента е 5.99лв. за пратки до 2.00кг.