Шапки Adidas

1 - 15 от 15

Шапката не е само аксесоар, а притежава и някои важни функционалности. Тя предпазва от студа, когато е зимна, и защитава лицето от слънчевите лъчи, когато е лятна. Важно е да е удобнa и да не дразни кожата на главата, затова винаги се спирайте на качествени материи. 

Шапките Adidas са създадени с внимание към ежедневните ви нужди. Материалите са качествени и издръжливи, а в същото време се усещат приятни при носене. Можете да разгледате и останалите шапки, шалове и много други аксесоарина немския бранд в Dress4less

Шапки Adidas

Източник на изображението: pexels.com

Отличителни характеристики

Всички шапки Адидас са изработени така, че да съчетават в себе си гъвкавост и устойчивост. Модерната им визия позволява да ги носите както в ежедневието, така и по време на разнообразие от спортове, за да сепредпазите от външните влияния. 

Богатото им разнообразие гарантира, че ще намерите точната шапка за вас, която да отговаря на стила ви. Семпли или по-смели модели, немският бранд предлага на своите почитатели и двата вида. 

Най-отличително за марката е нейното лого. То е добре познато и е в два дизайна - триъгълно или Trefoil. Обикновено се намира в предната или задната част на шапката.

Видове

В асортимента на немския бранд ще попаднете на шапки с козирка, зимни шапки и дори такива за плуване. Те са с атрактивни дизайни и могат да се използват всекидневно. 

Това са спортовете, в които можете да използвате шапките: 

 • Баскетбол
 • Бягане
 • Ски и сноуборд
 • Плуване 

Ето и най-популярните серии шапки:

 • Relaxed strap
 • Superlite
 • Cuff beanie
 • Performance perforated

Шапки Adidas

Технологии зад производството им

Усъвършенстваните технологии на Adidas са създадени с внимание към потребителите. Те служат за по-ефективен спорт, по-добро здраве и предпазване от метеорологичните условия. Системите присъстват и в шапките на бранда.

Ето ги и тях:

 • ClimaLite
 • ClimaCool
 • ClimaChill
 • ClimaHeat 
 • ClimaWarm

Предимства

Първокачествена изработка, високо ниво на комфорт и атрактивни дизайни - това са трите основни предимства на шапките Adidas. Зимните модели са еластични и прилягат плътно към главата, за да я предпазят от навлизането на студ. Тези с козирка са регулируеми спрямо обиколката на главата ви. 

Как да изберем подходящ модел?

За да бъде максимално ефективна, шапката трябва да е в точния размер. Ако е по-голям, ще се смъква надолу или ще пада, ако е по-малък - ще ви стяга или изобщо няма да ви стане. Най-добре измерете с шивашки метър обиколката си

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните шапки Adidas са с прецизна изработка, която е преминала под строг контрол. При тях няма да наблюдавате недостатъците и неприятната миризма, които присъстват при фалшивите продукти. 

Логото трябва да е в някой от класическите си дизайни. 

Така можете да разберете дали е фалшиво: 

 • Добавени елементи
 • Премахнати елементи
 • Две лога на един и същи продукт
 • Различно изписано име на марката

Шапки Adidas

Защо да се доверим на Dress4less?

Доволните клиенти са ни приоритет. Затова от Dress4less се стараем да предлагаме перфектно обслужване, богато разнообразие от оригинални спортни продукти и страхотни цени. 

При поръчка от сайта ни, тя ще бъде доставена с опция за преглед и тест. Ако не успеете да пробвате новата си шапка на момента, не се притеснявайте. Разполагате и с 30 дни от датата на доставка, за да върнете покупката си обратно към нас. Връщането е за ваша сметка. 

Заповядайте и в някой от физическите ни обекти. Тях ще откриете в по-големите градове на страната. Не забравяйте, че можете да следите наличностите на харесаните от вас артикули в реално време от dress4less.bg. Така ще знаете къде са налични те. 

При поръчка на стойност над 90 лева, получавате бърза и безплатна доставка. 

Шапки Adidas

Често задавани въпроси

Какво отличава шапките на Адидас от останалите модели на пазара?

Те са изключително комфортни за носене и са висококачествени. Това е така не само заради дишащите материи, но и защото в тях има специални технологии. Шапките предпазват главата от запарване и от простудяване, докато позволяват тя да диша. 

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са за ежедневието и за различни активности. Част от тях са зимните спортове и баскетболът. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите са стандартни, но ви съветваме да премерите обиколката на главата си.

Виж повече