Детски спортни екипи Adidas

1 - 28 от 28

Adidas детски спортни екипи - качество и отличителни характеристики

Детските спортни екипи Adidas са изработени от висококачествени материали, които да са леки и удобни и да придават свобода на движението на Вашето дете при игри и забавления. Марката предлага както различни видове и модели, така и различни цветове и десени в зависимост дали Ви трябва са момче или момиче и за каква възраст. Спортните екипи са подходящи както за спорт, така и за ежедневието.

Детските спортни екипи Adidas могат чудесно да се съчетаят с различни видове спортни  обувки. Всеки един екип притежава характерното за бранда лого, добре познатите на всички три ленти, които са разположени отстрани по дължината на ръкава или по дължината на долнището. Също така можете да видите голямо лого на горнището отпред или голям надпис Adidas отстрани на ръкава.

Видове, Модели и серии

В тази категория можете да откриете различни видове, модели и серии детски спортни екипи Adidas, които са подходящи за момичета и момчета. Видовете, които предлага марката могат да са такива с цип опред на горнището или с копчета на деколтето за по-лесно обличане. Също марката предлага детски спортни екипи с качулка или без, има такива, които са ватирани за по-студен период, но има и такива, които са от тънка материя за да не може Вашето дете да се спарва.

Едни от най-предпочитаните модели и серии детски спортни екипи Adidas са:

  • Eqt
  • SST
  • Tiro 19

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas е доказал с годините опит, че е топ производител и търговец на спортни стоки, ето защо трябва да се доверите точно на него за удобството на вашето дете. Освен с качествен и удобен текстил детските спортни екипи Adidas са направени и в изключително свежи и приятни цветове и десени. В Dress4less предлагаме разнообразие видове и размери от детски спортни екипи Adidas, с гарантирано качество на достъпни цени. Като цените средно започват от 44 лв и достигат до 100 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналният продукт не трябва да има остра и неприятна миризма .Технологиите на производство са на високо ниво, всичко се извършва гладко и точно. Лесно можем да различим оригиналните продукти Adidas за деца от фалшивите като огледаме дали логото е точно  характерното за Adidas добре познатите 3 линии и логото с 3-те листа -Trefoil, около него не трябва да има никакви допълнителни знаци.

Често задавани въпроси за Adidas:

Подходящи ли са за много малки деца спортните екипи на Adidas?

Моделите имат различни размери и спрямо размерите, които носи детето Ви трябва да изберете. Спортните екипи за деца на Adidas си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Само за спорт ли са подходящи спортните комплекти за деца на Adidas?

Моделите са подходящи за всеки ден, училище както и за официални мероприятия. Не е необходимо да са предназначени само за спорт.

Могат ли да се съчетават отделни елементи от различните спортни комплекти за деца на Adidas?

Всички модели на детски спортни екипи Adidas се предлагат в определени комплекти от съответният модел. Не можете да комбинирате различни част от различни модели. Може да се направи подобно съчетание от другите ни категории - долнища и блузи, където артикулите са отделно.

Мога ли да поръчам детски спортни екипи Adidas от един модел, но различни размера?

Да, можете да поръчате колкото екипа пожелаете, в различни размери. Няма ограничение в броя на поръчаните артикули от един модел. Важното е да ги има налични в момента.

Виж повече