Детски джапанки и сандали Adidas

1 - 6 от 6

Adidas детски джапанки и сандали - качество и отличителни характеристики

Производителят на спортни стоки Adidas не пропуска възможността да предложи на пазара качествени и удобни детски джапанки и сандали Adidas. За направата на подметката бранда използва  висококачествена гума осигуряваща лекота и мекота при активното движение на едно дете. При детските джапанки и сандали марката не подминава и включването на удобната Eva пяна, която подсигурява допълнителен комфорт при стъпване.

Стелките са релефни, за да не може да се хлъзга ходилото на детето. А при други модели при подметката се срещат каналчета, които предпазват от подхлъзване върху мокра настилка. Част от детските джапанки и сандали Adidas могат да се ползват както за ежедневна употреба така и за море и басейн. Характерното за марката лого винаги се поставя на видими места, в най-общия случай отпечатано отстрани с трите наклонени линии и надпис Adidas или само трите линии.

Видове, Модели и серии

Спортния лидер се е постарал да предостави на децата голямо разнообразие от висококачествени детски джапанки и сандали Adidas. Ще срещнете различни видове, модели и серии като такива сандали, които са затворени отпред, но имат малки отвори, през които крачето да може да диша. Има такива, които са отворени отпред и могат да се регулират в двете части на ходилото посредством велкро ленти.

Едни от най-търсените модели и серии детски джапанки и сандали Adidas са:

  • Altaswim
  • Captain
  • adissage slides
  • adilette

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Като родители Вие знаете колко е важно едни обувки, било то сандали и джапанки да са направени от висококачествени материали, а именно Adidas предлага както висококачествени джапанки и сандали така те да са  леки и удобни за носене, за да може Вашето дете да се наслади на моментите навън, на морето или на басейн.

Ние от Dress4less държим да сме тези, които ще допринесат за радостта на детето Ви когато обуе своите джапанки и сандали Adidas. При нас освен качествена стока ще срещнете истински професионализъм в консултирането за даден модел или размер. Ценовия диапазон, който предлагаме средно започва от 30лв и достига до 50 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

За да разпознаем дали детските джапанки и сандали Adidas са оригинални или фалшиви трябва първо да огледаме за изкривени шевове, стърчащи нишки и дали има остатъци от недобре изрязана подметка. Също така един модел има максимум 3 или 4 цвята, ако забележите модели изработени във всички възможни цветове, това е индикация за фалшификат.

Често задавани въпроси за Adidas:

Детските сандали Adidas имат ли включен преглед и тест?

Детките сандали Adidas имат възможност да се прегледат или пробват и след това ако продукта оправдае очакванията Ви да го заплатите на куриера.

Ако детските сандали на Adidas са за подарък, може ли да се направи замяна след като детето ги е премерило?

Всеки един детски продукт от сайта dress4less.bg може да бъде заменен в рамките на 30 дни от датата на неговото получаване. Това е изключително удобно ако артикула е бил за подарък или детето не е вкъщи в момента на доставка. За да направите замяна на продукт е необходимо да се свържете с нас!

Лесно ли се откопчават и закопчават детските сандали Adidas?

Моделите на детските сандали Adidas са приспособени да се обслужват лесно от малки деца. Закопчаването става лесно посредством велкро лепенка, като не се използват метални елементи, които могат да наранят крака на детето.

Кои са най-често използваните технологии при детските сандали на Adidas?

Най-използваната технология при детските сандали е EVA пяната използвана от Adidas за комфорт при стъпване. Подметката е комбинация от EVA пяна и висококачествена гума, осигуряващи максимална лекота, поддръжка на крака и издръжливост с всяко движение.

Виж повече