Детски долнища Adidas

1 - 16 от 16

Adidas детски долнища - качество и отличителни характеристики

Артикулите, които се предлагат в тази секция са детски долнища Adidas. Те са изработени от висококачествен текстил, който да е лек и удобен за да може Вашето дете да се движи свободно и спокойно по времето за спорт, игри или просто при разходка. Материите, от които се изработват детските долнища Adidas  са полиестерни и памучни, като те са дишащи и бързосъхнещи.

Могат много добре да се съчетават с различни видове обувки като например високи или ниски кецове, също и детски маратонки. Доста често когато марката изкарва на спортния пазар дадена серия долнища, тя предвижда и същите или подобни горнища, за да можете да направите един страхотен комплект на вашето дете. Върху всяко долнище е бродирано логото на Adidas, като на някои от долнищата трите ленти са позиционирани отстрани по дължина на крачола.

Видове, Модели и серии

Детските долнища Adidas се предлагат както за момичета и момчета, така и за различните възрастови групи. Има различни видове, модели и серии детски долнища. Марката ще Ви предложи детски долнища с широк или тесен крачол, такива които имат ластик отдолу на крачола и разбира се с връзки в областта на талията.

Най-харесваните модели и серии детски долнища Adidas са:

  • Tiro 19
  • Nemeziz
  • ID

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

С годините и богатия опит, който е натрупал Adidas предлага висококачествени детски долнища, които да са в най-голяма полза за своите малки почитатели. Марката се грижи за вашите деца като предоставя на пазара долнища, които да са леки и удобни, но в същото време да са от мека и приятна на допир материя, за да не дразни кожата. Ние от Dress4less залагаме освен на качествената стока и добрите модели, но Ви предлагаме едно обслужване на високо ниво и адекватни, и бързи отговори на вашите въпроси. Ценовия диапазон на детските долнища Adidas при нас започва от 20лв до 50лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

В най-честите случай фалшификатите имат остра и неприятна миризма. При тях също ще намерите криви шевове и стърчащи кончета. Но най-лесно можете да се ориентирате дали детското долнище Adidas е оригинално или фалшиво, трябва да обърнете внимание на логото. Около него не трябва да има допълнителни знаци или да се разминава от това, което сте свикнали да виждате.

Често задавани въпроси за Adidas:

Как да преценим кой размер детски долнища да поръчаме на марка Adidas ?

В общия случай детските долница на Adidas си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Ако моделът на детско долнище Adidas, който желая да поръчам не се визуализира в сайта, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели и размери са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан. Но може да следите сайтът ни за нови зареждания на този модел или други на същата марка.

Какви материали се използват за производството на детските долница на марка Adidas?

Adidas обръща специално внимане и за използваните материии и технологии при изработването на детските долнища. Използват се най-иновативните, чистите и безопасни технологии и материали. Една от използваните материи е Better Cotton, който е изцяло органичен и безопасен за детската кожа. Технологиите и кройките на различните модели са подбрани с цел да не ограничават движенията на децата и да им осигурят нужният комфорт по време на игра.

Има ли модели детски долнища Adidas в повече от един цвят?

Всички модели имат описание относно цвета и отделните детайлни отнаменти и цветове на модела. Всички модели, които имат повече от един цвят се показват на избраният от Вас модел.

Виж повече