Ръкавици Adidas

1 - 4 от 4

Ръкавиците са аксесоар, който предпазва ръцете ви не само от студа, но и от натоварване при спорт. Спортните модели са изключително подходящи, ако ходите на походи или вдигате тежести, защото дават нужната подкрепа на точните места.

За спорт или за ежедневието, всички ръкавици Адидас ви предлагат спортен и модерен стил без да губите от функционалността им. Разгледайте тях и останалите спортни аксесоари на марката в Dress4less.

Ръкавици Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Oтличителни характеристики 

Всички спортни аксесоари на немския бранд се отличават не само с модерната си визия, но и с качеството си. Ръкавиците са изработени от смесица от материи и технологии, които са от полза на спортистите по време на спорт. 

Интересните дизайни ще се харесат на мъже и жени от различни възрасти. Те са в свежи цветове и могат лесно да бъдат съчетани с различни облекла. 

Логото на Adidas е широко разпознаваемо по всички краища на света. Винаги е в някой от добре познатите си дизайни - триъгълен или Trefoil. Щампирано е на видимо място, за да можете бързо да се ориентирате в марката на продукта. 

Видове

Брандът се е постарал да предложи разнообразие от модели ръкавици, предназначени за различните спортове или ежедневие. 

Сред тях ще намерите следните видове:

 • За колоездене
 • За фитнес
 • За бокс
 • Вратарски 
 • Зимни 

При фитнес тренировки и колоездене ще имате нужда от ръкавици без пръсти, които разполагат с допълнително предпазване на възглавничките. От друга страна, зимните модели са с подложки на пръстите, за да можете да работите със сензорни екрани. Сред тях има и такива с един пръст. 

Това са най-предпочитаните серии ръкавици Адидас:

 • SLVR
 • Terrex
 • AWP
 • Performance
 • Predator
 • Energy

Технологии зад производството им

При ръкавиците не липсват добре познатите системи. Най-често използваната за зимните модели е Heat.Rdy, запазва телесната температура, като същевременно спомага за изпаряването на потта. Така ръцете не се запарват. 

В ръкавиците за спорт ще намерите технологията ClimaLite, която отвежда излишната пот и регулира температурата на тялото. Така тренировката преминава комфортно и ефективно.

Ръкавици Adidas

Предимства

Освен, че са изключително качествени, ръкавиците Adidas ще ви дадат нужната подкрепа по време на тренировка. Те са удобни и подсилени на правилните места, като в същото време не запотяват ръцете.

Несъмнено едно от най-главните предимства на бранда е неговото постоянно развитие. Качеството и технологиите не спират да се подобряват. Това е и причината за доверието към немския бранд от професионалните спортисти. 

Как да изберем подходящ модел?

Вземете под внимание активностите, които ще извършвате, както и сезона. Така ще можете да подберете правилния модел ръкавици за вас. Например, ако ще са за спорт, изберете ръкавици без пръсти, а за зимата - такива със. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Фалшивите продукти на немския бранд са с лоша миризма, неправилни шевове, а конците стърчат. Логото също е с променен дизайн. Оригиналните, от друга страна, се усещат качествени и приятни на допир. Изработката им е без никакви недостатъци. 

Ръкавици Adidas

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е онлайн магазин, който има и физически обекти в различни градове от страната. Във всеки един от тях можете да намерите богато разнообразие от оригинална спортна стока на достъпни цени. На своите клиенти предоставяме и индивидуално отношение и съдействие в избора.

В реално време можете да следите наличностите на харесаните от вас артикули в онлайн магазина ни. Така ще знаете кой от нашите обекти да посетите, за да ги намерите и пробвате на място. 

При поръчки от dress4less.bg, продуктите ще се доставят с опция за преглед и тест. Ако поръчката е над 90 лв., ще получите и безплатна доставка само за 1 работен ден. Разполагате и с 30-дневен период от датата на доставка, за да върнете закупените продукти обратно към нас и за ваша сметка. 

Ръкавици Adidas

Често задавани въпроси

С какво се отличават ръкавиците на Адидас от останалите модели на пазара?

Освен с високото си качество, ръкавиците на спортния лидер могат да се похвалят и с нивото си на комфорт. Те осигуряват сигурност и удобство по време на различни дейности, докато отвеждат излишната влага и не позволяват запотяването на ръцете.

За какви спортни активности са подходящи?

Можете да ги носите при зимни спортове, фитнес, колоездене и др. Всичко зависи от модела, на който ще се спрете. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите са S, M и L. Изберете този, който носите по принцип.

Виж повече