Аксесоари Reebok

1 - 42 от 42

Рийбок аксесоари - качество и характеристики

Световно известната марка за производството на спортни дрехи и обувки не пропуска шанса си да се разгърне още повече и да покаже интересен и ефектен дизайн на своите аксесоари. Това са шапки, раници, чанти, ръкавици, шалове, сакове, портмонета, колани и чорапи/бельо. Reebok се стремят не само към добре изглеждащ вид на самия аксесоар, но и за неговото удобство и практичност. 

За да осигури по-дълго използване на аксесоарите Reebok залага на качествени материали, но това разбира се зависи и от начина на експлоатация. Марката предлага на пазара за спортни стоки аксесоари, които впечатляват със своята уникалност не само по  вид, но и със своята лекота и практичност. 

С какво се отличават?

При аксесоарите Reebok отличителните белези са, че те могат да бъдат семпли и в същото време да станат акцента на избрания от вас аутфит. Спортният производител се старае да се отличи на пазара, не само като следи модните трендове, но и залага на качествените материали

Както при дрехите и обувките Reebok произвежда голямо разнообразие от аксесоари за различните видове спортове. Моделите, които предлагат са подходящи както за тренировки, така и за пътуване, което става неизменна част от начина на живот в днешно време.

Видове аксесоари 

  • Раници
  • Чанти 
  • Сакове 
  • Шапки 
  • Шалове 
  • Чорапи/бельо 
  • Портмонета 

Защо аксесоари от Reebok? 

Аксесоарите, които Reebok Ви предлага са удобни за носене с практичен, но стилен дизайн. В тази категория можете да направите изключително добри комбинации например между шапка и раница, шапка и сак или зимна шапка, шал и ръкавици. Екипът на Reebok се старае чрез тези артикули да приковете всички погледи около Вас, но и да Ви бъде леко и удобно.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че ви предлагаме бестселърите на марката, но и доказаното качество на Reebok. Екипът на Dress4less ще Ви предложи най-доброто обслужване, но също така Ви предлага качествени стоки на цени средно започващи от 15 лв до 100 лв за различните видове аксесоари.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

  • Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма
  • Технологиите на производство също са на високо ниво: не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове: всичко се извършва гладко и точно. В повечето случаи копията се правят във всички възможни цветове.
  • Материята издава и качеството, и оригиналния произход. Често, във фалшификатите пристигат с променен дизайн, допълнителна декорация и дори леко разминаване с автентичните цветове.

Често задавани въпроси за Reebok:

Качествени ли са аксесоарите на марка Reebok?

Аксесоарите на марка Reebok са изработени от висококачествени материали с гарантирана устойчивост при дълъг срок на употреба. Материалите вложени в производството им са сертифицирани с гаранция за висок стандарт без компромис в качеството.

Ако някой от аксесоарите на Reebok е за подaрък, може ли да бъде заменен от човекът, за който е бил взет?

Замяна може да се направи от името на друг човек, като това предварително се заявява с обаждане на националният ни телефон. Необходимо е човекът да се свърже с нас и да предостави данни за поръчката и да посочат артикула, с който ще бъде направена замяната.

Всеки един аксесоар на Reebok ли има лого на марката?

Всички аксесоари на Reebok, предлагани от Dress4less имат лого на марката. Това са маркерите, които доказват, че артикулите са с оригинален произход.

Желая да поръчам аксесоар на марката Reebok, но в различен от цвета в сайта? Имате ли налични други цветове?

Всички продукти и техните цветови варианти в наличност са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас аксесоар на Reebok, това означава, че не е наличен. Ако в страницата на модела, който желаете не се визуализират други цветови варианти, това означава, че не разполагаме с други налични цветове.

Виж повече