Мъжки тениски Adidas

1 2
1 - 48 от 64

Adidas мъжки тениски - качество и отличителни характеристики

Както добре знаем Adidas като доказал се производител и търговец на спортни стоки, не пропуска да ни предложи най-търсения продукт, а именно мъжки тениски Adidas. Марката предлага изключително голямо разнообразие от тениски, все пак знаем, че те са както многофукционални, така и все сезонни.

При тениските от голяма важност е материята, от която са изработени, но да не забравяме за по-голям ефект спрямо предназначението на дадена тениска е и системата или технологията, която ще бъде включена.

Различните видове мъжки тениски Adidas могат да се използват както за спорт, тренировка или в самото ежедневие. Високото качество е характерно за марката производител, но да не забравяме най-отличителния белег – логото. Можем да го срещнем щампирано отпред, отстрани на ръкава или на гърба на тениската. При мъжки тениски Adidas най-често използваните системи и технологии са ClimaCill, ClimaLite, ClimaCool.

За да можете да се възползвате максимално от функциите и качествата на различните технологии не бива да смесвате различни видове текстил. Например: ако облечете тениска с технология ClimaLite, която да държи тялото сухо, но в същото време облечете и памучен суитчър или пуловер, който задържа влагата, това няма да позволи на потта да се изпари.

Видове, Модели и серии

За мъжете почитатели на спорта от марката са се погрижили да предоставят най-различни видове мъжки тениски Adidas. Като спрямо предназначението на една тениска се определя материята и кройката. Има различни видове тениски – за футбол, баскетбол, волейбол, за тренировки, за бягане,за ежедневието и дори такива, с които да покажете и да подкрепите Вашият любим футболен клуб.

Най-предпочитаните модели и серии в категорията мъжки тениски Adidas са:

  • Barricade Tee
  • FreeLift
  • Adizero
  • 3-stripes tee
  • Outline

 

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Световния лидер за спортни стоки предлага разнообразие от видове, модели и разбира се качество на мъжките тениски Adidas. Спрямо вида спорт ще намерите най-доброто, което се предлага на пазара.

Екипът на Dress4less Ви предоставя точно моделите и кройките, които ще удовлетворят Вашите желание и нужди и в същото време Ви предлага най-доброто обслужване както онлайн така и във физическите магазини. Цените, които предлагаме са напълно достъпни започващи от 30лв. до 50лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Оригиналните мъжки тениски Adidas са направени от лека и приятна на допир материя. Те не трябва да имат неприятен мирис, както и криви шевове и стърчащи нишки. Другото най-важно нещо за да различим оригинала от фалшификата е като следим около логото да няма допълнителни знаци. 

 

Често задавани въпроси за Adidas:

Само за спорт ли са подходящи мъжките тениски на Adidas?

Всяка една тениска на марката е подходяща както за ежедневно спортуване, така и за ежедневието. Всички материали и технологии, които се използват допринасят за комфорта при движение.

Кои са най-популярните технологии при мъжките тениски на Adidas?

Най-често използваните технологии при мъжките тениски на Adidas са ClimaLite и ClimaCool. Тези технологии спомагат за комфорта на активно спортуващите и приятното усещане при ежедневно носене. Използването на отделните технологии или комбинация от тях, правят текстила на Adidas предпочитан.

С каква кройка са мъжките тениски на Adidas?

Всекя тениска на марка Adidas е различен, повечето мъжки модели са с кройка Slim fit или Regular fit. Това улеснява съчетанието на отделните модели и избирането на нови.

Виж повече