Детски спортни обувки и дрехи Nike

1 - 8 от 8

Найк за деца - особености и характеристики на детските материи и кройки 

Nike е един от водещите брандове в производството на спортни стоки, така както предлагат дрехи и обувки за мъже и жени, от компанията не пропускат да зарадват и най-малките модни почитатели. Като за малчуганите са се погрижили да има голямо разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувки и др.) 

Екипът на Nike е вложил изключително много време и енергия в производството на артикули Nike за деца, които да са колкото харесвани и предпочитани от тях и техните родители, но и също толкова удобни и качествено направени за правилното им развитие. В производството на дрехи и обувки се следи за използването на качествени материали. Голяма част от обувките, които изработва брандът са от естествена кожа, а за дрехите се използва висококачествен текстил, който да бъде лек и удобен за спорт или за ежедневието.

С какво се отличават?

В стремежа си да се отличи Nike за деца залага на изключително цветни и интересни комбинации при направата на дрехи и обувки. Основните системи и технологии, които се грижат детето да стъпва смело напред са NIKE MAX AIR SYSTEM, NIKE DIAMOND FLX, NIKE ZOOM, NIKE PLUS, Nike Lunar Foam, DYNAMIC FIT и Nike Free. 

А за зимните месеци от Nike за деца са се погрижили да направят обувки, които да са от висококачествен материал и да предпазва крачетата сухи и топли. За да бъде една дреха още по-удобна и ефективна за спорта, за които е предназначена към нея се добавя и съответната система или технология

При детските дрехи дизайнерите на Nike освен, че се стараят да впечатлят децата, но и да направят така че да се чувстват удобно. Системите и технологиите, които се използват при изработването на детските дрехи са DRI-FIT, COMBAT и COMBAT Pro. 

Nike  се отличава с впечатляващата колаборация, която прави с известния баскетболист Майкъл Джордан. В тази линия на Nike, децата могат да си закупят едни удобни и интересни модели, както обувки, така и дрехи. 

Топ сериите, които предлага Nike за деца са:

  • Nike Air 
  • Air Max
  • Air Force
  • Air Jordan
  • Tubular Air
  • Air VaporMax
  • Huarache

Детските дрехи Nike, които са от една и съща линия могат да се закупят отделно, но за още по-интересен и вдъхновяващ вид могат да се направят изключително добри комплекти.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме най-доброто от марката, но и утвърденото качество на Nike. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-учтивото обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200 лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати и оригинали

  • От фалшификатите ще се покажат стърчащи конци и лепило, докато автентичните спортни обувки минават през щателен контрол за качество и визия и подобни грешки са недопустими
  • Артикулите Nike за деца, трябва да се леки и удобни, така че все едно детето стъпва върху памук
  • Често, фалшификатите пристигат с променен дизайн, допълнителна декорация и дори леко разминаване с автентичните цветове

Често задавани въпроси за Nike:

 

Какви материали се използват за производството на детските дрехи на марка Nike?

Nike обръща внимание за използваните материии и технологии при изработването на детските дрехи. Една от използваните материи е памук, който е изцяло органичен и безопасен за детската кожа. Технологиите и кройките на различните модели са подбрани с цел да не ограничават движенията на децата и да им осигурят нужният комфорт през деня.

Отговарят ли си на размера детските продуктите на Nike?

В общия случай продуктите на Nike си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Детските продукти на Nike налични ли са в момента на поръчката? Мога ли да променя избран от мен размер, след направена поръчка?

Всички налични продукти на Nike са посочени в сайта. След направена поръчка ние се свързваме с Вас за потвърждение и може да се промени модел или размер, ако има налични от тях в момента.

Виж повече