Мъжки къси панталони Adidas

1 - 11 от 11

Adidas мъжки къси панталони - качество и отличителни характеристики

За изключително големия си опит Adidas знае, че един от най-предпочитаните артикули от мъжете през лятото и не само, но и за спорт са  мъжките къси панталони Adidas. Поради тази причини от марката се стараят да покажат най-добрите модели с които да се отличат на спортния пазар. Благодарение на страхотния дизайн моделите, които бранда предлага ще осигурят Вашият комфорт и свобода на движение през целия ден.

Adidas  не спира само до добре измислените модели, но и залага на висококачествени материали от които да бъдат направени мъжките къси панталони Adidas. В тази категория също присъстват някои от така познатите ни системи и технологии ClimaLite, ClimaCool и ClimaCill. Отличителните характеристики за марката са двата вида лого, което брандират на своите стоки.

Видове, Модели и серии

При мъжките къси панталони Adidas ще намерите изключително нови, интересни, леки и удобни модели. Видовете, които предлага марката на мъжката аудитория са бермуди, шорти за плуване, за тренировки и за ежедневието.

Спортно елегантните мъжки къси панталони Adidas, които са за ежедневието се изработват от различна материя и разбира се в различни кройки, например като fit slim и regular fit. Брандът предлага на почитателите на футбола къси панталони с едни от най- известните футболни отбори и обичани футболисти.

Най-търсените модели мъжки къси панталони Adidas са:

  • Terrex Endless Mountain
  • Supernova
  • adidas core 18 training shorts
  • essentials
  • parma 16
  • ultimate 365

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Adidas като доказал се на пазара за спортни стоки не спира да ни изненадва с актуалните, леки и удобни мъжки къси панталони, които освен с голямата си практичност ни предоставя и качество. За да бъдат доволни нашите клиенти ние от Dress4Less освен че предлагаме качествени и разнообразни мъжки къси панталони Adidas,  Ви ги предоставяме на страхотни цени започващи средно от 30лв до 60лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Най-лесно можем да различим едни оригинални мъжки къси панталони Adidas от фалшификатите като имаме на предвид няколко неща. Технологията за изработване на оригиналните стоки се следи стриктно, не трябва да има стърчащи нишки, криви шевове и около добре познатото ни лого не трябва да има излишни знаци. Фалшификатите се изработват от всевъзможни цветове.

Често задавани въпроси за Adidas:

Всички ли модели на къси панталони с марката Adidas имат повече от един цвят?

Моделите на продуктите, които имаме в повече от един цвят са видими и можете да видите различните цветове на модела.

Размерите, които са посочени в таблицата отговарят ли на реалните размери на късите панталони Adidas?

В общия случай продуктите на Adidas си отговарят на размера, но за ваше улеснение сме поставили таблица. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Какви материали и технологии се използват при производството на къси панталони Adidas?

Късите панталони на Adidas притежават технологиите Climalite или Climacool за по-добро охлаждане на тялото и бързо изсъхване на материята. Материите, които се използват са висококачествени и издръжливи, съчетани с различни технологии придават комфорт при всяко носене.

Виж повече