Мъжки якета Adidas

1 - 25 от 25

Идеалното мъжко яке е добре да комбинира в себе си комфорт и функционалност. То трябва да е с висококачествена изработка, което максимално да отговаря на начина ни на живот и да издържа на различни атмосферни условия.

Adidas предлагат мъжки якета за всеки вкус, изработени по различни технологии, които да отговорят на всичко това. Преди да направите своя избор, нека ви запознаем с техните характеристики, серии и предимства.

Качество и отличителни характеристики 

Едни от най-добрите мъжки якета са създадени именно от Adidas, които с годините са доказали своя опит и високото си качество. В направата им брандът залага на качествени материали и технологии на изработка, които да направят якетата леки и удобни, предоставяйки свобода на движението през целия ден.

Разбира се, марката има своите отличителни характеристики - нейното лого и типичните за Adidas линии. Те се поставят на видими места, за да можем бързо и лесно да се ориентираме, че това е продукт на Adidas. 

модел с адидас яке и шапка

Източник на изображението: pexels.com

Видове

В тази категория от бранда се стараят ежегодно да обновяват асортимента си, предлагайки все по-богат избор от мъжки дрехи Адидас на своите клиенти. 

Те са предназначени както за всички сезони, така и за разнообразие от дейности. Спрямо кога и за какво ще бъдат носени, те са с изработка от различни материи, кройки и технологии измежду които да избирате.

Най-търсените модели и серии мъжки якета Адидас са:

  • Street Wind Jacket
  • Tiro Rain Jacket
  • Tiro 17 Storm Jacket
  • Own the run adidas
  • Essentials
  • Terrex 
  • BSC Insulated

Технологии за производството им

За да бъдат максимално удобни и дишащи, основните технологии за изработката на спортните мъжки якета Адидас са ClimaChill, Cold.Rdy, ClimaLite, ClimaCool, ClimaProofи Odour control. Те поддържат температурата на тялото да не се покачва, като в същото време отвеждат и излишната влага. 

материя на адидас якетата

Зимните якета са по системите ClimaWarm и ClimaHeat, като съставът на вътрешността е от висококачествена вата. Тя “запечатва” въздуха, така че да поддържа топлината. Якетата са леки и не затрудняват движението на тялото.

Мъжки якета Адидас

Предимства

Световният лидер за спортни стоки Адидас предлага изобилие от модели, които биха допаднали на всеки вкус.

Зимните якета за мъже на бранда обещават удобство в ежедневието и свобода на движението по време на спортни дейности. Тъканите са дишащи и приятни на допир, а висококачествената им изработка гарантира дълъг живот.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите 

Преди всичко, Adidas се различава от имитациите си по прецизната изработка - правилни шевове, приятна на допир материя и удобство при носене. 

Фалшивите продукти на Adidas често имат не само дефекти, но и неприятна миризма.

Логото на марката е добре познато. Ако то има забележки, като липсващи или добавени елементи, значи продуктът е фалшив. 

червено мъжкояке Адидас

Защо да се доверим на Dress4less?

Dress4less е магазин, предоставящ на клиентите си висококачествено облекло вече повече от 10 години. Стремим се да осигуряваме качествени и разнообразни продукти, достъпни цени и добро обслужване. Така клиентите ни се доверяват и занапред. 

Богатият ни асортимент е от напълно оригинални продукти, като при закупуване се доставят с опция за преглед и тест. Това означава, че при наложен платеж, можете да заплатите стоката, само ако отговаря на вашите очаквания. В друг случай можете да я върнете обратно към нас за ваша сметка.

След закупуване на яке Адидас ви предоставяме 30 дни от датата на получаване, за да върнете продукта. Това би ви било от полза, ако не сте могли да пробвате якето си при получаване или е било за подарък. 

Ако предпочитате изборът на дрехи да се случва във физически магазин, то можете да следите тяхната наличност в реално време. Просто кликнете на харесания от вас продукт и неговия размер в dress4less.bg.

При поръчки над 90 лева, доставката е бърза и безплатна, като това важи и за продукти в разпродажба. 

Виж повече