Шапки Adidas

1 - 12 от 12

Adidas шапки - качество и отличителни характеристики

Adidas като дългогодишен и световно признат производител на спортни стоки не пропуска да направи различни и актуални мъжки, дамски и детски шапки. Бранда държи на качествените материали при направата на шапките Adidas, летните шапки са направени от лека и удобна материя, която да не усещате при носене, а зимните такива са от материя, която да е лека и мека на допир, но да топли.

При шапките също не са пропуснали да прибавят и системите Climalite, ClimaCool, ClimaChill. А за студените месеци марката ни предлага шапки със системите ClimaHeat и ClimaWarm. Както при всички категории на Adidas и в тази шапките, които е произвеждат са за различни видове спорт. Характерно за артикулите на марката е традиционното лого, което се бродира на видима част на шапките.

Видове, Модели и серии

Adidas е производител и търговец на различни видове шапки спрямо сезона и спорта за които са предназначени, например има шапки за тренировка, баскетбол, за бягане, за ежедневие, ще намерите дори шапки за плуване. Моделите шапки Adidas могат да бъдат с козирка, която да Ви предпази от слънцето през лятото, а зимните ще Ви осигурят комфорт и топлина през студените месеци. Можете да намерите и шапки на които има апликация на любимия Ви футболен отбор.

Моделите и сериите, които са най-предпочитани са:

  • relaxed strap
  • Superlite
  • cuff beanie
  • performance perforated

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Брандът предлага не само интересни по вид и форма шапки Adidas , но залага на качеството, удобството и практичност. Дизайнерите имат за цел шапката, която сте избрали, да направи аутфита Ви още по-интересен. Екипът на Dress4less има за цел да Ви предостави артикули, на които да се насладите с качество и удобство, на възможно най-ниски цени. А именно те започват средно от 20 лв до 30лв.

Разпознаване на фалшификати от оригинали

 Оригиналните шапки Adidas не трябва да имат неприятна миризма. Не  трябва да има стърчащи нишки, неравномерни шевове, всичко се извършва гладко и точно. Често копията се правят във всички възможни цветове. Можем да различим оригиналния продукт от фалшивия като огледаме дали логото е  характерното за Adidas добре познатите 3 линии и логото с 3-те листа -Trefoil, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци.

Често задавани въпроси за Adidas:

За мъже или за жени са шапките на Adidas?

Моделите на шапките на Adidas са универсални и са подходящи за всеки ден или за спорт.

Много ли са плътни моделите на летните шапки Adidas?

Моделите на Adidas са подходящи за лятото, защото производителя има различни технологии за повече комфорт.

Регулируеми ли са моделите на летни шапки Adidas?

Моделите са регулируеми за да паснат и да са удобни на всеки. По този начин има повече комфорт при ежедневно носене.

Зимните шапки на Adidas подходящи ли са за деца?

Всеки един от продуктите има размер, но ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас.

Виж повече