Дамски спортни обувки и дрехи Adidas

1 2 3 4 5
1 - 48 от 415

Адидас за жени - особености и характеристики на дамските материи и кройки

За дамите почитателки на Adidas, компанията предлага голям асортимент от дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувкии и др.). В зависимост от това за какво са предназначени дадените артикули се определя материята и кройката. Световноизвестният бранд Adidas са се постарали да предложат на пазара голямо разнообразие от системи и технологии, които винаги да са в най-голяма полза за своите потребители от нежния пол. 

При обувките в повечето случаи се среща повече от една система, което подобрява ефективността и удобството на една обувка. Adidas освен, че се стремят към удобство и зашеметяващ вид на обувките за жени, но и се стремят към по-добра хигиена и лесна поддръжка. В основата това да се случва в 90% от обувките производителя използва известната стелка – Ortholite

Adidas за жени предлага голям асортимент от дрехи и обувки за различните видове спортове. Спрямо това за какъв спорт е предназначена дадена обувка в нея присъстват най-добрите за целта системи и технологии. При дрехите за жени Adidas са се постарали да направят интересни и актуални модели, които да са с подходящата материя и кройка за дадена система или технология, и в зависимост за каква цел е предназначен артикулa.

С какво се отличават?

Аdidas се отличава с едни от най-добрите и издръжливите технологии и системи. Главно използваните такива  при обувките Adidas за жени са Boost, Bounce, TORSION SYSTEM, ClimaCool, ClimaChill, ADIPRENE, ADIPRENE+, Eva пяна и CloudFoam. Обувките, които са предназначени за по-студените месеци, са направили технологиите ClimaWarm, Climaheat и ClimaProof, те запазват краката топли дори и през най-студеното време. 

Мембраната, която Adidas добавят към зимните и туристическите си модели е Gore-Tex, тя е  водо- и ветроустойчива, но в същото време дишаща. При дрехите за жени се използват следните системи ClimaCill, ClimaLite, ClimaCool,ClimaWarm, ClimaProof и Odour control. Отличителен белег са линиите Originals, Running, Training и NEO, но едни от най-предпочитаните линии на марката са на Stella McCartney и Rita Ora.

Топ сериите, които предлага Аdidas за жени са:

  • Superstar
  • Stan Smith 
  • Lоs Angeles 
  • Samba 
  • Ultraboost
  • Pureboost
  • Terrex

Дрехите Adidas за жени, които са от една и съща линия се предлагат и отделно, така че ако желаете може да си направите страхотни комбинации.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме наи-добрите модели на марката, но и утвърденото качество на Adidas. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма
  • Технологиите на производство са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно. Често копията се правят във всички възможни цветове
  • Най-лесно можем да различим оригиналните обувки за жени  Adidas от фалшивите като огледаме дали логото е точно  характерното за Adidas добре познатите 3 линии и логото с 3-те листа -Trefoil, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци

Често задавани въпроси за Adidas:

Какви кройки се използват за производството на дамските дрехи на марка Adidas?

Всеки модел на марка Adidas е различен, повечето дамски модели са с кройка Slim fit, Regular fit или Loose fit. Това улеснява съчетанието на отделните модели и избирането на нови.

Ако моделът или размерът, който желая да поръчам е изчерпан от дамските модели на Adidas, да очаквам ли нова наличност?

Изчерпани модели и размери не можем да Ви гарантираме , че ще получим отново. Понякога получаваме същите модели, но най-добре е да следите сайта ни и наличностите на размерите.

Какви материали се използват за производството на дамски дрехи на марка Adidas?

Adidas обръща специално внимание за използваните материии при изработването на текстил. Една от най-използваните материи е Better Cotton, който е изцяло органичен и безопасен за кожата. Използват се висококачествени материи, които съчетават в себе си различни технологии, които правят материята по-издръжлива и подходяща за големи натоварвания и активен спорт.

Какви технологии се използват за дамският текстил на марка Adidas?

Технологиите, които най-често се използват при дасмкият текстил на Adidas са ClimaLite, ClimaCool и ClimaProof. Всички тези технологии спомагат за комфорта на активно спортуващите и приятното усещане при ежедневно носене. Използването на отделните технологии или комбинация от тях, правят текстила на Adidas предпочитан.

Виж повече