Сакове Adidas

Когато пътувате или просто отивате до фитнеса, е от полза да имате в себе си всичко необходимо, а не да си го набавяте допълнително. Саковете Adidas ще ви предоставят нужното пространство, но и нещо повече - достатъчно отделения за всички дрехи и аксесоари, без те да са натъпкани и в безпорядък.

Ако от много време търсите сак, който да ви предложи нужното пространство, добра организация и ненадминато качество, нека ви срещнем с атрактивните сакове Адидас

Сакове Адидас

Отличителни характеристики 

Спортните сакове Адидас се отличават със своята гъвкавост и многобройни възможности. Те се предлагат в три стандартни размера, в зависимост от това, за което ще ги използвате - фитнес или пътуване.

Подплатените вътрешни отделения ви позволяват да съхранявате телефона, ключовете и дори лаптопа си, така че да можете да излезете направо от работа и да отидете на тренировка. Вентилираните отделения ви позволяват да проветрите обувките и дрехите си след това. 

Основна отличителна характеристика е елегантният и спортен дизайн на саковете Adidas, съчетани с логото на бранда. То е щампирано в предната част на сака, циповете и/или на презрамката. 

Сакове Адидас

Видове

Сред видовете спортни сакове на Adidas ще намерите просторни модели, които можете да превърнете в раница, както и такива, оборудвани с множество джобове със и без затваряне. Подплатените презрамки осигуряват удобство при носене, а вентилираните отделения са проектирани така, че да съхраняват добре обувките и дрехите. 

Технологии зад производството им

Спортните чанти Adidas са предназначени да покриват всички ваши нужди по отношение на съхранение на дрехи и спортни аксесоари. Изработени са по технология, гарантираща издръжливост дори при продължителна употреба. Саковете могат да се използват ежедневно без опасност от износване, благодарение на подсилената с TPE основа.

Регулируемите и подплатени презрамки ще се погрижат за вашия комфорт при носене, тъй като равномерно разпределят тежестта. 

Сакове Адидас

Предимства

Освен красивия си дизайн, спортните сакове притежават много други предимства пред тези на своите конкуренти:

  • Изработката на саковете е от минимум 40% рециклирани материали.
  • Изключително издръжливи са и при продължителна и ежедневна употреба.
  • Отделенията на саковете са подходящи за мръсни дрехи, защото са дишащи.Как да изберем подходящ модел?

Изборът на правилната спортна чанта Adidas зависи от това, за което ще бъде използвана. Ако ви трябва за пътувания, ви съветваме да се спрете на голям размер с вместимост 69 л, за да имате достатъчно място за всичко необходимо. В случай, че ще използвате чантата само за фитнес, то малкият от 25 л или средният от 39 л биха били напълно достатъчни. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Имитациите на саковете Adidas се отличават с неприятната си миризма, изкривените шевове и стърчащи нишки. Това е невъзможно да се срещне при оригинален сак на бранда, тъй като всичките им продукти са с изключително прецизна изработка. 

Най-разпознаваемо в продуктите на Adidas е логото - наблюдавайте дали има добавени или премахнати елементи. При оригинален продукт това няма как да бъде допуснато. 

Сакове Адидас

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е магазин, който вече над десетилетие е любимото място за пазаруване на спортни дрехи и аксесоари на лоялните си клиенти. Това е защото при нас ще откриете висококачествено оригинално облекло на достъпна цена, в съчетание с любезно обслужване.

Всички поръчки, направени през нашия онлайн магазин, идват при вас с опция за преглед и тест. Това означава, че заплащате, ако продуктът отговаря на вашите нужди и очаквания. Можете да върнете закупените продукти в рамките на 30 дни от датата на получаване за ваша сметка, в случай че не сте могли да ги тествате на момента. 

Ако предпочитате физическите магазини, когато избирате новите си фитнес аксесоари, заповядайте и на място. В реално време можете да следите наличностите на продуктите в dress4less.bg, за да знаете кой артикул в кой от нашите магазини е наличен. 

Поръчаните от вас продукти се доставят за 1 работен ден и с безплатна доставка за над 90 лева. Това важи и за продукти в промоция. 

Често задавани въпроси

Какво отличава саковете на Адидас от останалите модели на пазара?

Спортните сакове Adidas се отличават с атрактивния си дизайн и с характеристики, с които малко брандове могат да се похвалят:

  • Издръжливост
  • Екологична изработка
  • Вентилиращи отделения

За какви спортни активности са подходящи?

Саковете на Adidas са подходящи за всички спортни активности. Ако се занимавате със специфичен спорт, брандът предлага сакове, направени специално за него - с всички необходими джобове. 

Тъй като отделенията са вентилиращи, не се притеснявайте и да се поизпотите повече по време на тренировка, защото саковете Adidas са практични и в това отношение. 

Как да изберем подходящ размер?

Спортните сакове Адидас се предлагат в различни размери, спрямо това, за което ще ги използвате:

  • Малкият сак е с вместимост 25 л и е с размер 45.5 x 23 x 20 см.
  • Средният сак е вместимост 39 л и е с размер 22 x 56 x 28 см.
  • Големият сак е с вместимост 69 л и е с размер 65 x 33 x 33 см.

Това, разбира се, са приблизителни размери и вместимости, като са възможни разлики, заради модела. 

Виж повече