Мъжки спортни обувки и дрехи Timberland

1 - 16 от 16

Timberland за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки

Timberland започва преди 40 години със създаването на едноименния Жълт ботуш, който през годините се превръща в емблема за качество. Световния лидер предлага на пазара дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи и др.). Брандът залага на една семпла, изчистена, класическа, но в същото време елегантна и модерна визия за своите дрехи и обувки. 

Всички продукти на Timberland или имат само логото на компанията, или имат логото и думата "Timberland" върху тях. Лого на Timberland е клонно дърво на поле и тъй като Timberland означава "земя, която е покрита с дървета и храсти", е подходящо за марката.

Здраво изглеждащо дърво, което перфектно съвпада с обувка, направена за тежкия терен. Материите и кройките, които се използват за направата на дрехите и обувките са висококачествени материали. Материите най-често са от органичен памук, а кройките в най-общия случай са Regular fit, Slim fit, Relaxed fit, Straight fit, Oversized и Relaxed regular fit.

 

С какво се отличават? 

Новите колекции обувки и облекло на Timberland за мъже са направени от възобновяеми, органични и рециклирани материали, което позволява на хората по цял свят да се наслаждават на природата и винаги да изглеждат страхотно. Сидни Шварц представя първите по рода си непромокаеми кожени ботуши. Те са съчетание от първокачествен жълт набук, дебела гумена подметка и невиждана майсторска изработка.

Жълтият ботуш се превръща мигновено в класика. Той е наречен „Timberland”. Първоначално тя е създадена с единствената идея да бъде функционална и непромокаема, но с годините се превръща в модна тенденция. Timberland за мъже е световен лидер в проектирането, инженеринга и търговията с висококачествени обувки, дрехи и аксесоари за потребителите, които ценят времето си на открито.

Брандът предлага продукти които са от качествена и детайлна изработка и са създадени да издържат на вредните влияния на природните елементи. В обувките за мъже Timberland е включил технологиите anti-fatigue, primaloft eco, WaterProof и Defender Repellent Systems®. STRETCH FABRIC е технология, която е с разтеглива конструкция на плата и осигурява повишена гъвкавост, функционалност и свобода на движението.

Топ сериите, които предлага Timberland  за мъже са:

  • Premium 6-INCH
  • Euro Sprint
  • Killington
  • Bradstreet Sneaker
  • Amherst
  • Anchor
  • Ripcord

 

Дрехите за мъже са разнообразни от към вид и стил, но това не пречи да си направите страхотен и уникален аутфит с който да впечатлите всички около вас.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме уникалните модни изкушения, но и утвърденото качество на Timberland за мъже. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали

 В марковите обувки всичко се извършва според най-високия клас: без лепило върху подметката, без изкривени шевове. В допълнение, Timberland за мъже произвежда обувки, обикновено в мътни нюанси.

Ето защо е по-добре да се откажете от светлите модели. Всеки чифт оригинални обувки Timberland има индивидуален номер. Също така има маркер nubuck, който е прикрепен към обувката от производителя. Към фалшификата има поставен същия маркер, но от картон.

Често задавани въпроси за Timberland:

Материалите, от които е направен продукта на Timberland отговарят ли на описанието в сайта?

Всички продукти на марка Timberland отговарят на описанията в сайта. Ако имате допълнителен въпрос относно материалите използвани за продуктите можете да се свържете с нас!

Отговарят ли си на размера продуктите на Timberland?

Продуктите на Timberland си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Ако моделът на Timberland, който желая да поръчам не се визуализира в сайта, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели на Timberland са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас модел, това означава, че е изчерпан. Може да следите сайта ни за нови доставки на Вашият модел или на нови.

Виж повече