Дамски зимни обувки Adidas

Изборът на спортни ботуши не е лек процес, защото тяхното представяне е ключово за вашите комфорт и сигурност. За целта новият чифт трябва да разполага с редица характеристики, които да се погрижат за безопасността и удобството ви. 


Преди да поемете към новото епично пътешествие, запознайте се добре с различните видове дамски ботуши и зимни обувки Adidas, които ще намерите в Dress4less. Те са предпочитани дамски обувки сред активните на открито през студените месеци.

Ботуши/Зимни обувки

Източник на изображението: pexels.com

Качество и отличителни характеристики 

С дамските си ботуши Adidas вече ще излизате уверено на сред дивата природа, независимо от метеорологичните условия. Те са готови за всякакви предизвикателства, както в града, така и в дълбоката гора. 

Най-иновативните технологии, вградени в тях, ще предпазят ходилата ви от студ, влага и дори от прекалено високи температури. С тях ще останете стилни и ще се чувствате комфортно, независимо дали сте на експедиция или на разходка. 

Сред отличителните характеристики е и логото на бранда. То е в познатите стилове - триъгълно с три линии или с три листа - Trefoil. 

Видове

Немският бранд предлага на дамите редица модели ботуши и зимни обувки в елегантна и съвременна визия. Независимо дали става въпрос за катерене, туризъм или дори планинско колоездене, в Dress4less ще намерите дамски ботуши, които да отговарят на вашия стил. 

Най-популярните серии дамски ботуши Адидас са следните :

 • Terrex AX4 Mid Gore
 • Terrex Snow CF
 • Terrex Hyperhiker
 • Terrex Free Hiker
 • Seneo Snowstripes

Ботуши/Зимни обувки

Технологии зад производството им

Дамските ботуши, изработени от спортния лидер, ще запазят краката ви сухи по всяко време. Това е благодарение на водоустойчивите покрития. Подметките предлагат изключително сцепление дори върху хлъзгави повърхности.

Омекотяващата подметка ще връща кинетична енергия към краката ви. Така ще можете да продължите експедицията си без да се изморите. Подсилените части на зимните обувките ще предпазят пръстите и петите ви от наранявания.

Ето и кои са технологиите, които ще се грижат за краката ви: 

 • ClimaWarm
 • Cold.Rdy
 • Winter.Rdy
 • RipStop
 • Traxion System
 • EVA пяна
 • Gore-Tex

Дамски ботуши Адидас

Предимства

Трудно ще намерите такъв тип дамски ботуши, които да ви предлагат толкова много предимства. Ще получите качество, издръжливост, комфорт, защита и стил само с един чифт. Всички пътешествия из планината ще бъдат сигурни и без изненади. 

Adidas е марка, която винаги се стреми да се развива. Технологиите и качествата не техните обувки и дрехи постоянно се подобрява. Това гарантира, че техните продукти издържат дълго време и при всякакви условия.

Как да изберем подходящ модел?

Преди да изберете модела за вас, първо уточнете за каква активност ще са ви нужни дамските ботуши. Ако ще ги използвате за походи и експедиции, препоръчваме да се спрете на модели, които са с допълнително сцепление. Такива са моделите Terrex Snow и Terrex Hyperhiker. 

В случай че ви трябват ботуши за ежедневието и няма да ви се налага да изкачвате стръмни и хлъзгави повърхности, Azurine и Seneo са подходящ избор. 

Те притежават системи, които ще предпазят краката ви от студа без да ги запарват, имат и нужното за града сцепление. Стилът им е не е толкова груб, колкото на дамските боти за активности на открито. 

Не забравяйте да изберете ботушите си в подходящ размер. Неправилният такъв ще бъде крайно неудобен и опасен за вас. 

Ботуши/Зимни обувки

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите

Всички оригинални продукти на известния бранд са създадени от първокачествени материали. Прецизната изработка без недостатъци е задължителна. Логото също е без добавени или премахнати елементи. 

При фалшивите продукти Адидас ще усетите не само неприятна миризма, но и ще забележите неправилни шевове и стърчащи конци. 

Защо да се доверим на Dress4less?

Многобройните ни клиенти ни се доверяват отново и отново вече повече от 10 години. Това е не само заради разнообразието ни от оригинални спортни стоки на достъпни цени, а и заради личното отношение към всеки от тях. 

При поръчка, направена през сайта, продуктите ви ще пристигнат при вас с опция за преглед и тест. Ще ги заплатите, ако отговарят на това, което търсите. Разполагате и с 30-дневен период за връщане от датата на получаване. Връщането е за ваша сметка.

Ако предпочитате да посетите магазина ни на място и да пробвате ботушите или други дамски стоки на марката, заповядайте. Намираме се в по-големите градове на страната. Можете да следите наличностите на харесаните от вас продукти в нашия онлайн магазин - dress4less.bg. Така ще знаете в кой точно физически обект ще ги откриете.

Бърза и безплатна доставка за поръчки на стойност над 90 лв. до желан от вас адрес. 

Дамски зимни обувки Adidas

Често задавани въпроси

Какво отличава дамските ботуши на Адидас от останалите модели на пазара?

Те са устойчиви на всякакви условия и интензивност. Гарантират комфорт и защита на краката, независимо дали сте в гората или в града. Това е с помощта на високотехнологичните системи, внедрени в ботушите. 

За какви спортни активности са подходящи?

Подходящи са за планински туризъм и катерене, както и планинско колоездене. Разбира се, можете да ги използвате и в ежедневието. 

Как да изберем подходящ размер?

Размерите си отговарят, така че се спрете на размер, който носите по принцип. 

Виж повече