Детски тениски Adidas

1 - 27 от 27

Adidas детски тениски - качество и отличителни характеристики

Adidas като топ марка в производството и търговията на спортни стоки не пропуска да зарадва и най-малките като им предоставя възможността да получат страхотни детски тениски Adidas за момичета и момчета от различните възрастови групи. Характерното за бранда е че следят всички детски тениски да са направени от висококачествена материя, която да не дразни кожата на малчуганите.

В стремежа си да задоволи напълно потребностите на децата използва леки и удобни материи за носене, които да са дишащи и бързо съхнещи. Детските тениски също притежават системи и технологии като ClimaLite, ClimaCool и ClimaChill. Детските тениски Adidas могат да се използват за спорт или за ежедневие, те чудесно могат да се съчетаят с долнище, клин или дънки.

Всички детски тениски се отличават освен с характерното за марката лого с трите линии и трите листа - Trefoil, но и с интересните и цветни десени, които се използват за производството им. Също върху детските тениски Adidas ще откриете апликации, които да с шарен и интересен дизайн свързан с логото на марката.

Видове, Модели и серии

Детските тениски Adidas можете да намерите в различни модели и серии, те стават както за спорт така и за ежедневието. За да бъде пълно щастието на едно дете, което харесва футбола, от бранда са се погрижили да направят тениски с емблемите на различни футболни отбори или футболисти. Кройките на детските тениски Adidas са slim fit и regular fit.

Най-често предпочитаните модели и серии детски тениски са:

  • core 18
  • SIDE VENT
  • Messi icon
  • Aero tee
  • Performance

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas като доказала се топ марка в производството на спортни стоки, няма да Ви подведе в качеството на детските тениски. Опитът на марката е показал, че всеки родител би пренебрегнал себе си за да има неговото дете най-качествените дрехи. При нас ще откриете голям избор от детски тениски Adidas, които ще са в същото време на страхотни цени започващи средно от 20 лв до 40 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните детски тениски Adidas са направени от лека и приятна на допир материя. Те не трябва да имат неприятен мирис, криви шевове и стърчащи нишки. Около логото не трябва да има допълнителни знаци.

 

Често задавани въпроси за Adidas:

Кои са най-популярните технологии при детските тениски на Adidas?

Най-често използваните технологии при детските тениски на Adidas са ClimaLite и ClimaCool. Тези технологии спомагат за комфорта на активно спортуващите и приятното усещане при ежедневно носене. Използването на отделните технологии или комбинация от тях, правят текстила на Adidas предпочитан.

Детските тениски на Adidas налични ли са в момента на поръчката? Мога ли да променя избран от мен размер, след направена поръчка?

Всички налични тениски на Adidas са посочени в сайта. След направена поръчка ние се свързваме с Вас за потвърждение и може да се промени модел или размер, ако има налични от тях в момента.

Мога ли да поръчам по-голям размер от някой от моделите на детски тениски Adidas?

Не правим индивидуални поръчки за размери или модели на детски тениски. Всички налични модели и размери на марка Adidas са покзани на сайта.

Виж повече