Футболни топки

1 - 4 от 4

Футболните топки се предлагат в разнообразие от варианти - от различни размери и тегло до разлика в използваните материали. 

Макар и да ви се струва трудно да изберете подходящата за вас, стеснете търсенето си, като покриете основните си нужди. Възможно е първоначално изборът да е на принципа проба-грешка, затова ви съветваме да се доверите на брандове, доказали се в своето качество. 

Всички Адидас футболни топки са се доказали през годините като предпочитани дори сред професионалните футболисти. Изработката им е първокачествена и изключително издръжлива. Можете да разгледате тях, както и другиаксесоари и дрехи за футбол в Dress4less.

Футболни топки

Източник на изображението: pexels.com

Oтличителни характеристики 

Всички продукти Adidas са известни с високото си ниво на изработка и модерните дизайни. Футболните топки на бранда ще ви позволят да сте стилни дори както на стадиона, така и на двора. 

За да играете любимия си спорт, всичко от което се нуждаете е страст и хубава топка. Адидас имат в асортимента си топки, подходящи за играчи на всички възрасти и с различни нива на умения. Предназначени са за професионалисти и любители. 

Отличителна характеристика на тази категория продукти са не само разцветките, но и логото. То няма как да остане незабелязано, тъй като дизайните му са познати в цял свят - триъгълен или Trefoil.

Видове

Спортният лидер предлага на своите почитатели различни серии футболни топки. Например, топките Performance са с класически дизайн и с акцент върху доброто представяне. 

Сериите Tiro и Tango притежават футболни топки в различни цветове, включително розово, зелено и жълто. Подходящи за и за мъже, и за жени. Така и двата пола могат да подобрят уменията си, като същевременно се и забавляват.

Технологии зад производството им

Suspension system е технология на Adidas, която се намира в средата на по-новите модели футболни топки. Тя приема и стабилизира сензора за движение с инерционен измервателен блок (IMU), работещ на честота 500 Hz. 

Този сензор осигурява точна информация за всеки аспект от движението на топката, като същевременно остава незабележим за играчите и не оказва никакво влияние върху работата на топката. 

Сензорът работи със зареждаща се батерия. Тази технология е създадена в тандем с FIFA и KINEXON. Той е в полза на видео асистент реферите съдиите да дават своите оценки в реално време и с прецизна точност. Сензорът ги предупреждава 500 пъти в секунда всеки път, когато играч осъществи контакт с топката. 

Технологията помага за изясняване на ситуациите при засада, както и за откриване на неправилни докосвания по топката. Това подобрява ефективността за вземане на решения от реферите. 

Сърцевината на топките е от твърда пяна, която гарантира издръжливост и няма да е необходимо да имате в себе си помпа. 

Футболни топки

Източник на изображението: pexels.com

Предимства

Футболните топки Адидас са създадени от материали, които са изключително устойчиви, дори и при всекидневен и интензивен спорт. Това ги прави толкова предпочитани сред професионалните футболисти. 

Друго предимство на спортния лидер е стремежът му към постоянно подобрение. Технологиите и качеството на продуктите се повишава с всяка изминала година. 

Как да изберем подходящ модел?

Покрийте основните си нужди, когато избирате футболна топка. Изберете правилния размер спрямо възрастта и уменията си и обърнете внимание за какво точно ще я използвате. 

Това са размерите:

  • Размер 3 - за млади играчи на възраст под 8 години. Обиколката е около 60 см. 
  • Размер 4 - за футболисти на възраст от 8 до 11 години. Обиколката е около 65 см. 
  • Размер 5 - това е и официалният размер футболни топки за деца на 12 години и възрастни. Ако искате размер, който се използва във FIFA, това е той. Обиколката е около 70 см. 

Друго, което да съобразите е дали топката ще се използва за футболен мач или за тренировка. Топките за мачове обикновено са с по-качествена изработка и са проектирани така, че да спазват правилата за размер, тегло и налягане. Те са и с по-висока цена от тези за тренировки. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Когато държите в ръцете си оригинална футболна топка Adidas, ще забележите качеството ѝ при допир. Обърнете внимание дали на нея е щампирано логото на бранда. Ако е, то не трябва да е добавени или премахнати елементи. Дизайнът му трябва да е такъв, какъвто го познавате - класически.

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е магазин, който с годините се е доказал като надежден и разнообразен. При нас ще откриете оригинални спортни стоки на достъпни цени. Предлагат се модели и разцветки, които ще допаднат на всеки вкус. При затруднения в избора, обърнете се към консултантите ни, които ще ви съдействат.

При поръчка от онлайн магазина ни, тя ще пристигне при вас с опция за тест и преглед. Разполагате и с 30 дни от датата на доставка, в които можете да върнете закупените продукти обратно към нас. Връщането е за ваша сметка. 

В случай че предпочитате да избирате облеклото и аксесоарите си от място, заповядайте във физическите ни магазини. Не забравяйте, че можете да следите в dress4less.bg за наличностите на желаните от вас продукти. Така ще знаете кой от обектите ни да посетите.

Бърза доставка за 1 работен ден при поръчки над 90 лв. 

Футболни топки

Източник на изображението: pexels.com

Често задавани въпроси

С какво се отличават футболните топки на Адидас от тези на останалите марки?

Изработката им е висококачествена и издръжлива. Футболните топки Adidas се предлагат в разнообразие от дизайни и размери. По-новите разполагат и със специална система Suspension system.

Няма да се налага да ги надувате, защото топките на бранда не спадат.

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са както за футбол, така и за различни игри.

Как да изберем подходящ размер?

Съобразете размера спрямо възрастта ви или тази на детето

Виж повече