Мъжки бански Adidas

1 - 6 от 6

Отличителни характеристики

Както всяко облекло на Адидас, и банските имат своите отличителни характеристики. Те са създадени от бързосъхнещи и висококачествени материи. 
Цветовете са свежи, а дизайните са изключително нестандартни. Това прави мъжките бански подходящи както за спорт, така и за ден на плажа. При тях ще забележите логото Адидас, щампирано в предната част.

човек който плува

Източник на изображението: pexels.com

Видове мъжки бански

Adidas предлагат на почитателите си най-различни модели, дължини и развети бански. Някои от тях са с бандаж, джобове или регулируеми връзки

Моделите, които са прилепнали към тялото, са изключително подходящи за професионални плувци, тъй като те осигуряват по-голяма бързина при движение. 

Както споменахме и по-рано, десените на мъжките бански Адидас са интересни и свежи, което допринася за удоволствието при носене. 

Технологии зад производството им

Високото качество е от ключово значение за Adidas. Различните модели бански са изработени и от подходящите за предназначението им технологии. 

Ето и няколко примера:

  • Къси панталони - материята е бързосъхнеща и има водоотблъскващо покритие;

бански адидас тип къси панталони

  • Спортни бански тип боксер - изработката е от бързосъхнеща и хлороустойчива материя, снабдена с UV защита.

мъжки бански адидас

  • Бански тип слип - изработката е от Infinitex+ Performance, тъкан устойчива на хлор, предоставяща абсолютна гъвкавост на палта дори и под вода.

мъжки бански адидас

Предимства

Адидас се стремят да създават качествени продукти, които лесно да удовлетворят клиента. Стил, комфорт, свобода на движението и смели дизайни - това са малка част от предимствата на банските Адидас

Високото качество на изработка гарантира и дълъг живот на тъканите. 

Как да изберем подходящ модел?

Избирайки своя бански, съобразете за какво ще го използвате. В случай, че се занимавате с професионално плуване, то моделите Slim fit биха били изключително подходящи. Това е така, защото осигуряват бързина и свобода на движението. 

Ако търсите бански за плаж или любителско плуване, късите панталони са много добър избор. Те са снабдени с бандаж, странични джобове, а някои от тях с пристягащи връзки за по-голяма сигурност. 

Размерите на банските Adidas си отговарят, така че се спрете на размер, който обикновено носите. 

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Освен по прецизната изработка без криви шевове, оригиналът можете да го разпознаете и по приятната на допир материя. 

Имитацията на банския Adidas често е и с лоша миризма, а цветовете му не са присъщи за бранда. 

Наблюдавайте и логото на закупения от вас продукт. Той трябва да е без забележки и да не липсват или да не са добавени излишни елементи.

Защо да се доверим на Dress4less?

От Dress4less се стараем да носим радост на своите клиенти с оригинално и качествено дамско и мъжко спортно облекло вече повече от 10 години. Доброто ни обслужване, достъпните цени и продуктовото разнообразие са причината да имаме клиенти, които ни се доверяват отново и отново. 

Когато получавате продукт от нас, поръчан през сайта ни, той идва с опция за преглед и тест. Така можете да го заплатите, само ако отговаря на очакванията ви. В случай, че нещо не е наред, можете да го върнете към нас за ваша сметка. 

Разполагате с 30 дни от датата на получаване, за да върнете закупения мъжки бански Адидас. Това е от полза, ако не сте имали време да го пробвате или е бил предназнчен за подарък. 

Винаги можете да посетите и физическите ни магазини, ако предпочитате да разглеждате и пробвате дрехите на място. Следете тяхната наличност в реално време, избирайки желания продукт и размер в dress4less.bg.

Клиентите ни могат да се възползват от бърза и безплатна доставка за поръчка над 90 лева, като това важи и за продукти в разпродажба.

Виж повече