Детски спортни обувки и дрехи Reebok

1 - 11 от 11

Рийбок за деца - особености и характеристики на детските материи и кройки

Reebok като една от водещите компании в производството на спортни стоки не забравя и най-малките си почитатели, а именно децата. Reebok за деца има голямо разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари (шапки, раници, чорапи, аксесоари за обувкии и др.). От марката са вложил и много време и енергия в производството на артикули за деца, които да са колкото харесвани и предпочитани от децата, но и също толкова удобни и качествено направени за правилното развитие на един малчуган. Reebok не забравя за здравето и хигиената, поради тази причина в обувките за деца се слага така известната Ortholite стелка.

Стелката освен, че е антибактериална, но позволява на въздуха да циркулира. Брандът се стреми да предложи голям избор от дрехи и обувки не само за жени и мъже, но и за деца. Дизайнерите на Reebok за деца не пропуска възможността да направят едни от най-шарените и грабващи очите на децата дрехи и обувки. За тази цел залагат за направата на линии съчетани с едни от най-гледаните и търсените анимационни герои.

С какво се отличават?

Чрез опитът натрупан през годините Reebok за деца има за цел да се отличи със системите и технологиите, които произвежда за дрехи и обувки. Главно системите и технологиите, които се грижат детето да стъпва смело напред са Pump и Flex каналите при подметките, които спомагат за по-естественото движение на стъпалото. А за зимните месеци от бранда са се погрижили да направят обувки, които да са от висококачествен материал за да предпазва крачетата сухи и топли. 

При детските дрехи дизайнерите на Reebok освен, че се стараят да впечатлят децата, но и да направят така, че да се чувстват удобно. За да впечатлят малките потребители, екипът залага на любимите анимационни герои, като Tom and Jerry, Frozen, Toy Story, Spiderman и Hello Kity.

Топ сериите, които предлага Reebok за деца са:

  • Fury
  • Flexagon
  • Royal
  • Pump
  • Instapump
  • Classic Leather
  • Snow prime

Дрехите Reebok  за деца, които са от една и съща серия се предлагат отделно, но ако желаете може да си направите уникален комплект.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме уникални модели на Reebok за деца, но и доказано качество. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени средно започващи от 20 лв до 120 лв за текстил и обувки.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналните Reebok за деца не трябва да имат остра и неприятна миризма
  • Технологиите на производство също са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно. Често копията се правят във всички възможни цветове.
  • Материята издава и качеството, и оригиналния произход. Дори репликата да е изработена, също като оригиналните маратонки, от естествени материи, те се различават от материята на оригиналните. Имитациите са с по-твърда материя, най-вече в областта на подметката.

Често задавани въпроси за Reebok:

С оригинална опаковка ли се предлагат детските обувки на марка Reebok?

Детските обувки на марка Reebok се предлагат в оригинални кутии, което ги прави подходящи за подарък.

За деца на каква възраст са подходящи детските дрехи и обувки на Reebok?

Детските обувки и дрехи на Reebok, както и цялата детска колекция на Dress4less предлага разнообразие от модели, които са подходящи за деца от различни възрастови групи. В продуктовата страница на всеки артикул ще откриете ориентировъчна таблица с размери, която ще Ви улесни в избора.

Подходящи ли са за подрастващи детските дрехи и обувки на марка Reebok?

Детските обувки и дрехи на марката Reebok са изработени от висококачествени материали, които гарантирано ще осигурят комфорт и усещане за лекота. Детските продукти на Reebok са произведени от деликатни тъкани, а благодарение на вложените технологии, децата Ви ще усещат удобство и мекота по време на игра или тренировка.

Как да разбера колко е плътна материята на детските дрехи на марка Reebok, ако не мога да преценя по снимката?

В Dress4less ще откриете информация за състава на материята на детските артикули. Ако имате нужда от повече информация за вида материя и нейната плътност може да се свържете с нас!

Виж повече