Мъжки спортни обувки и дрехи Under Armour

1 2
1 - 48 от 52

Under Armour за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки

Under Armour е сравнително нова марка за спортни стоки, но това не пречи за изключително малкия си опит в тази сфера да се наложи на пазара с добри и качествени модели. Марката предлага голяма разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувки и др.). Спрямо това за какво са предназначени дадените артикули се определя материята и кройката.

При обувките Under Armour за мъже в повечето случаи се среща повече от една система, което подобрява ефективността и удобството на една обувка. В зависимост за какъв спорт е предназначена дадена обувка в нея присъстват най-добрите за целта системи и технологии. 

При текстила също не липсват системи и технологии. И те както обувките спрямо спорта за който са предназначени се изработват от дадената материя и кройка.

С какво се отличават?

Като един нов на пазара за спортни стоки бранд, Under Armour за мъже има за цел да се отличи като залага на шарени и екстравагантни десени и модели. За артикулите, които предлага марката се грижи освен за удобството и практичността, но и за качеството. 

Стриктно се следи в производството им да се използват висококачествени материали. В стремежа си да се докаже на спортния пазар, технолозите включват в обувките иновативните и практични системи и технологии, UA HOVR, Charged Cushioning, UA SpeedForm, Threadborne, ClutchFit, UA Micro G. 

В част от обувките има добавена система с Bluetooth за да можете да се свържете с телефона си, но първо трябва да изтеглите приложението MapMyRun. За дрехите също са се постарали да въведат нови и интересни технологии като Recover, HeatGear, ColdGear, Armour Fleece, ArmourStorm, UA Storm, и UA Storm

Не пропускат да добавят към част от артикулите и известната Gore-Tex мембрана. Брандът не пропуска и златната възможност да сключи договор и да пусне линия с Дуейн Джонсън – Скалата.

Топ сериите, които предлага Under Armour за мъже са:

  • HOVR
  • Storm
  • Curry
  • Sonic
  • Project Rock

Дрехите Under Armour за мъже, които са от една и съща серия се предлагат и отделно, така че ако желаете може да си направите уникален комплект, за който да Ви завидят околните.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме най-големите бестселъри на марката, но и утвърденото качество на Under Armour за мъже. Екипът на Dress4less ще Ви предложи не само най-доброто обслужване, но също така качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  •  Оригиналният продукт на Under Armour за мъже не трябва да има остра и неприятна миризма.
  • Технологиите на производство се следят за качествената изработка: без стърчащи нишки и неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно.
  • Материята издава и качеството, и оригиналния произход.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Как да преценим кой размер дрехи или обувки да поръчаме на марка Under Armour?

За ваше улеснение сме поставили таблица с размери за марка Under Armour, за да можете да прецените, кой е най-подходящият размер за Вас. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Имаме ли тест и преглед преди закопуване на продуктите на Under Armour?

Винаги когато получавате продукт от нас на Under Armour имате включен тест и преглед преди вземане на артикулите.

Ако размерът или моделът на Under Armour, който желая да поръчам е изчерпан, да очаквам ли нова наличност?

Изчерпани модели и размери на Under Armour, не можем да Ви гарантираме, че ще получим отново. Случва се да получаваме повторно, вече предлагани модели, но най-добре е да следите наличността в сайта ни.

Как да преценя кой размер дрехи или обувки на марката Under Armour да поръчам? Отговарят ли си размерите?

В общия случай продуктите на Under Armour си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Посочените в таблицата размери са ориентировъчни. Ако желаете да получите допълнителна информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

 

Виж повече