Аксесоари Nike

1 - 4 от 4

Найк аксесоари - качество и характеристики 

Като един от главните производители на спортни стоки, Nike ни предлага възможността да се насладим на практичността и удобството на аксесоарите, които произвежда. Аналогично на дрехите и обувките, аксесоарите също си имат предназначение спрямо спорта за който са изработени. 

Nike се стреми да изкара на пазара аксесоари, които да са колкото впечатляващи, толкова удобни, леки и практични за носене. Спортната марка предлага следните аксесоари - шапки, раници, чанти, ръкавици, шалове, сакове, портмонета, колани и чорапи/бельо. Дизайнерите залагат на изчистен и семпъл, но стилен вид.

С какво се отличават? 

Nike се опитва да се отличи с производството си на аксесоари не само за спорт като сакове и раници, но предлага чанти за дамите, чанти за мъже за през рамо, дори кейсове за телефони. За да може да гарантира за високото качество и изключително интересните модели, марката залага в производството употребата на висококачествени материали. 

Чрез употребата на такива материали и в зависимост от начина на експлоатация, продуктите могат да бъдат ползвани изключително дълго време. Аксесоарите, които Nike предлага предоставят възможността да се използват не само за тренировки, но и за ежедневна употреба или дори за пътувания.

Видове аксесоари 

 • Раници
 • Чанти 
 • Сакове 
 • Шапки 
 • Шалове 
 • Чорапи/бельо 
 • Портмонета 
 • Колани

Защо аксесоари от Найк? 

Аксесоарите, които Nike Ви предлага са удобни за носене с практичен и стилен дизайн. В тази категория можете да направите изключително добри комбинации например между шапка и раница, шапка и сак или зимна шапка, шал и ръкавици. Екипът на Nike се старае чрез тези артикули да приковe всички погледи около Вас, но и да Ви бъде леко и удобно.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме най-добрите Nike аксесоари на марката, но и утвърденото им качество. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на  достъпни цени, които започват средно от 15 лв до 100 лв за различните видове Nike аксесоари.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

 • Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма
 • Технологиите на производство също са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно
 • Често копията се правят във всички възможни цветове
 • Материята издава и качеството, и оригиналния произход. Често, във фалшификатите пристигат с променен дизайн, допълнителна декорация и дори леко разминаване с автентичните цветове

Често задавани въпроси за Nike:

Какъв е произходът на аксесоарите на марка Nike? Оригинални ли са?

Всички продукти на Nike публикувани в сайта dress4less.bg са напълно оригинални, с доказано качество и произход. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от продуктовата гама на производителите и официалните дистрибутори. В резултат на тези ексклузивни партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Отговарят ли си на размерите на аксесоарите на NIke, които са посочени в описанието?

Дадените размери са от официалният сайт на марката, но са ориентировъчни. Може да има разминавания, но ако имате допълнителни въпроси относно размери или вътрешно разпределение на някой от продуктите можете да се свържете с нас!

Ако някой от аксесоарите на Nike е за подaрък, може ли да бъде заменен от човекът, за който е бил взет?

Замяна може да се направи от името на други хора, като това предварително се заявява на националният ни телефон. Когато се свържат и ни дадът данните, с които е направена поръчката, могат да направят замяна на артикула от тяхно име.

Виж повече