Детски джапанки и сандали Adidas

1 - 21 от 21

За децата, които не спират да търсят лятното слънце, Adidas представят атрактивните си сандали и джапанки. Те осигуряват нужните удобство и защита, за да премине детската игра безпроблемно. 

Моделите са стабилни и устойчиви на много тичане и подскачане, като същевременно са изработени от първокачествени материали. Разбира се, в моделите ще откриете и добре познатите ви технологии. Разгледайте останалите ни спортни продукти за деца в Dress4less.

Детски джапанки и сандали Адидас

Качество и отличителни характеристики 

При всички детски сандали Adidas ще забележите, че дизайните са свежи и подходящи за съчетаване с всякакво ежедневно облекло. Качеството на изработка е изключително високо и прецизно.

Детските сандали са леки и гъвкави, докато в същото време осигуряват нужната защита на крачетата. Подметката е устойчива, а в част от тях има и EVA пяна, гарантираща комфорт. Каишките в горната част и над петата няма да позволят на крачетата да се изхлузят.

Детските джапанки не остават по-назад. Те са леки и осигуряват нужната мекота при активно движение, благодарение на внедрената EVA пяна

Горната част на подметката има релеф, който предотвратява хлъзгане на детското стъпало. В долната си част тя разполага с каналчета, които предпазват от подхлъзване върху мокри настилки. Това позволява използването на джапанките както край басейна, така и на морето. 

Детски джапанки и сандали Адидас

Видове

Част от сандалите за деца много наподобяват по характеристики джапанките на марката. Дизайнът им е спортен и практичен. Тези, които са без пръсти, са подходящи за по-големите деца, а тези със защита на пръстчетата - за по-малките. 

Подметката им се усеща стабилно и осигурява сцепление при влажна повърхност. Каишките държат сигурно сандалите върху крачетата.

Сериите детски сандали, които брандът предлага са няколко: 

 • Adilette Sandals
 • Altaventure Sports Swim Sandals
 • Adidas x Disney
 • Adidas x Altaswim
 • Terrex
 • Water Closed-Toe Summer Sandals

От своя страна едни от най-търсените модели джапанки са следните:

 • Adilette Shower Slides
 • Adilette Comfort Slides
 • Adilette Aqua Slides 
 • Adilette Lite
 • Adidas Duramo Slides

Технологии зад производството им

Леки, но стабилни. Гъвкави, но сигурни. Повечето джапанки и детски сандали Адидас са снабдени със системата CloudFoam. Тя е под формата на контурирана EVA пяна, която се грижи за комфорта при движение. Подметката, от своя страна, е подходяща за всякакви повърхности, като няма да позволи подхлъзване.

Закопчаването на сандалите е посредством велкро. То е удобно за използване от децата. 

Детски джапанки и сандали Адидас

Предимства

Освен, че са с високо качество и с вградени специални технологии, детските сандали са и със свеж дизайн. Той е подходящ както за игри на суха повърхност, така и на мокра, тъй като разполагат с перфектно сцепление. 

На голяма част от сандалите и джапанките изработката им е от рециклирани материали. Те не замърсяват природата, докато предлагат същото качество. 

Как да изберем подходящ модел?

Ако детенцето е до 5-годишна възраст, подходящи за него са моделите, които покриват пръстчетата. Така те ще бъдат предпазени от наранявания, докато в същото време осигуряват охлаждане при високи температури. 

Сандалите от серията Terrex X са бързосъхнещи и са с по-високо сцепление. Те са чудесен избор, ако обичате да водите детето си на разходки сред природата с вас. Така то ще е подготвено за всякакви приключения. 

По отношение на джапанките на Adidas основния съвет, който можем да ви дадем е да се спрете на точния размер. Пръстчетата на краката не трябва да бъдат притиснати, а в областта на петата трябва да има стабилна опора. В противен случай има опасност от изкривявания, мазоли и по-лоша координация, която води до чести спъвания и падания.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Оригиналните продукти Adidas винаги са изработени без недостатъци. При тях липсват криви шевове и/или конци, които да стърчат. Детските сандали се усещат стабилни и произведени с първокачествени материали. 

Логото не е за пренебрегване, когато искате да разберете дали един продукт е оригинален. То трябва да изглежда така, както го познавате - без добавени или премахнати елементи и в класическите си дизайни. 

Детски джапанки и сандали Адидас

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less вече над десетилетие е еталон за магазин, предлагащ оригинално спортно облекло. При нас ще откриете не само богат избор от стоки за спорт на достъпни цени, но и добро обслужване от нашите консултанти. За нас доволният клиент е приоритет. 

При поръчка на продукти от нашия сайт, те ще се доставят с опция за преглед и тест. Имате на разположение и 30 дни от датата на получаване, за да върнете поръчаните артикули към нас, ако не отговарят на очакванията ви. Връщането е за ваша сметка. 

Ако предпочитате да пазарувате дрехи и обувки за детето си от място, заповядайте в някой от нашите обекти. Те се намират в по-големите градове на България. Преди да ни посетите, можете да проследите в реално време наличността на желаните от вас сандали Adidas в dress4less.bg. 

При поръчка на стойност над 90 лв, тя ще се достави с безплатна и бърза доставка за 1 работен ден. 

Често задавани въпроси

Какво отличава детските сандали и джапанки на Адидас от останалите модели на пазара?

Главните характеристики, по които се различават от тези на повечето марки са следните: 

 • Високо качество
 • Добро сцепление
 • Внедрени системи
 • Разнообразие от дизайни и цветове
 • Рециклирани материали

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са за игри и разходки, защото са с високо сцепление. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите на детските сандали и детските джапанки са стандартни. Изберете размера, който детето носи в ежедневието си.

Виж повече