Детски долнища Adidas

1 - 17 от 17

Спортните долнища са задължителна част от детския гардероб. Така спортът и игрите са безкрайни и комфортни. За да се извлече максималното от спортните панталони, те трябва да притежават някои качества. Това са дишащите материи, специалните технологии и не на последно място - интересните и запомнящи се дизайни. 

Всички детски долнища Адидас, които ще намерите при нас, разполагат с всички тях. Предназначени са за момчета и момичета с различна височина и възраст. Разгледайте нашите предложения в Dress4less. 

Детски долнища Адидас

Oтличителни характеристики 

Adidas е бранд, произвеждащ спортно облекло от устойчиви и висококачествени материи. Детските спортни долнища не остават по-назад. Те са създадени от леки и дишащи тъкани, които осигуряват свобода по време на игри. Материите са както памучни, така и полиестерни.

Друга основна отличителна характеристика на долнищата е логото на марката. То изглежда така, както го познавате - с класически триъгълен или Trefoil дизайн. Обикновено е щампирано в предната част на долнището. При по-класическите модели ще забележите и трите линии, позиционирани по дължината на крачола. 

Видове

Разнообразието от модели в тази категория са подходящи за момичета и момчета с размери, съответстващи на възрастта им. Разцветките са свежи и интересни, като ще допаднат на всеки вкус и стил. 

Ето и моделите детски долнища: 

  • С широк крачол
  • С тесен крачол
  • С връзки на талията 

Най-предпочитаните серии долнища за деца Adidas са следните:

  • Tiro 19
  • Nemeziz
  • ID

Технологии зад производството им

За да имат свобода на движението и истински комфорт по време на игри и тренировка, децата имат нужда от качествено детско долнище. Във всяко едно, произведено от немския бранд, са внедрени специални технологии. 

Технологията AEROREADY ще се погрижи за отвеждането на излишната пот. Такадетето ще остане сухо дори и при интензивен спорт. COLD.RDY пък задържа топлината при по-ниски температури, докато не позволява запарване. 

Детски долнища Адидас

Предимства

Освен със своето качество, детските долнища Adidas се отличават и с удобството си. Това е от голямо значение, тъй като децата са активни и трябва да се движат свободно. 

Постоянното развитие на технологиите и подобряването на свойствата на материите са други предимства на бранда пред повечето марки. Така долнищата отговарят на натоварването при разнообразие от активности, правейки тренировката по-ефективна.

Марката винаги предвижда долнища и горнища от една и съща серия, за да могат да се съчетаят в спортен екип. 

Как да изберем подходящ модел?

Изборът на правилното детско долнище е от значение за удобството на малчугана по време на интензивно движение. Ако детето тренира футбол, моделите с тесен крачола биха били подходящи, защото дават нужната подкрепа при движение.

Детски долнища Адидас

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Репликите на спортни долнища Adidas обикновено са с неприятна миризма и имат неправилни шевове със стърчащи конци. Логото също изглежда различно. То е с липсващи или добавени елементи. 

В оригиналните продукти такива пропуски са недопустими, тъй като изработката е прецизна. 

Детски долнища Адидас

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less доставя оригинално спортно облекло на своите клиенти вече над 10 години. Перфектното ни обслужване, достъпни цени и високото качество на стоките ни са причините за доверието към нас.

Поръчка, направена през нашия онлайн магазин, се доставя с опция за преглед и тест. Заплаща се, ако отговаря на изискванията ви. Разполагате и с 30-дневен период от датата на доставка, за да я върнете към нас. Връщането е за ваша сметка. 

Ако предпочитате да избирате дрехи за детето си от място, заповядайте в някои от физическите ни обекти. Те са в по-големите градове на страната. Можете да следите за актуална наличност на избраните от вас продукти в dress4less.bg. 

Предлагаме ви бърза и безплатна доставка до избран от вас адрес, ако поръчката ви надвишава 90 лв.

Детски долнища Адидас

Често задавани въпроси

С какво се отличават детските долнища на Адидас от останалите модели на пазара?

Изработката им е от леки материи с високо качество, които позволяват на тялото да диша, докато отвеждат излишната пот. 

Визиите и разцветките на долнищата са разнообразни и децата ги носят с удоволствие. 

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са за всички спортове. Трябва да се съобрази единствено модела и дебелината на материята. Технологията AEROREADY ще се погрижи за комфорта по време на движение. 

Как да изберем подходящ размер?

Номерацията на всяко долнище Adidas е стандартна. Изберете размера, който детето носи във всекидневието. 

Виж повече