Детски клинове Adidas

1 - 17 от 17

Adidas детски клинове - качество и отличителни характеристики

В тази категория ще откриете страхотни цветни модели детски клинове Adidas. Клиновете са изработени от висококачествен текстил, който е удобен за носене и прилепва по тялото като втора кожа. Те са подходящи както за спорт, така и а ежедневието в което Вашето дете се наслаждава на забавни и щури игри. Adidas произвежда детските клинове от полиестерна и памучна материя, които са дишащи и бързосъхнещи.

Детските клинове можете да съчетаете както с тениски и горнища, така и с най-различни видове обувки. При детските клинове Adidas също присъстват системите и технологии Climalite и ClimaChill. Върху всеки клин е бродирано логото на Adidas, като на някои от клиновете трите ленти са позиционирани отстрани по дължина на крачола или надпис.

Видове, Модели и серии

Adidas предлага различни видове и цветове детски клинове, които са подходящи за различни видове спортове. Има и клинове за момчета, които са предназначени за бягане или футбол. Детските клинове Adidas се предлагат в различни дължини, можете да намерите с дължина над коляното, клинове, които са с дължина ¾ или 7/8, и стандартните дълги клинове.

Най-харесваните модели и серии детски клинове Adidas са:

  • Alphaskin
  • Must Haves
  • ID

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas като доказал се на пазара за спортни стоки не спира да ни изненадва с актуалните и удобни детски клинове, които освен с голямата си практичност ни предоставя и качество. За да бъдат доволни нашите клиенти ние от Dress4Less освен че предлагаме качествени и разнообразни детски клинове Adidas,  Ви ги предоставяме на страхотни цени започващи средно от 30лв до 50 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Най-лесно можем да различим едни оригинални детски клинове Adidas от фалшификатите като имаме на предвид няколко неща. Технологията за изработване на оригиналните стоки се следи стриктно, не трябва да има стърчащи нишки, криви шевове и около добре познатото ни лого не трябва да има излишни знаци. Фалшификатите се изработват във всевъзможни цветове.

 

Често задавани въпроси за Adidas:

Ако детските клинове на Adidas са за подарък, може ли да се направи замяна след като детето ги е премерило?

Всеки един продукт от сайта dress4less.bg може да бъде заменен в рамките на 30 дни от датата на неговото получаване. Това е изключително удобно ако артикула е бил за подарък на близък или роднина. За да направите замяна на продукт е необходимо да се свържете с нас!

Могат ли да се поръчат различни размери на детски клинове на марката Adidas?

Не правим индивидуални поръчки за детски размери или модели на клинове Adidas. Всички налични модели и размери на марка Adidas са покзани на сайта.

Отговарят ли си на размера детските клинове на Adidas?

Дадените размери са от официалният сайт на марката, но са ориентировъчни. Може да има разминавания, но ако имате допълнителни въпроси относно размери или вътрешно разпределение на някой от продуктите можете да се свържете с нас!

Материалите, от които са произведени детските клинове на Adidas отговарят ли на описанието в сайта?

Всички продукти на марка Adidas отговарят на описанията в сайта. Ако имате допълнителен въпрос относно материалите използвани за продуктите можете да се свържете с нас!

Виж повече