Аксесоари Adidas

1 2 3
1 - 48 от 127

Адидас аксесоари - качество и характеристики

Лидерът в производството на спортни стоки не спира да ни изненадва освен с интересния вид на дрехите и обувките, но и с впечатляващите аксесоари, които предлага на пазара. Предлаганите  Адидас аксесоари са шапки, раници, чанти, ръкавици, шалове, сакове, портмонета, колани чорапи/бельо и аксесоари за обувки. Тези аксесоари са създадени за да направят аутфита Ви още по-впечатляващ и замайващ. Adidas се стремят не само към добре изглеждащ вид на самия аксесоар, но и за неговото удобство, и практичност. 

С какво се отличават? 

При аксесоарите Adidas отличителните белези са, че те могат да бъдат семпли и в същото време да станат акцент на избраното от вас облекло. Както при дрехите и обувките, така и при аксесоарите не липсват системи и технологии, с които да се отличават от другите спортни марки. 

В голяма част от шапките, ръкавиците,  дори и чорапите присъстват следните системи и технологии - ClimaCill, ClimaLite, ClimaCool, Climaheat, ClimaProof. Спрямо сезона на експлоатация на дадените артикули се използва точната система или технология за направата им. 

Брандът не пропуска възможност дори и при тях да заложи на ефектна визия, като се е погрижил да предложи на своите клиенти връзки и аксесоари за обувки, които придават по-интересен вид на едни по-семпли обувки. За аксесоарите от вида на раници и сакове, компанията се старае да оптимизира мястото за съхранение на различните артикули. Освен, че Adidas залага на своите основни линии като Originals, Running, Training и NEO, се стреми да направи аксесоарите си още по-интересни като към тях се включва по-екстравагантната линия на Stella McCartney.

Видове аксесоари 

 • Раници
 • Чанти 
 • Сакове 
 • Шапки 
 • Шалове 
 • Чорапи/бельо 
 • Портмонета 
 • Колани 
 • Връзки за обувки
 • Аксесоари за обувки

Защо аксесоари от Адидас? 

Adidas предлага не само интересни по вид и форма аксесоари, но залага на качеството, удобството и практичността на един такъв. Дизайнерите имат за цел когато даден аксесоар на Adidas се добави към облеклото да го направи още по-интересно.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме най-продаваните модели на марката, но и утвърденото качество на Adidas. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 15 лв до 100 лв за различните видове аксесоари Adidas.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

 • Оригиналните аксесоари Adidas не трябва да имат остра и неприятна миризма
 • Технологиите на производство са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно. Често копията се правят във всички възможни цветове.
 • Можем да различим оригиналния продукт от фалшивия като огледаме дали логото е  характерното за Adidas добре познатите 3 линии и логото с 3-те листа -Trefoil, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци.

Често задавани въпроси за Adidas:

Всички аксесоари на марка Adidas ли имат дълга регулируема презрамка?

Всички аксесоари имат подробно описание, с какви размери са и какви допълнителни характеристики притежават. Описани са всички използвани технологии, материали, вътрешно разпределение, закопчаване и брой дръжки. Ако желаете да получите по-подробна информация за спецификите на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Имаме ли тест и преглед преди закопуване на аксесоари на марката Adidas?

Винаги когато получавате продукт от нас имате включен тест и преглед преди вземане на артикулите.

Всички аксесоари на марка Adidas ли имат повече от един цвят?

Продуктите, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Отговарят ли си на размерите чантите, саковете и раниците на марката Adidas?

Всички, предлагани от Dress4less чанти, раници и сакове са с реални размери, предоставени в описанието на продукта. Размерите са съгласувани със сайта на производителя. Ако желаете да получите детайлна информация за конкретен модел може да се свържете с нас!

Виж повече