Аксесоари Adidas

1 2
1 - 48 от 82

Какво е облеклото без аксесоари? Просто дреха. Аксесоарите не само допринасят за по-интересната визия, но и са от голяма полза. Тези на Adidas подобряват ефективността на тренировката, предпазват от външни влияния или служат за съхранение. Те са изключително атрактивни и могат да бъдат част от всеки аутфит. 

Преди да изберете нужните аксесоари от Dress4less, ние ще ви запознаем с техните качества. 

Аксесоари Адидас

Oтличителни характеристики 

Семпли или акцент на вашето облекло, аксесоарите Adidas няма да останат незабелязани. Те са не само с атрактивна визия, но и предлагат висока устойчивост, дори и при дългогодишно използване. 

Както при дрехите и обувките, така и при аксесоарите ще срещнете добре познатите технологии. Те ще се погрижат за по-ефективното и комфортно движение. 

Логото е друга отличителна черта, която няма как да остане незабелязана. То е в познатите си дизайни - триъгълен или Trefoil.

Видове

Брандът не пропуска възможност да заложи на ефектна визия и при аксесоарите си. Те могат да превърнат всекидневното облекло в по-интересно и запомнящо се. Всичко това е благодарение на смелите дизайни и разнообразието от модели и цветове. 

Например, ако имате по-обикновени обувки, добавянето на аксесоари към тях може да промени изцяло визията им. При раниците, чантите и саковете, Adidas се стремят към максимална практичност, оптимизирайки пространството в тях. 

Това са основните линии аксесоари, които са най-търсени след потребителите:

 • Adidas Originals
 • Running
 • Training 
 • NEO
 • Stella McCartney

Ето и видовете аксесоари, произведени от Adidas: 

 • Раници 
 • Чанти 
 • Сакове 
 • Шапки
 • Шалове 
 • Чорапи и бельо 
 • Портмонета 
 • Колани 
 • Връзки за обувки
 • Аксесоари за обувки
 • Бутилки за спорт
 • Топки за спорт

Аксесоари Адидас

Технологии зад производството им

За да бъде движението с максимално ефективно и удобно, в голяма част от шапките, ръкавиците и чорапите присъстват добре познатите технологии. Те спомагат за отвеждането на излишната влага и поддържането на телесната температура, докато ви даряват с гъвкавост при движение. 

Това са технологиите, които са използвани в аксесоарите: 

 • ClimaChill
 • ClimaLite
 • ClimaCool
 • ClimaHeat
 • ClimaProof 

Спрямо сезона, в който ще се използват, са избрани точните системи.

Предимства

Марката мисли за своите клиенти и техния комфорт. Затова и всички аксесоари са снабдени със специални технологии и са с красив дизайн. Тези, които са част от облеклото, са изработени от леки и дишащи материи. 

Футболните и баскетболните топки са създадени от материали, устойчиви на интензивен спорт. Това ги прави подходящи както за професионална, така и за любителска игра. 

За разлика от повечето марки, Адидас постоянно се развива. Той подобрява системите в дрехите и аксесоарите си, както и тяхното качество. Това е причината за многобройните професионални спортисти, които многократно се доверяват на бранда. 

Как да изберем подходящ модел?

Преди всичко съобразете дейността и сезона, за които ще използвате новия си аксесоар. Например, за разходки и спорт през зимата, изберете зимни шапка, шал и ръкавици, които да не позволяват на топлината да излезе. 

За лятото пък се спрете на шапка с козирка, която да предпазва от слънцето и да не позволява на потта от челото да слиза надолу. 

Аксесоари Адидас

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Не е трудно да различите оригинален от фалшив продукт Adidas. Оригиналните са приятни на допир и с прецизна изработка. При тях липсват криви шевове и стърчащи нишки. 

Фалшивите продукти имат много дефекти, а често са и с неприятна миризма. При тях цветовете са по-ярки и разнообразни, за разлика от оригиналните аксесоари, които се предлагат в до 4 разцветки. Логото е с недостатъци и не изглежда така, както го познавате. 

Аксесоари Адидас

Защо да се доверим на Dress4less?

Оригиналните аксесоари и спортни дрехи на достъпни цени, които ще намерите в Dress4less, са в богато разнообразие от модели и разцветки. Те ще допаднат на всеки вкус и стил. Ако изпитвате затруднения в избора, винаги можете да се обърнете към консултантите ни във физическите магазини. 

Направените поръчки през онлайн магазина ни се доставят с опция за преглед и тест, като те се заплащат, ако отговарят на очакванията ви. Имате на разположение и 30-дневен период от датата на доставка, за да върнете продуктите към нас. Връщането е за сметка на купувача. 

Пазаруването на място е предпочитано от повечето хора. В такъв случай, заповядайте в някой от физическите ни обекти. Те се намират в по-големите градове на страната. В реално време следете наличността на харесаните продукти в dress4less.bg.

Получавате бърза и безплатна доставка при поръчка над 90 лв.

Аксесоари Адидас

Често задавани въпроси

С какво се отличават спортните аксесоари на Адидас от останалите модели на пазара?

Изработката на голяма част от аксесоарите на марката е от поне 60% рециклирани материали. Те не замърсяват природата и са високоустойчиви. Както в облеклото, така и в тях присъстват специалните системи, които се грижат за спортистите. 

Аксесоарите са в красиви разцветки и с високо качество. 

За какви спортни активности са подходящи?

Зимните шапки, шалове и ръкавици, например, позволяват използването им в зимни спортове, тъй като поддържат телесната температура. Чорапите, от своя страна, дават нужната опора и намаляват триенето при бягане. 

Аксесоарите са подходящи за повечето спортни активности, като трябва да съобразите само сезона и вида спорт, за който ви трябват. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите на всички спортни аксесоари са стандартни. Изберете този, който носите в ежедневието си. 

Виж повече