Аксесоари Under Armour

1 - 42 от 42

Under Armour аксесоари - качество и характеристики

Under Armour е сравнително нова марка за спортни стоки, но това не пречи за изключително малкия си опит в тази сфера да се наложи на пазара с добри и качествени аксесоари. Както в производството си на дрехи и обувки, марката е спира да ни изненадва с изключително практичните, леки и удобни за носене аксесоари. 

Брандът предлага едни от най-интересните, но в същото време изчистени артикули в категория аксесоари. А именно това са шапки, раници, чанти, ръкавици, шалове, сакове и чорапи/бельо. Марката се стреми да предлага аксесоари, които са изработени от висококачествени материали и по този начин осигурява по-дълъг период на употреба.

С какво се отличават?

Аксесоарите не само ще грабнат Вашия поглед със своя уникален дизайн, но когато ги носите ще Ви накарат да се чувствате наистина специални. Спортният производител се старае да се отличи на пазара, не само като следи модните трендове, но и залага на качествените материали. Както при дрехите и обувките Under Armour произвежда голямо разнообразие от аксесоари за различните видове спортове. 

Освен при дрехите и обувките технолозите не забравят да добавят към аксесоарите различни системи и технологии. Спрямо спорта, за който са произведени се добавят и най-подходящите системи и технологии. Най-често срещаните такива са ColdGear, HeatGear, ArmourStorm и и UA Storm1. Under Armour  не изпуска златната възможност да сключи договор и да пусне уникална линия с Дуейн Джонсън – Скалата.

Видове аксесоари 

Защо аксесоари от Under Armour ? 

Аксесоарите, които Under Armour Ви предлага са удобни за носене с практичен, но стилен дизайн. В тази категория можете да направите изключително добри комбинации например между шапка и раница, шапка и сак или зимна шапка, шал и ръкавици. Екипът на Under Armour се старае чрез тези артикули да приковете всички погледи около Вас, но и да Ви бъде леко и удобно

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less Ви предлагаме най-интересните и удобни за носене Under Armour аксесоари, но и изключителното качество на марката. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 15 лв до 100 лв за различните видове аксесоари.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналните аксесоари на Under Armour не трябва да има острат и неприятна миризма
  • Технологиите на производство също трябва да са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно
  • Фалшификатите се правят с голяма цветова гама. Материята също издава и качеството, и оригиналния произход

Често задавани въпроси за Under Armour:

Отговарят ли си на размерите чантите, саковете и раниците на марката Under Armour?

Всички, предлагани от Dress4less чанти, раници и сакове са с реални размери, предоставени в описанието на продукта от Under Armour. Размерите са съгласувани със сайта на производителя . Ако желаете да получите детайлна информация за конкретен модел може да се свържете с нас!

Ако някой от аксесоарите на Under Armour е поръчан за подaрък, възможна ли е замяна от друг човек?

Замяната може да бъде направена от името на друг човек. Необходимо е първо да бъде заявена с обаждане на нашия национален телефон и предоставяне на информация за първоначалната поръчка.

Какъв е произходът на аксесоарите на марка Under Armour? Оригинални ли са?

Всички продукти на Under Armour публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални, с доказано качество и произход. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори. В резултат на тези ексклузивни партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Всички аксесоари на марка Under Armour ли имат повече от един цвят?

Продуктите на марка Under Armour, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Виж повече