Детски спортни обувки и дрехи Puma

1 2 3
1 - 48 от 107

Пума за деца - особености и характеристики на детските материи и кройки 

Puma като един от световно известните брандове за производство на качествени спортни стоки не подминава шанса да зарадва своите най-малки потребители, а именно децата. Puma произвежда голям набор от детски дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувки и др.). 

Екипът на Puma е вложил изключително време и енергия в производството на артикули за деца, които да са колкото харесвани и предпочитани от децата, но и също толкова удобни и качествено направени за правилното развитие на един малчуган. 

Puma като утвърден лидер не забравя за здравето и хигиената, поради тази причина в обувките за деца се слага така известната EcoOrtholite стелка. Тази стелка освен, че е антибактериална, но позволява на въздуха да циркулира. Както за мъжете и жените Puma предоставя богат избор от детски дрехи и обувки спрямо техните най-големи нужди. 

В зависимост от това за какво са предназначени обувките се изработват от съответните системи и технологии. Дизайнерите на Puma не подминават възможността да направят едни от най-интересните и грабващи очите на децата дрехи и обувки. За тази цел те залагат на визията съчетана с едни от най-гледаните и търсените анимационни герои.

С какво се отличават?

Опитният екип на Puma ни впечатлява и има за цел да се отличи със системите и технологиите, които произвежда за дрехи и обувки. Основните системите и технологиите, които се грижат детето да стъпва смело напред са Eva пяна, NRGY, Ignite Technology, Trinomic и Formstrip. Обувките Puma за деца, които са предназначени за по-студените месеци, технолозите са се погрижили за да бъдат сухи и топли крачетата да се добави и Gore-Tex мембраната. 

Тя е известна и предпочитана от родителите, защото е водо- и ветроустойчива, а в същото време позволява свободната циркулация на въздуха вътре в обувката. За детските дрехи от Puma  са се постарали да направят едни от най-впечатляващите и интересни модели. За да впечатлят малките потребители, екипът залага на любимите анимационни герои, като Tom and Jerry, Barbie, The Minions и Sesame Street.

Топ сериите, които предлага Puma за деца са:

  • Suede
  • Smash 
  • Stepflex
  • Future
  • Future Cat
  • Speed Cat

Спортни екипи Puma за деца, които са от една и съща серия се предлагат отделно, но ако желаете може да си направите комплект.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме най-интересните модели, но и утвърденото качество на Puma. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 20 лв до 120 лв за  детски текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма
  • Технологиите на производство също са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове.
  • Често копията се правят във всички възможни цветове.
  • Материята издава и качеството, и оригиналния произход . Дори репликата да е изработена, също като оригиналните маратонки, от естествени материи, те се различават от материята на оригиналните.

Често задавани въпроси за Puma:

Отговарят ли си на размерите детските продукти на марката Puma? Как да преценя кой размер да поръчам?

В общия случай продуктите Puma, предлагани в Dress4less си отговарят на размерите. За улеснение сме предоставили ориентировъчна таблица с размери. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт може да се свържете с нас!

Подходящи ли са за подрастващи детските модели на марка Puma?

Детските модели на марката Puma са изработени от висококачествени материали, които със сигурност ще осигурят на децата Ви комфорт и усещане за лекота. Продуктите Puma са произведени от деликатни тъкани, а благодарение на вложените технологии, децата Ви ще усещат удобство и мекота по време на игра или тренировка.

Имат ли гаранция продуктите на марката Puma? С каква продължителност?

Потребителят може да упражни правото си на гаранция по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Как да разбера колко е плътна материята на даден продукт, ако не мога да преценя по снимката?

В Dress4less ще откриете информация за състава на материята на всеки един от артикулите. Ако имате нужда от повече информация за вида материя и нейната плътност може да се свържете с нас!

Виж повече