Мъжки якета Adidas

1 - 41 от 41

Adidas мъжки якета - качество и отличителни характеристики

Годините опит, който е натрупал Adidas се доказва като марката предлага на своите почитатели едни от най-добрите мъжки якета Adidas. В направата им брандът залага на качествени материали и системи и технологии, които да направят якетата леки и удобни, като предоставят свобода на движението през целия ден. Мъжките якета Adidas са предназначени както за различни видове спортове и ежедневие, така и за различните сезони.

Спрямо това за какъв спорт и сезон са предназначени те се изработват от различни видове материи, кройки, системи и технологии. Характерните системи и технологии за мъжките якета Adidas за спорт са ClimaCill, ClimaLite, ClimaCool, ClimaProof и Odour control. А за зимните мъжки якета се използват системите ClimaWarm и ClimaHeat.

Друго характерно за зимните мъжки якета Adidas, е че състава на вътрешността е от висококачествена вата, която да топли през зимата, но и да е изключително лека. Отличителния белег на марката е естествено нейното лого, то се поставя на видими места, където да можем бързо и лесно да се ориентираме, че това е продукт на Adidas.

Видове, Модели и серии

В тази категория от брандът са се постарали за предложат голям избор от мъжки якета Adidas. Марката предлага изключително разнообразие от видове, модели и серии на мъжки якета. Спрямо предназначението на якетата се избират материята, кройката и разбира се системите и технологиите. Adidas има за цел да ни улесни в избора на яке, като ни предоставя различни видове, като например за спорт, за тренировка, за ежедневието и за студените месеци.

Най-търсените модели и серии мъжки якета Adidas са:

  • Street Wind Jacket
  • Tiro Rain Jacket
  • Tiro 17 Storm Jacket
  • own the run adidas
  • essentials
  • terrex
  • BSC Insulated

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

За да Ви бъде топло, да не Ви пронизва студения вятър или да Ви намокри дъжда Adidas са се погрижили до вас да стигнат най-добрите и качествени модели на мъжки якета. Ние от Dress4less освен че Ви предлагаме качествено обслужване на високо ниво, но Ви предоставяме гарантираното качество на марката. Само при нас ще намерите мъжки якета Adidas на цени, които няма да затруднят месечния Ви бюджет, те варират средно от 80 лв. до 150 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

Фалшификатите биват най-лесно разпознавани по материята, тя трябва да е приятна на допир, също така на всички мъжки якета Adidas, трябва да има брандирано логото и системата. Неоригиналните стоки се изработват в изключително голяма гама цветове.

Често задавани въпроси за Adidas:

Якетата на Adidas стават ли за спортуване навън?

Марката използва различни технологии и материали за да направи моделите подходящи както за спорт, така и за ежедневието. Всеки един от моделите на якета е подходящ за спортуване навън.

Къде са описани характеристиките на якетата на марка Adidas? Има ли качулка? Джобивете с цип ли са?

Всички характеристики и описания на якета на марка Adidas се намират в описанието. Ако някоя от характеристиките не е спомената, значи не е налична на даденият артикул. Ако имате нужда от повече информация относно модела, може да се свържете с нас.

Как да преценим кой размер яке да поръчаме на марка Adidas ?

Повечето продуктите на Adidas си отговарят на размера, но за Ваше улеснение сме поставили таблица с размери. Имайте предвид, че размерите посочени в таблицата са ориентировъчни. Ако желаете да получите информация за размера на конкретен продукт, може да се свръжите с нас!

Виж повече