Методи на плащане

Dress4less предлага следните методи на плащане през сайта си:

1. Pay on delivery Наложен платеж  (в брой или с кредитна/дебитна карта) при получаването на вашата поръчка от куриерска фирма Speedy

2. Плащане с кредитна/дебитна карта (онлайн) Mastercard logo Maestro logo Visa logo Mastercard SecureCode logo

  • Изключително удобен начин за плащане. След финализирането на поръчката ще бъдете прехвърлени към безопасна платежна платформа на банката, където следва да въведете необходимите данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност). Ако трансакцията е одобрена, плащането ще протече веднага и ние ще изпратим стоката на следващия работен ден с куриерска фирма Speedy.

  • Нашите служители нямат достъп до данните на Вашата карта, с цялата информация разполага само банката.

  • Валутата в която се извършва трансакцията с карти е Български лев (ЛВ)

  • Видовете приемани карти са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron

3. Плащане с Newpay logo

NewPay е алтернативен метод за плащане в онлайн магазини. NewPay дава възможност на всеки клиент за незабавно финансиране на покупката, като кандидатстването е еднократно, бързо и лесно. Регистрацията е изцяло онлайн и става за минути, без да се прекъсва процесът на пазаруването. С NewPay можеш да платиш отложено без оскъпяване или на вноски!

Как да ползвам NewPay?

  1. Добави в кошницата продуктите, които си харесал
  2. На чекаут при избор на метод на плащане кликни на NewPay
  3. Ще бъдеш пренасочен към сайта на NewPay за бърза регистрация и подпис на документи (става само с чекче и без нужда от допълнителни приложения) и за да потвърдиш плащането
  4. Поръчката ти е завършена! Ще бъдеш върнат на страницата на Dress4Less и можеш да очакваш страхотните си нови придобивки!