Мъжки спортни обувки и дрехи Puma

1 2 3 4
1 - 48 от 156

Пума за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки 

Puma e доказал се производител на качествена стока предлага дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи и др.). В зависимост от това за каква цел са предназначени артикулите, които Puma за мъже произвежда се подбират материите и кройките. В асортимента от обувки и дрехи спортната марка не пропуска да вложи едни от най-удобните и практични системи и технологии, които да удовлетворят своите клиенти. 

От екипа на Puma ни предоставят обувки, които не само са интересни и грабващи погледа на околните, но също така да бъдат изключително удобни. При голяма част от техните обувки се добавя и супер удобната стелка изработена от SoftFoam пяна. Puma за мъже предлага голямо разнообразие от дрехи и обувки, които спрямо за какъв вид спорт са предназначени се изработват от различни материи и кройки

Но най-важното за един такъв продукт е системата и технологията, от която е изработен. При обувките можете да забележите повече от една система или технология, това е с цел подобряване на удобството и ефективността им. В производството си на мъжки дрехи, Puma не пропуска да заложи на най-актуалните материи и кройки, както и най-добрите системи и технологии.

С какво се отличават? 

Puma за мъже се отличава с едни от най-удобните и издръжливите технологии и системи. Главно използваните такива при обувките на Puma са NRGY, Ignite Technology, Trinomic, Formstrip и LQDCELL. 

За зимните си модели брандът използва високо качествени материали или естествена кожа , които да предпазват краката сухи и топли. Една обувка колкото и да е изработена от високо качествен материал се нуждае от подходящата система и технология. 

За тези обувки Puma са предвидили системата PureTex, която е водо- и ветроустойчива, и в същото време дишаща. И за по-голяма стабилност добавят ArchTec Support. За дрехите технолозите на марката изобретяват следните системи - DryCELL и DRI-FIT, VENT THERMO-R и PWRCool, WindCell и StormCell. Puma залага на колаборациите си със световно известни личности като Karl Lagerfeld и Alexander McQueen.

Топ сериите, които предлага Puma  за мъже са:

 • Drift Cat
 • Suede 
 • Ignite
 • Storm
 • Ferrari
 • BMW
 • Roma
 • NRGY

Puma за мъже предлага различни артикули от една серия, ако желаете можете да си направите уникален комплект или просто да си закупите артикулите по отделно. 

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че предлагаме страхотните модели, но и утвърденото качество на Puma. Екипът на Dress4less ще Ви предложи адекватно  обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

 • Оригиналният продукт Puma за мъже не трябва да има остра и неприятна миризма.
 • Технологиите на производство също са на високо ниво.
 • Често копията се правят във всички възможни цветове.
 • Материята издава и качеството, и оригиналния произход . Дори репликата да е изработена, също като оригиналните маратонки, от естествени материи, те се различават от материята на оригиналните. Имитациите са с по-твърда материя, най-вече в областта на подметката.

Често задавани въпроси за Puma:

Как да преценя кой размер дрехи или обувки на марката Puma да поръчам? Отговарят ли си размерите?

В общия случай продуктите на Puma си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Посочените в таблицата размери са ориентировъчни. Ако желаете да получите допълнителна информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Оригинални ли са продуктите на марката Puma?

Всички продукти на марката Puma, които ще откриете в Dress4less са с доказан оригинален произход. Подбрани са директно от продуктовата гама на производителя и доставени до нас от официални дистрибутори.

Какви материали се използват за производството на продуктите Puma? Качествени ли са?

Продуктите Puma са изработени от висококачествени материали с гарантирана устойчивост при дълъг срок на употреба. Материалите вложени в производството им са сертифицирани с гаранция за висок стандарт без компромис в качеството.

Имат ли гаранция продуктите на Puma? С каква продължителност?

Потребителят може да упражни правото си на гаранция по чл. 115 от ЗЗП в срок от две години, считано от доставянето на потребителската стока.

Ако размерът или моделът на Puma, който желая да поръчам е изчерпан, да очаквам ли нова наличност?

Изчерпани модели и размери не можем да Ви гарантираме , че ще получим отново. Случва се да получаваме повторно, вече предлагани модели, но най-добре е да следите наличността в сайта ни.

Виж повече