Аксесоари Timberland

Timberland аксесоари - качество и характеристики

Timberland започва своето съществуване преди 40 години със създаването на едноименния Жълт ботуш, който през годините се превръща в емблема за качество. Световния лидер предлага на пазара дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи и др.). Брандът залага на една семпла, изчистена, класическа, но в същото време елегантна и модерна визия за своите дрехи, обувки и аксесоари. 

Timberland се грижи за това когато искаме да бъдем наистина неотразими и ни липсва просто акцент към облеклото да добавим един впечатляващ Timberland аксесоар. Марката предлага едни от най-интересните, но в същото време елегантни аксесоари

А именно това са шапки, раници, чанти, ръкавици, шалове, портмонета, колани и чорапи/бельо и аксесоари за обувки. Дизайнерите на бранда се стремят не само към добре изглеждащ вид на самия аксесоар, но и за неговото удобство и практичност. 

С какво се отличават?

При аксесоарите на Timberland отличителните белези са, че те могат да бъдат семпли и в същото време да станат акцента на избраното от Вас облекло и да Ви накарат да се чувствате неотразими. Производителят се старае да се отличи на пазара, не само като следи модните трендове, но и залага на качествените материали. 

А за обувки, които да изглеждат като чисто нови Timberland предлага на свои почистващи препарати. Така можете да бъдете сигурни, че обувките Ви ще изглеждат добре и ще са добре почистени. 

Видове аксесоари 

 • Раници
 • Чанти 
 • Шапки 
 • Шалове 
 • Чорапи/бельо 
 • Портмонета 
 • Колани 
 • Връзки за обувки
 • Аксесоари за обувки

Защо аксесоари от Timberland? 

Можете да направите изключително добри комбинации между шапка, шал и ръкавици, или към класическите 6-инчови боти да добавите същия цвят чанта.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less Ви предлагаме семпли и елегантни аксесоари на Timberland, а в същотото време ви предоставяме възможността да изпитате наложилото се качество на Timberland. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 15 лв до 100лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали

 • Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма
 • Технологиите на производство са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно.
 • Копията на Timberland аксесоарите се правят във всички възможни цветове. Оригиналните продукти на Timberland са от висококачествена естествена кожа.

Често задавани въпроси за Timberland:

Всеки един аксесоар на марката Timberland има релефен лого елемент?

Всички аксесоари имат логото на марка Timberland на някои от своите части. Така се показва оригиналността и качеството на продукта.

Всички аксесоари на марка Timberland имат дълга регулируема презрамка?

Всички аксесоари на марка Timberland имат подробно описание, с какви размери са и какви допълнителни характеристики притежават. Описани са всички използвани технологии, материали, вътрешно разпределение, закопчаване и брой дръжки.

Мога ли да получа подарък аксесоар при закопуване на продукт на марка Timberland?

Не правим такива комплекти или подаръци при закъпъване на продукти от същата марка. Всички промоции за съответният период са обявени на станицата на сайта.

Виж повече