Спортни обувки и дрехи Under Armour

1 2 3
1 - 48 от 143

Кратка история на марката

Under Armour, Inc. е водеща американска марка, специализирана в производството на оригинално облекло за спорт и ежедневие, спортни обувки и аксесоари. Тя е сред едни от водещите световни брандове за висококачествено спортно облекло и обувки.

Under Armour има производствени бази по целия свят.  Основната база е разположена в Балтимор, Мериленд, като има офиси в Амстердам, Лондон, Мюнхен, Торонто, Париж, Ню Йорк, Хонг Конг, Хюстън, Мексико, Сан Франциско, Джакарта, Сао Пауло и други градове.

Годишните печалби на марката са средно  5,2 милиарда долара и имала 15 800 служители през 2018 г.

Under Armour e основана на 25-ти септември 1996 г. от Кевин Планк, който тогава е бил 24-годишен бивш капитан на  футболните отбори към университета Мериленд.

Първоначално той  започнал своя бизнес със спортно облекло в дома на баба си във Вашингтон. Прекарвал голяма част от времето си, пътувайки с автомобила си пълен със спортна екипировка по Източния Бряг, която той продавал.

За първи път продава своя екипировка на спортен отбор в края на 1996 г. на стойност $17,000.Тогава той премества бизнеса си в Балтимор.

Благодарение на въвеждане на нова технология в материите на спортното облекло, основателят прави марката успешен производител, който се нарежда сред гигантите в сферата на спортното облекло и обувки.

Планк открива специална синтетична материя, която абсорбира влагата и осигурява изключителна проветривост без значение колко се поти човек. От нея той прави компресионна спортна тениска, която напълно преобръща стандартите за спортно облекло.

След като завършва образованието си в Университета в Мериленд, той създава прототипен модел на тениската и от него подарява 500 броя на свои съотборници, на които им предстои състезание в Националната футболна лига (NFL).

Така със създаването на една тениска се дава и началото на една марка, която много скоро се превръща в глобален лидер в производството на спортно облекло и обувки.

Новата тениска е с подобрена технология, която включва материя от микрофибърни влакна. Тя оставя кожата суха и допринася за комфорта на спортистите.Този тип иновативна материя има способността да регулира температурата на тялото, което предотвратява силното потене и осигурява максимална проветривост без значение от климата.

Редица други водещи марки като Nike, Adidas Reebok се вдъхновяват от тази технология и въвеждат подобни технологии за отстраняване на потта при своето спортно облекло.

Отличителни качества

Към момента марката е насочила усилия към подобряване на своите серии спортно облекло, предназначено  за жени и спортно си облекло за йога цел разширяване на продуктовата си линия и привличане на повече потребители по света.

Сред продуктите на марката няма да откриете ярки цветови дизайни и голям брой цветове. Интересното при нея е, че залага на минималистичния стил и предлага различни видове стилни дизайни, но в ограничен брой цветове.

Защо точно Under Armour?

Марката не спира да набира все повече почитатели по целия свят и не случайно. Не спира да променя стандартите по отношение на това какви трябва да бъдат висококачествените спортни дрехи и обувки и се стреми към иновации. Модерният и изчистен  дизайн е забележим във всички спортни облекла и обувки на Under Armour.

Марката предлага богато разнообразие от модели спортно облекло и обувки за различни спортове. Една от главните й цели е да помогне на всеки да постига все по-добри резултати с удобно и висококачествено спортно облекло и обувки.

Under Armour продължава мечтата на своя основател в стремежа си чрез своите дрехи и обувки за спорт да предостави на всеки усещане за лекота и комфорт.

 Благодарение на въвеждането на технологични иновации успява да създаде висок клас спортно облекло и обувки, които са не само изглеждат елегантно и модерно, но и предлагат максимално удобство при изпълнение на различните видове спорт.

Как да разпознаем оригиналните спрямо фалшификатите?

При спортните обувки Under Armour на етикета на кутията липсва информация като код, цвят, дата на излизане на модела. Баркодът на кутията се различава от този на обувката.При фалшификата етикетът, където е обозначен размера на обувката не съответства на надписа на кутията.

Логото отстрани на обувките и това на стелката е в по-светъл цвят от логото на фалшивия чифт обувки.При фалшификатите може изобщо  да липсва лого отдолу на обувката.

При  логото на оригиналния чифт няма изкривявания и неточни линии. Също така подметките са залепени качествено без следи от лепило.

Популярни мъжки и дамски серии

 • UA HOVR обувки за тренировка
 • UA Spotlight Lux
 • UA Charged Impulse обувки за бягане
 • UA Charged Breathe TR2+ обувки за тренировка
 • UA Valsetz RTS 1.5 Tactical
 • UA Blur Lux
 • UA Street Encounter IV Slides
 • UA Charged Assert 8
 • UA Kilchis
 • UA Ignite IV Slides
 • Grade School UA HOVR
 • Grade School UA  Ripple
 • UA Harper 4
 • Pre-School UA Surge
 • Pre-school UA Pursuit 2 AC

Детска серия

 • Grade School UA HOVR
 • Grade School UA  Ripple
 • UA Harper 4
 • Pre-School UA Surge
 • Pre-school UA Pursuit 2 AC

Ценови диапазони

Цените на спортното облекло и обувки на марката  варират между 35лв. и 200 лв.

Често задавани въпроси за Under Armour:

Оригинални ли са продуктите на Under Armour? Как да сме сигурни?

Всички продукти на Under Armour публикувани в сайта dress4less.bg са оригинални, с напълно доказано качество и произход. Всички стоки са внос от Европейския съюз и са подбрани директно от производителите и официалните дистрибутори. С нашите партньорства Вие можете да се възползвате от оригинални продукти на несравнимо добри цени.

Мога ли да поръчам по-голям размер от някой от моделите на Under Armour?

Не правим индивидуални поръчки за размери или модели. Всички налични модели и размери на марка Under Armour са покзани на сайта.

Имат ли гаранция продуктите на Under Armour и с каква продължителност?

Потребителят може да упражни правото си на гаранция по чл. 115 от ЗЗП.

Продуктите на Under Armour имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка една наша пратка на Under Armour има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Виж повече