Детски спортни обувки и дрехи Under Armour

1 - 15 от 15

Under Armour за деца - особености и характеристики на детските материи и кройки

Сравнително новата марка за спортни стоки Under Armour, дори с изключително малкия си опит в тази сфера не й  пречи да се опитва да се наложи на пазара с качествена и уникална по рода си стока. Дори като такава не подминава и моделите за децата. Under Armour  предлага голям избор от детски дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувки и др.). 

Брандът е вложил много време и енергия в производството на артикули за деца, които да са колкото харесвани и предпочитани от децата, но и също толкова удобни и качествено направени за правилното развитие на един малчуган. Както за мъжете и жените спортната марка предоставя богат избор от детски дрехи и обувки спрямо техните най-големи нужди

В зависимост от това за какво са предназначени обувките се изработват от съответните системи и технологии. Дизайнерите не подминават възможността да направят едни от най-интересните и грабващи очите на децата дрехи и обувки.

С какво се отличават?

За да се отличи и в същото време да впечатли малките почитатели на спорта Under Armour за деца залага на шарени и интересни десени и модели. За артикулите, които предлагат, марката се грижи освен за удобството и практичността, но и за качеството. Стриктно се следи в производството им да се използват висококачествени материали. 

Системите и технологиите, които се използват са UA HOVR, Charged Cushioning, UA SpeedForm и UA Micro G. В част от обувките за деца има добавена система с Bluetooth за да можете да се свържете с телефона си, но първо трябва да изтеглите приложението MapMyRun

За дрехите за деца, Under Armour също за се постарали да въведат нови и интересни технологии като Armour Fleece, ColdGear, HeatGear и UA Storm1. Брандът не пропуска и златната възможност да сключи договор и да пусне линия с Дуейн Джонсън – Скалата.

Топ сериите, които предлага Under Armour за деца са:

  • HOVR
  • Storm
  • Curry
  • Sonic
  • Project Rock
  • Pursuit
  • Assert

Дрехите Under Armour за деца, които са от една и съща серия се предлагат отделно, но ако желаете може да си направите комплект, който да бъде подходящ не само за спорт, но и за ежедневието.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less Ви предлагаме най-качествените и уникални артикули на Under Armour за деца. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, което ще ви накара да се върнете при нас отново, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени започващи от 20 лв до 120 лв за  детски текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналният продукт Under Armour за деца не трябва да има остра и неприятна миризма.
  • Технологиите при производство също са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно.
  • Голяма част от копията се правят в голяма цветова гама. Материята издава и качеството, и оригиналния произход. Дори репликата да е изработена, също като оригиналните артикули, от качествени материи, те се различават от материята на оригиналните. Имитациите са с по-твърда материя.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Детските продукти на Under Armour налични ли са в момента на поръчката? Мога ли да променя избран от мен размер, след направена поръчка?

Всички налични продукти на Under Armour са посочени в сайта. След направена поръчка ние се свързваме с Вас за потвърждение и може да се промени модел или размер, ако има налични от тях в момента.

Мога ли да избера размера на детските дрехи Under Armour спрямо размерите на стандартната Дамска/Мъжка номерация?

Детските дрехи на Under Armour са посочени в размери, които отговарят на различни сантиметри. За Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас! Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни.

Отговарят ли си на размера детските продуктите на Under Armour?

В общия случай детските продукти на Under Armour си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Как да разбера колко е плътна материята на даден детски продукт Under Armour, ако не мога да преценя по снимката?

В Dress4less ще откриете информация за състава на материята на всеки един от детските артикулите Under Armour. Ако имате нужда от повече информация за вида материя и нейната плътност може да се свържете с нас!

Виж повече