Раници Adidas

1 - 3 от 3

Функционалността на раниците се е доказала с годините. Те отдавна не са предназначени само за училище. Това, че събират повече вещи от обикновена чанта и се носят на гърба, като позволяват на ръцете да са свободни, са главните им предимства. Здравината на раниците и тяхното удобство са от първостепенно значение, когато избирате своята. 

Всички раници Adidas са изработени от най-висококачествените материи, които гарантират висока устойчивост при дълго време използване. Сред моделите ще откриете такива за мъже и жени. Можете да ги разгледате в Dress4less.

Раници Адидас

Източник на изображението: pexels.com

Отличителни характеристики 

Брандът се е наложил на пазара като един от най-добрите производители на спортни облекла и аксесоари. Причините са високото качество на изработка, интересните дизайни и уникалните технологии. 

Специално раниците Adidas са създадени от материи, устойчиви на всекидневна употреба. Голяма част от тях са и с подсилено дъно, намаляващо риска от триене в твърди повърхности. 

Но коя е главната характеристика, по която избирате подходящата раница за вас? Нейната функционалност, разбира се. Моделите на спортния лидер могат да се похвалят с това, че са подходящи за спорт, за училище и за ежедневието. Това е така, защото са практични и с достатъчно отделения за всичко необходимо. 

Отличителния белег на марката е характерното лого. Това са триъгълното и Trefoil логото, които обикновено са позиционирани отпред. 

Видове

Леки, удобни и практични - това са раниците на бранда. Те са снабдени с поне два джоба, затварящи се с цип. Отстрани разполагат и с отделения, подходящи за бутилки или сгъваем чадър. 

Някои от раниците притежават и подплатена преграда за лаптоп или таблет.

Това са и най-търсените серии раници Adidas:

  • Essential Backpack
  • Linear Core Backpack
  • Prime v backpack
  • Adicolor Classic
  • Power IV Backpack
  • Foundation 5 backpack

Раници Адидас

Технологии зад производството им

Adidas се стремят да намалят лошото въздействие върху околната среда. Затова използват рециклирани материи, когато изработват раниците си. Те са високоустойчиви и издръжливи. 

Подплатеният гръб допринася за удобството по време на носене. Омекотените и регулируеми презрамки се грижат за раменете ви, като намаляват натоварването. Подсиленото дъно ще предпази както самата раница, така и вещите в нея. 

Предимства

Раниците Adidas са практични и носят комфорт при използване. Те се предлагат в разнообразни дизайни, отговарящи на всеки стил и вкус. Разполагат с достатъчно пространство за нужните вещи за тренировката, учебния или работния ден.

Високата им издръжливост и изработката от минимум 40% рециклирани материали са други техни предимства. Можете да сте сигурни, че ще носите новата си раница дълги години. 

Раници Адидас

Източник на изображението: pexels.com

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните раници, произведени отспортния лидер, са с безгрешна изработка. Липсват неправилни шевове и стърчащи конци. Разцветките са до 4 на модел. Логото е класическо, без промени в добре познатите дизайни.

Как да изберем подходящ модел?

Важно е да вземете правилно решение, когато избирате новата си раница. Ще я носите дълго време на гърба си, затова тя трябва да е удобна, функционална и в желания модел. 

Преди да изберете вашата от Dress4less, задайте си няколко въпроса, които ще ви подскажат от каква точно се нуждаете: 

  • За какво ми трябва раница - училище, тренировка, ежедневие и т.н.?;
  • От колко отделения имам нужда?;
  • В какъв стил да е тя?.

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е мястото, на което ще откриете висококачествено и оригинално спортно облекло. Богатият избор и перфектното ни обслужване са част от причините за доверието към нас от лоялните ни клиенти. 

Поръчките, направени през онлайн магазина ни, пристигат при вас с опция за преглед и тест. Заплащат се, ако отговарят на очакванията ви. Можете да върнете закупените продукти към нас в рамките на 30 дни от датата на доставка и за ваша сметка. 

В по-големите градове на страната ще ви очакваме и във физическите ни магазини. Там ще откриете голяма част от нашия асортимент, който да пробвате на място. В сайта dress4less.bg следете за наличностите на желаните от вас раници. Така ще знаете в кой обект са налични.

Ако поръчате продукти за над 90 лв., получавате бърза и безплатна доставка до желан от вас адрес. 

Раници Адидас

Често задавани въпроси

За какви дейности са подходящи раниците на Адидас?

Раниците на бранда са чудесни както за ежедневни дейности, така и за училище, работа или тренировка. Тяхната високоустойчива изработка и подплатени гръб и презрамки гарантират дълго време комфортно използване

Можем ли да променяме дължината на презрамките?

Да, презрамките на всички раници Adidas са регулируеми. 

Как да изберем подходящ размер?

Изборът на подходящ размер зависи от дейността, която ще извършвате с раницата. Те варират спрямо дизайна, но приблизителната им вместимост е от 3 до 30 л

Виж повече