Мъжки спортни обувки и дрехи Adidas

1 2 3 4 5
1 - 48 от 231

Адидас за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки

Стоките, които предлага Adidas за мъже са дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувкии и др.). Спрямо това за какво са предназначени дадените артикули се определя материята и кройката. От брандът са се постарали да предложат на пазара голяма разновидност от системи и технологии, които винаги да са в най-голяма полза за своите потребители. При обувките в повечето случаи се среща повече от една система, което подобрява ефективността и удобството на една обувка. Adidas не се стремят да залагат само на интересен и актуален вид на дадена обувка, а също така и за по-добра хигиена и лесна поддръжка. 

Поради тази причина в 90% от обувките присъства така известната Ortholite стелка. Компанията предлага голям асортимент от обувки за различните видове спортове. Спрямо това за какъв спорт е предназначена дадена обувка в нея присъстват най-добрите за целта системи и технологии. При текстила също присъстват най-различни системи и технологии. И те както обувките спрямо това за какъв спорт са предназначени се изработват от дадената материя и съответно кройка.

С какво се отличават?

 Аdidas се отличава с едни от най-добрите и издръжливите технологии и системи. Главно използваните такива  при обувките Adidas са Boost, Bounce, TORSION SYSTEM, ClimaCool, ClimaChill, ADIPRENE, ADIPRENE+, Eva пяна и CloudFoam. За обувките, които са предназначени за по-студените месеци, са направили технологиите ClimaWarm, Climaheat и ClimaProof, те запазват краката топли дори и през най-студеното време. Мембраната, която Adidas добавят към зимните и туристическите си модели е Gore-Tex, тя е  водо- и ветроустойчива, но в същото време дишаща. 

При текстила също присъстват най-различни системи и технологии. И те както обувките в зависимост  за какъв спорт са предназначени се изработват от дадената материя и съответно кройка. При дрехите за мъже най-често използваните технологии и системи са ClimaCill, ClimaLite, ClimaCool,ClimaWarm, ClimaProof и Odour control. Голям отличителен белег са и петте основни линии - Originals, Football, Running, Training и NEO.

Топ сериите, които предлага Аdidas за мъже са:

 • Superstar
 • Stan Smith 
 • Lоs Angeles 
 • Samba 
 • Terrex 
 • Adidas SL72 
 • Adidas Italia 

Дрехите Adidas за мъже, които са от една и съща серия се предлагат и отделно, така че ако желаете може да си ги закупите като комплект.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме бестселърите на марката, но и утвърденото качество на Adidas. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 27 лв до 200лв за текстил и обувки. 

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

 • Оригиналният продукт Adidas за мъже не трябва да има остра и неприятна миризма
 • Технологиите на производство също са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно
 • Често копията се правят във всички възможни цветове
 • Най-лесно можем да различим оригиналния продукт от фалшивия като огледаме дали логото е точно характерното за Adidas добре познатите 3 линии и логото с 3-те листа -Trefoil, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци

Често задавани въпроси за Adidas:

Какви технологии се използват за текстила на марка Adidas?

Едни от най-често използваните технологии при текстила на Adidas са ClimaLite, ClimaCool и ClimaProof. Всички тези технологии спомагат за комфорта на активно спортуващите и приятното усещане при ежедневно носене. Използването на отделните технологии или комбинация от тях, правят текстила на Adidas предпочитан.

Имаме ли тест и преглед преди закупуване на продуктите на Adidas?

Винаги когато получавате продукт от нас имате включен тест и преглед преди вземане на артикулите.

Какви технологии се използват при обувките на марка Adidas?

Едни от най-често използваните технологии при обувките на Adidas са Cloudfoam, OrthoLite®, EVA, ClimaCool. Всички тези технологии спомагат за комфорта на активно спортуващите и приятното усещане при ежедневно носене. Използването на отделните технологии или комбинация от тях, правят обувките на Adidas предпочитани за спорт или ежедневието.

Как да преценим кой размер дрехи или обувки да поръчаме на марка Adidas ?

За ваше улеснение сме поставили таблица с размери, за да можете да прецените, кой е най-подходящият размер за Вас. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Виж повече