Мъжки спортни обувки и дрехи Nike

1 - 41 от 41

Найк за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки 

Nike е Американска марка, която произвежда спортни дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, ръкавици, чорапи и др.). Спортния лидер предлага на своите почитатели едни от най-интересните и оригинални по дизайн и десен модели, било за дрехи или обувки. Nike за мъже залагат не само да добре изглеждащия вид, но и на високо качествените материали. 

Технолозите от екипа на Nike имат за цел да зарадват потребителите си като изобретяват системи и технологии за обувки, които да са леки и удобни. С цел по-малко натоварване на краката при тренировки или в самото ежедневие в голяма част от обувките присъстват повече от една система или технология. 

Брандът предлага голямо разнообразие от спортни дрехи и обувки спрямо различните видове спортове. Nike за мъже не се грижи само за удобството и качеството при обувките, но залага и на точните материи и кройки спрямо предназначението да дадени дрехи.

С какво се отличават?

Nike като доказал се на пазара производител на спортни стоки не пропуска да се отличи с възможността да подсигури качество и удобство на своите потребители. А именно това са добре изпитаните системи и технологии при обувките като NIKE MAX AIR SYSTEM, NIKE DIAMOND FLX, NIKE ZOOM, NIKE PLUS, Nike Lunar Foam, DYNAMIC FIT и Nike Free. 

За зимните си модели Nike за мъже добавя системата CLIMA-FIT, която предпазва от вятър, слаб дъжд и сняг. Това е изключителна дишаща материя, има ветро- и водоотблъскващи свойства. Както при обувките, така и при текстила Nike не подминава да заложи на качествени материи и интересни кройки. 

За да бъде една дреха още по-удобна и ефективна за спорта, за които е предназначена към нея се добавя и съответната система или технология. При дрехите Nike за мъже главно използваните такива са DRI-FIT, COMBAT и COMBAT Pro. 

Отличителния белег при дрехите за мъже Nike е обратното закопчаване на циповете, т.е. машинката се намира от дясната половина на ципа. Производителя на спортни стоки не пропуска златната възможност да сключи договор с една от легендите в баскетболния свят, а именно Майкъл Джордан. 

Топ сериите, които предлага Nike за мъже са:

  • Nike Air 
  • Air Max
  • Air Force
  • Air Jordan
  • Tubular Air
  • Air VaporMax
  • Huarache

Голяма част от дрехите, които предлага Nike за мъже се продават отделно, но ако желаете могат да се направят страхотни комплекти.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предоставяме уникалните модели на марката, но и утвърденото качество на Nike. Екипът на Dress4less ще Ви предложи изключително добро обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени, които средно започват от 27 лв до 200лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати и оригинали

От фалшификатите ще се покажат стърчащи конци и лепило, докато автентичните спортни обувки минават през щателен контрол за качество и визия и подобни грешки са недопустими.  Мъжките обувки Nike трябва да са меки и удобни, а дрехите да се от изключително мека и приятна на допир материя.

Често задавани въпроси за Nike:

Оригинални ли са на продуктите на Nike?

Всички продукти на Nike публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални, с доказано качество и произход. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори. В резултат на тези ексклузивни партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Мога ли да поръчам някой от продуктите на NIke, които не са налични в сайта?

Всички налични модели и размери са видими в сайта. Ние на правим индивидуални поръчки на модели и размери на марката NIke. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че не е наличен.

Продуктите на Nike налични ли са в момента на поръчката? Кога ще се доставят?

Всички налични продукти на Nike са посочени в сайта. Стандартно доставката става в рамките на един работен ден. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където доставката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

Виж повече