Детски бански Adidas

1 - 17 от 17

Adidas бански за деца - качество и отличителни характеристики

В тази секция ще намерите топ модели на високо технологични дамски якета Adidas. Якетата, които произвежда лидера в спортните среди са от висококачествени материали, като е съобразен и сезона за който ще се ползват. Якетата се правят от материя, която да е лека и удобна, и в същото време да Ви позволява да се движите свободно, без да се излишно напрежение. За да бъдат по-ползотворни якетата се произвеждат със спецификациите за водо- и  ветроустойчивост, а системите, които включват са:

  • ClimaStorm,
  • ClimaLite,
  • ClimaProof,
  • ClimaHeat,
  • ClimaWarm.

В някои модели се добавя и добре познатата и ефективна Gore-tex мембрана. Спрямо сезона се определя от каква материя и система да бъде направено едно дамско яке Adidas. При зимните якета от вътрешната страна ще намерите така наречения стълб, който показва системите и технологиите на даденото яке в коя графа са – колко топлят, колко са водо- и ветроустойчиви. Отличителния белег на марката е нейното лого, то се поставя на видими места, където да можем бързо да се ориентираме, че това е продукт на Adidas.

Видове, Модели и серии

Adidas предлага голям избор от дамски якета. Видовете дамски якета Adidas са зимни, туристически, тип ветровка, тип парка, тип бомбер, ски и сноуборд якета.

Якетата са изработени от висококачествени материи, които да са леки и удобни, за да можете да се движите спокойно през целия ден. Марката залага на модели якета, които ще могат да се съчетават както със спортни дрехи, така и с дрехи за ежедневието.

Едни от най-търсените модели и серии дамски якета Adidas са:

  • Helionic
  • Supernova
  • Z.N.E Winter
  • Essentials Linear
  • Terrex

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

За да бъдете сухи и да Ви е топло през студените месеци от Adidas са се постарали да предостави на дамите страхотни якета, с които да могат да подчертаят най-харесваните от тях линии в тялото си. Ние от Dress4less Ви предлагаме точно тези топ модели, с които да се почувствате наистина неотразими. Освен, че Ви предоставяме възможността да бъдете адекватно и качествено обслужени, но Ви предлагаме тези топ модели на дамски якета Adidas на цени започващи средно от 70 лв. до 150 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Фалшификатите биват най-лесно разпознавани по материята, тя трябва да е приятна на допир, също така на всички дамски якета Adidas, трябва да бъдат брандирани с точното лого и система. Не трябва да има стърчащи нишки и криви шевове.

Често задавани въпроси за Adidas:

Детските бански на Adidas имат ли включен преглед и тест преди приемане на поръчката?

Всяка поръчката на детски бански Adidas има възможност да се прегледа, пробва или премери и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Има ли наличен един модел детски бански Adidas в различни цветове?

Всички модели на детски бански Adidas, които имат повече от един цвят са показани в сайта и можете лесно да ги видите. Не всички модели ги има в различни цветове.

Мога ли да комбинирам детски долнища и горнища от различни модели на бански на марката Adidas?

Кобплектът на банските е един цял. За да можете да ги комбинирате трябва артикулите да се продават отделно. Ако има отделни артикули горнище и долнище, може да се направи комбинация.

Какава материя се използва за детските бански на Adidas?

Едни от най-използваните технологии и материи при детските бански на Adidas са бързосъхнещи материали.Технологиите INFINITEX® DRIVE предпазва материята от хлор и така я предпазва от бързо износване и увреждане, което ги прави изключително подходящи за тренировки по плуване в басейн.

Виж повече