Ръкавици Adidas

Adidas ръкавици - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще откриете страхотни модели на ръкавици Adidas за мъже, жени и деца. Топ марката произвежда ръкавици както за зимните месеци, така и ръкавици за спорт. Ръкавиците Adidas се произвеждат от висококачествени материи, при които дори при тренировка да са издръжливи на износване.

При тях също не липсват системи и технологии като най-често използваната за зимните ръкавици е ClimaHeat, която задържа топлината близо до кожата, като същевременно позволява на потта да се изпари.

A ръкавиците за тренировка във фитнеса или за колоездене са с Climalite технология, която изтегля потта далеч от кожата към външната повърхност на материята за по-бързо изпаряване, като по този начин регулира естествената температура на тялото. Характерната черта както при всеки един артикул, така и при ръкавиците Adidas e нейното лого, добре познатите ни три линии и трите листа Trefoil.

Видове, Модели и серии

От екипа на Adidas са се постарали да предложат различни видове ръкавици за различните видове спорт или ежедневие. Марката произвежда ръкавици за тренировка във фитнес зала, за колоездене, за бокс, вратарски ръкавици и такива, които стават и за ежедневието през зимата.

Ако тренирате във фитнес залата или карате велосипед ще имате нужда от ръкавици без пръсти, които имат специална тъкан на дланта, която предпазва възглавничките от прищипване и протриване. Някои от зимните ръкавици притежават специална подложка на пръстите, за да можете да работите със сензорни екрани. Има и такъв тип ръкавици, които са с един пръст.

Често предпочитаните модели и серии ръкавици Adidas са:

  • SLVR
  • AWP
  • Performance
  • Predator
  • Energy

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas като доказала се на пазара за спортни стоки марка, няма да Ви подведе в качеството и оригиналността на ръкавиците, които произвежда. Ние от Dress4less Ви предлагаме обслужване на високо ниво и гарантираното качество на марката на едни от най-ниските цени в онлайн търговията. Като средно започващите цени на ръкавиците Adidas са от  10лв до 30 лв.

Разпознаване на фалшификати от оригинали

Оригиналните ръкавици Adidas не трябва да имат неприятна миризма. Не  трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове, всичко се извършва гладко и точно. Материята трябва да приятна на допир. Често копията се правят във всички възможни цветове.

Често задавани въпроси за Adidas:

Подходящи ли са ръкавиците Adidas за зимни спортове?

Да, всички модели на зимни ръкавици са с технология за предпазване на ръцето от измръзване и максимално задържане на топлината.

Имали модели на ръкавици Adidas в повече от един цвят?

Моделите, които имат повече от един цвят са показани и свързани един към друг. Има налчини такива зимни модели на ръкавици.

Спортните ръкавици Adidas подходящи ли са за спортове извън фитнес залата?

Да, моделът е подходящ за различни спортове извън залата.

Виж повече