Детски якета Adidas

За хладните утрини преди училище или за зимните приключения, якетата са най-важната част от облеклото за по-студените месеци. Те трябва да осигуряват топлина и комфорт, дори и при минусови температури. 

Всички Адидас детски якета са създадени с внимание към децата и техните нужди. Изработката им е висококачествена и устойчива, а визията им ще се хареса на малчуганите. Якетата поддържат телесната температура, докато дават гъвкавост при движение. 

Преди да изберете перфектното яке за вашето дете от Dress4less, нека ви запознаем с характеристиките и предимствата на тази категория продукти. 

Детски якета Адидас

Отличителни характеристики 

Лидерът на спортни дрехи и аксесоари използва материали с изключително качество. Якетата се отличават лекотата и удобството си, докато предпазват детето от ниските температури и силния вятър. В тях са внедрени и специалните системи, характерни за Adidas. 

Логото на марката също е добре познато. То е в класическия си триъгълен или Trefoil дизайн и обикновено се намира в предната част на якетата. 

Видове

Богатото разнообразие от детски якета, измежду които да избирате, са предназначени за ежедневни дейности и спортове. Те са различни по плътност, серии и цветове. Има модели както за момичета, така и за момчета от различни възрасти.

Това са различните видове детски якета:

 • Зимни
 • Туристически
 • Ски
 • Тип ветровка
 • Тип бомбер

Лекотата на якетата ги правят предпочитани сред родителите, защото са наясно колко е важна свободата на движение при децата. Красивият им дизайн позволява съчетанието със спортни и ежедневни дрехи. 

Ето и някои от най-търсените модели и серии дамски якета Адидас:

 • Adidas Originals
 • Frosty winter
 • Windbreaker
 • Adventure

Детски якета Адидас

Технологии зад производството им

Както всички продукти на немския бранд, така и детските якета са снабдени със специални технологии. Те подобряват качествата на дрехите, като защитават малчуганите от студ и вятър. 

Някои системи са по-често използвани от други: 

 • WIND.RDY
 • AEROREADY

Качулката приляга плътно към детската главичка, за да я предпази от неприятните метеорологични условия. Джобовете на детските якета са разположени на удобно място за ръчичките. Така и те ще са на топло. 

Предимства

Като една от лидерите на спортни облекла и аксесоари, марката държи на висококачествената си изработка. Детските якета по никакъв начин не отстъпват по характеристики на тези за възрастни. Те са леки и комфортни за носене и са снабдени с нужните технологии. 

Тъй като якетата са създадени от поне 40% рециклирани материи, те нямат лошо влияние върху околната среда. Предлагат висока устойчивост, което обещава дълго време носене при различни нива на натоварване.

Как да изберем подходящ модел?

Независимо от модела яке за деца Adidas, който ще изберете, от голямо значение е да е удобно и дишащо. То трябва да позволява свободно движение, за да могат децата да играят безпроблемно. 

Най-важното качество на една връхна дреха е да осигурява достатъчно защита от външни фактори, като вятър и студ.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите? 

Детските якета, които имитират тези на Адидас обикновено имат неприятна миризма. Ръка за ръка с това вървят и кривите шевове и стърчащи нишки. Логото също изглежда неправилно. 

Оригиналните продукти са приятни на допир и са изработени прецизно. 

Детски якета Адидас

Защо да се доверим на Dress4less?

В Dress4less ще откриете разнообразие от детски спортни стоки за малки и големи. Всички те се предлагат на достъпни цени и в модели, подходящи за всеки вкус. Можете да разчитате и на консултантите във физическите ни магазин, които да ви помогнат в избора.

Всички продукти, закупени от нашия онлайн магазин, се доставят с опция за тест и преглед. Заплащате ги, само ако отговарят на това, което търсите. Можете да върнете поръчката си към нас в рамките на 30 дни от датата на доставка. Връщането е за ваша сметка. 

Ако сте от клиентите, които предпочитат да избират дрехи за децата си от място, заповядайте в някой от физическите ни обекти. Те се намират в по-големите градове в страната. В сайта на dress4less.bg следете наличностите на желаните детски якета в реално време.

При поръчки над 90 лева, получавате безплатна и бърза доставка за 1 работен ден. 

Детски якета Адидас

Често задавани въпроси

Какво отличава детските якета на Адидас от останалите модели на пазара?

Детските якета на марката са създадени с грижа към децата и нуждите им. Материите са леки и дишащи, приятни на допир и осигуряват гъвкавост при движение. Атрактивната им визия позволява съчетанието с различни дрехи.

За какви спортни активности са подходящи?

Тъй като якетата са дишащи и в тях са внедрени различни технологии, те са подходящи за повечето спортове. Спрямо сезона, съобразете и дебелината на якето. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите на детските якета Adidas си отговарят. Изберете този, който детето носи в ежедневието си. Можете да се спрете и на размер по-голям, тъй като децата бързо растат. 

Виж повече