Аксесоари Puma

1 2
1 - 48 от 52

Пума аксесоари - качество и характеристики 

Лидерът в производството на спортни стоки се грижи за това когато искаме да бъдем наистина неотразими и ни липсва просто акцент към облеклото да добавим един впечатляващ Puma аксесоар. Puma предлагат едни от най-интересните, но в същото време изчистени аксесоари. А именно това са шапки, раници, чанти, ръкавици, шалове, сакове, портмонета, колани и чорапи/бельо. 

Дизайнерите на спортния бранд се стремят не само към добре изглеждащ вид на самия аксесоар, но и за неговото удобство и практичност. Puma предлага аксесоари, които са изработени от висококачествени материали и по този начин осигурява по-дълъг период на употреба.

С какво се отличават? 

Аксесоарите Puma не само ще грабнат Вашия поглед със своя уникален дизайн, но когато ги носите ще Ви накарат да се чувствате наистина специални. Спортният производител се старае да се отличи на пазара, не само като следи модните трендове, но и залага на качествените материали

Както при дрехите и обувките Puma произвежда голямо разнообразие от аксесоари за различните видове спортове. Моделите, които предлагат са подходящи както за тренировки, така и за пътуване, което става неизменна част от начина на живот в днешно време. Голяма част от Puma аксесоарите се отличават с едни от най-успешните колаборации, които прави със световно известни звезди като Rihanna и  Selena Gomez.

Видове аксесоари 

  • Раници
  • Чанти 
  • Сакове 
  • Шапки 
  • Шалове 
  • Чорапи/бельо 
  • Портмонета 
  • Колани 

Защо аксесоари от Пума? 

Аксесоарите, които Puma Ви предлага са удобни за носене с практичен, но стилен дизайн. В тази категория можете да направите изключително добри комбинации например между шапка и раница, шапка и сак или зимна шапка, шал и ръкавици. Екипът на Puma се старае чрез тези артикули да приковете всички погледи около Вас, но и да Ви бъде леко и удобно.

Защо Dress4Less?

Ние от Dress4less освен, че Ви предлагаме най-доброто качество, но Ви предлагаме и най-актуалните аксесоари на Puma. Екипът на Dress4less ще Ви предложи обслужване на високо ниво, но също така Ви предлага качествени стоки на цени средно започващи от 15 лв до 100 лв за различните видове аксесоари.

Разпознаване на фалшификати от оригинали 

Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма .Технологиите на производство също са на високо ниво. Всичко се извършва гладко и точно. Често копията се правят във всички възможни цветове. Материята издава и качеството, и оригиналния произход

Често задавани въпроси за Puma:

Качествени ли са аксесоарите от марката Puma?

Аксесоарите на марката Puma, предлагани от Dress4less са изработени от висококачествени материали с гаранция за дълъг срок на употреба. Дизайнът им е проектиран, с внимание към детайла и стремеж за постигане на комфорт и устойчивост във времето.

Отговарят ли си на размерите чантите, саковете и раниците на марката Puma?

Всички, предлагани от Dress4less чанти, раници и сакове са с реални размери, предоставени в описанието на продукта. Размерите са съгласувани със сайта на производителя. Ако желаете да получите детайлна информация за конкретен модел може да се свържете с нас!

Оригинални ли са аксесоарите на марката Puma?

Аксесоарите на марка Puma, предлагани в Dress4less са с доказан оригинален произход. Подбрани са директно от продуктовата гама на производителя и доставени до нас от официални дистрибутори.

Ако някой от аксесоарите на Puma е поръчан за подaрък, възможна ли е замяна от друг човек?

Замяната може да бъде направена от името на друг човек. Необходимо е първо да бъде заявена с обаждане на нашия национален телефон и предоставяне на информация за първоначалната поръчка.

Виж повече