Мъжки спортни обувки и дрехи Adidas

1 2 3 4 5
1 - 48 от 262

Какво предлага Адидас за мъже?

Немската компания Adidas предлага на своите клиенти спортни дрехи, обувки и аксесоари, подходящи както за ежедневието, така и за различни спортове. Всички продукти са създадени с огромна прецизност и по специални технологии, отговарящи на различните дейности, които човекът би извършвал. 

Характеристики

От самото си създаване Adidas се стараят да предоставят голяма разновидност от технологии и дизайни. Голяма част от спортното облекло и обувки притежават повече от една система, което подобрява техните ефективност и комфорт. 

Спортните обувки са създадени така, че да изискват лесна поддръжка. Актуалният им външен вид също е любим на любителите на бранда. Поради тази причина в 90% от обувките присъства така известната Ortholite стелка

За производството на продуктите Adidas се извършват множество изследвания и разработки, за да могат тъканите да бъдат в подкрепа на тялото. Това е нужно за пълен комфорт, дори при дълъг и интензивен спорт. Стилът на дрехите и обувките е подходящ дори за чифт дънки.

Компанията предлага голям асортимент от спортни обувки за различните видове спортове. Спрямо това за какъв спорт е предназначена дадена маратонка в нея присъстват най-добрите за целта системи и технологии. 

При текстила също присъстват най-различни системи и технологии. И те, както обувките, спрямо това за какъв спорт са предназначени се изработват от дадената материя и съответно, кройка.

Първокласните продукти за мъже Adidas са сред най-добрите производители на спортни облекла и аксесоари в света. Именно високото им качество и уникалните им кройки и характеристики са причината за успеха на бранда. 

Адидас за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки

С какво се отличават?

Аdidas се отличава с едни от най-добрите и издръжливите технологии и системи, част от техните дрехи и обувки.

При обувките предимно са използвани: 

 • Boost
 • Bounce
 • TORSION SYSTEM
 • ClimaCool
 • ClimaChill
 • ADIPRENE
 • ADIPRENE+
 • Eva пяна 
 • CloudFoam

Обувките Adidas, които са предназначени за по-студените месеци, са изработени чрез технологиите ClimaWarm, Climaheat и ClimaProof, които запазват краката топли дори и при по-ниските температури. 

Мембраната, която Adidas добавят към зимните и туристическите си модели е Gore-Tex, тя е водоотблъскваща и ветроустойчива, но в същото време е и дишаща. 

Адидас за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки

При облеклото също присъстват уникални по вида си системи и технологии. И те, както при обувките, в зависимост за какъв спорт са предназначени се изработват от дадената материя и съответно кройка. 

При дрехите за мъже най-често използваните технологии и системи са следните няколко:

 • ClimaCil
 • ClimaLite
 • ClimaCool
 • ClimaWarm
 • ClimaProof 
 • Odour control

Отличителен белег при облеклото Adidas са и петте основни линии - Originals, Football, Running, Training и NEO.

Топ сериите, които предлага Аdidas за мъже 

Едни от най-популярните серии са следните няколко:

 • Superstar
 • Stan Smith 
 • Lоs Angeles 
 • Samba 
 • Terrex 
 • Adidas SL72 
 • Adidas Italia 

Дрехите Adidas за мъже, които са от една и съща серия се предлагат и отделно, така че ако желаете може да си ги закупите като комплект.

Предимства

Adidas нямат едно предимство, но основното им е стремежът към перфектното качество и усъвършенстването на производствените технологии. Комфортът на облеклото и неговия стил прави брандът любим за хората по цял свят и то вече над 70 години.

Какви мъжки продукти на Адидас предлагаме?

В нашия магазин ще намерите оригинални и висококачествени продукти Adidas от всички категории, които отговарят на всеки вкус и стил. Те се предлагат в различни размери.

Сред тях ще откриете:

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

Има някои основни разлики, по които да разграничите оригинален от фалшив продукт Adidas. Оригиналното облекло е с перфектни шефове и прецизна изработка, фалшивото - със стърчащи конци и криви шевове. Също така, имитациите на бранда често имат неприятна миризма, която липсва при оригиналните.

Винаги обръщайте внимание и на логото. То трябва да е перфектно - без добавени или премахнати елементи. 

Адидас за мъже - особености и характеристики на мъжките материи и кройки

Защо да се доверим на Dress4Less.bg?

Повече от десетилетие от Dress4less се стремим да радваме своите клиенти с оригинално и качествено облекло. Отличното ни обслужване, разнообразието от спортни стоки и добрите ни цени са причините нашите клиенти да ни се доверяват отново и отново. 

Ако поръчате спортно облекло от магазина ни, то се доставя с опция за преглед и тест и се заплаща, ако отговаря на очакванията ви. 

Можете да върнете продуктите и в рамките на 30 дни от датата на получаване за ваша сметка, в случай, че не сте имали възможност да пробвате облеклото. Възползвайте се от бърза и безплатна доставка за поръчки над 90 лева, като това важи и за продукти на промоция. 

Много хора предпочитат да избират спортното си облекло на място в магазин. Ако и вие сте от тях, с удоволствие ще ви посрещнем в някой от физическите си магазини, като можете да следите наличността на желаното облекло и размер в dress4less.bg. 

Често задавани въпроси

За какви поводи са подходящи мъжките дрехи на Адидас?

Благодарение на красивите си дизайни, мъжките дрехи Adidas могат да се съчетават с ежедневно и със спортно облекло. Уникалните технологии на изработка, с които са снабдени те, ги правят подходящи за всички спортове. Различните нива на компресия са спрямо различните спортове. 

Как правилно да ги поддържаме?

Най-добре е да следвате инструкциите, дадени на етикета на всяка мъжка дреха Adidas, тъй като всяка изисква различна грижа. 

С какво се отличават мъжките дрехи Адидас?

Мъжките дрехи Adidas са снабдени с усъвършенствани технологии, гарантиращи удобство и свобода на движение, извеждане на излишната влага и запазване на температурата на тялото. Красивите дизайни също няма да останат незабелязани.

Виж повече