Дамски спортни обувки и дрехи Under Armour

1 - 33 от 33

Under Armour за жени - особености и характеристики на дамските материи и кройки

Under Armour е марка която те първа започва да се доказва на пазара за спортни стоки, но това не пречи за изключително малкия си опит в тази сфера да се наложи с добри и качествени модели. За дамите любителки на спортните изкушения Under Armour за жени предлага голяма разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувки и др.). Спрямо това за какво са предназначени дадените артикули се определя материята и кройката. 

При Under Armour за жени в повечето случаи се среща повече от една система, което подобрява ефективността и удобството на една дамска обувка under armour. В зависимост за какъв спорт е предназначена една обувка в нея присъстват най-добрите и точни системи и технологии. 

При дрехите за жени Under Armour не липсва разнообразие от системи и технологии. Както обувките Under Armour за жени спрямо спорта за който са предназначени се изработват от точната материя и кройка.

С какво се отличават?

За да се отличи и в същото време да впечатли почитателките на спорта Under Armour залага на шарени и екстравагантни десени и модели. За артикулите, които предлага марката се грижи освен за удобството и практичността, но и за качеството. 

Стриктно се следи в производството им да се използват висококачествени материали. В стремежа си да се докаже на спортния пазар, технолозите включват в обувките иновативните системи и технологии, UA HOVR, Charged Cushioning, UA SpeedForm, Threadborne, ClutchFit, UA Micro G.

В голяма част от обувките има добавена система с Bluetooth за да можете да се свържете с телефона си и да следите за изгорените калории, но първо трябва да изтеглите приложението MapMyRun. За дрехите също Under Armour за жени се стремят  да въведат нови и интересни технологии като Recover, HeatGear, ColdGear, Armour Fleece, ArmourStorm, UA Storm1,и UA Storm3. Не пропускат да добавят към част от артикулите и известната Gore-Tex мембрана. Under Armour не пропуска да предложи на своите почитатели линия с Дуейн Джонсън – Скалата.

Топ сериите, които предлага Under Armour за жени са:

  • HOVR
  • Infinity
  • Phantom
  • Machina
  • Sonic
  • Fade

Under Armour за жени предлага голямо разнообразие от дрехи, които са от една и съща серия, но могат да бъдат закупени отделно. Обаче какво по-хубаво за една жена да си направи един страхотен и уникален комплект.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме най-иновативните модели на марката, но и утвърденото й качество. Екипът на Dress4less ще Ви предложи обслужване на най-висок стандарт, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки. 

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналният продукт на Under Armour за жени не трябва да има остра и неприятна миризма.
  • Технологиите на производство също са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно. Често копията се правят във всички възможни цветове.
  • Материята на продукта издава и качеството, и това дали произхода е оригинален.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Ако моделът или размерът на марка Under Armour, който желая да поръчам не се визуализира в сайта, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели и размери на Under Armour са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Какви кройки се използват за производството на дамските дрехи на марка Under Armour?

Всеки модел на марка Under Armour е различен, повечето дамски модели са с кройка Regular fit или Loose fit. Това улеснява съчетанието на отделните модели и избирането на нови.

От какви материали са изработени дамските текстилни продукти на марката Under Armour? Качествени ли са?

Когато става въпрос за качество, Under Armour безспорно е сред най-добрите производители, доказали се на пазара за спортни стоки. Продуктите на Puma, предлагани в Dress4less са изработени от висококачествени материали, обогатени с най-актуалните технологии в бранша, който освен, че имат модерен дизайн, ще Ви осигурят комфорт и усещане за лекота.

Продуктите на Under Armour имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка една наша пратка на Under Armour има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

 

Виж повече