Раници Adidas

1 - 30 от 30

Adidas раници - качество и отличителни характеристики

Adidas се е доказал с дългия си опит в производството на спортни стоки. Освен дрехи и обувки марката предлага и раници Adidas. Те са изработени от висококачествен материал, който да е издръжлив при честата употреба. Голяма част от раниците Adidas  са с подсилено дъно, което намалява риска да се скъса при честото триене с твърди повърхности.

Топ марката ни предоставя не само качество и удобство, но и на най-важното за такъв вид артикул неговата практичност. Раниците Adidas могат да се ползват както за спорт, училище, така и за разходки в ежедневието. Отличителния белег на марката е характерното лого, това са трите линии често позиционирани вертикално отпред или логото с трите листа – Trefoil. 

Видове, Модели и серии

Раниците Adidas имат голямо разнообразие от видове, модели и серии. От марката имат за цел да направят освен качествени раници, но да бъдат възможно най-леки, удобни и практични за носене. За по-голямо удобство раниците Adidas имат регулируеми презрамки и подплатен гръб. Също така имат поне два джоба с цип и разбира се странични джобове за шише с течности. Голяма част от раниците притежават и преграда за лаптоп.

Едни от най-предпочитаните модели и серии раници Adidas са:

  • Essential Backpack
  • Linear Core Backpack
  • prime v backpack
  • Adicolor Classic
  • Power IV Backpack
  • foundation 5 backpack

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas предлага висококачествена стока за спорт и ежедневие, раниците са точно тези артикули, които допринасят за по-голямото удобство при съхранение на различни неща. Раниците Adidas се произвеждат в изключително интересни модели с приятни цветове, което да допринася за уникалността на аутфит, който сте избрали за деня.

Ние от Dress4less Ви предоставяме възможността да получите най-качественото и адекватно обслужване, както онлайн така и във физическите ни магазини. Качеството и удобството на раниците Adidas можете да намерите само при нас на страхотни цени средно започващи от 35 лв стигащи до 70 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните раници Adidas не трябва да имат остра и неприятна миризма. Не трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове. Често копията се правят във всички възможни цветове. Можем да различим оригиналния продукт от фалшивия като огледаме дали логото е  характерното за Adidas добре познатите 3 линии и логото с 3-те листа -Trefoil, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци.

 

Често задавани въпроси за Adidas:

Подходящи ли са раниците Adidas за ежедневието?

Раниците с марка Adidas са подходящи за всеки ден. Подходящи са за семейни почивки ли служебно пътуване.

Може ли да се закупи раница Adidas за подарък? Имат ли оригинална опаковка, подходяща за подарък?

Нямаме опаковка на раниците, която да е подходяща за подарък. В описанията има размери, спрямо които може да вземете подаръчна чанта.

Всички раници Adidas ли имат отделение за лаптоп?

Повечето раници имат отделение за лаптоп в задния голям джоб. Не всички модели обаче са с еднакво разпределение. В описанието на продукта подробно са описани всички джобове и вътрешни разпределения за отделният модел раница.

Има ли модели раници Adidas в повече от един цвят?

Продуктите, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Виж повече