Чорапи Adidas

1 - 17 от 17

Adidas чорапи - качество и отличителни характеристики

Adidas като доказал се производител и търговец за спортни стоки, предлага една висококачествена продукция. Марката предлага голямо разнообразие от видове аксесоари в това число се включват дамските, мъжките и детските чорапи Adidas. Те се изработват от различни видове материи, които да са меки и да не дразнят кожата. Чорапите са подсилени в частта на пръстите и петата, което ги прави по-устойчиви на износване.

Както при дрехите и обувките също и при чорапите има технологии като ClimaCool, Climalite, ClimaChill и за студените месеци ClimaWarm. Разбира се чорапите могат да се използват както за всеки ден, така и за различните видове спортове.

Логото също не липсва, то обикновено е от външната страна на чорапите, отгоре като символ или надпис Adidas

Видове, Модели и серии

Топ производителя и търговец на спортни стоки не пропуска възможността да предложи на своите любители чорапи Adidas. Марката предлага различни видове, модели и серии, като в зависимост за какъв вид употреба са предназначени чорапите се определя височината на конча им.

Adidas предлага чорапи за футбол, баскетбол, тенис, бягане, бейзбол и много други видове спорт, както и за ежедневно носене. В зависимост от това за какво ще се използват чорапите се определя и техния конч, който може да е нисък под глезена или над него, стандартна височина на конча или много високи - малко под коляното.

Моделите и сериите, които най-често се търсят са:

  • ccreator 365 crew
  • quarter
  • roller no-show
  • superlite

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas залага на качеството и удобството поради тази причина се старае да не подведе потребителите си като произвежда чорапи специално за техните нужди и видовете спорт. Ние от Dress4less сме си поставили за цел да предоставим възможността на българския потребител и почитател на марката да се сдобие с оригинална и качествена стока. Ценовия диапазон, които предлагаме за чорапи Adidas е между 10 лв и 20 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

За да различим оригиналните чорапи Adidas от фалшификатите трябва да докоснем материята, от която са направени, ако е мека и приятна на допир значи са оригинални. Трябва да проверим и логото, дали е избродирано правилно и да няма излишни знаци около него.

Често задавани въпроси за Adidas:

Налично ли са артикулите в момента на поръчка на чорапи Adidas?

Всички налични продукти на Adidas са посочени в сайта. Стандартно доставката става в рамките на един работен ден. Срокът за доставка може да е по-дълъг ако поръчката е направена в събота, неделя или официални празници, където доставката на продукта се извършва в първия работен ден след тях.

Ако моделът или размерът, който желая да поръчам не се визуализира в сайта на чорапи Adidas, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели и размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Мога ли да поръчам артикулите в други цветове?

Не, всички артикули, които са налични са показани в сайта ни. Всички налични размери и цветове са опоменати към всеки модел.

Виж повече