Дамски джапанки Adidas

Adidas дамски джапанки - качество и отличителни характеристики

В категорията с дамски джапанки Adidas ще намерите изключително голямо избор от видове и модели. С годините и опитът, който са придобили от марката, залагат на качествената изработка и висококачествените материали.

В голяма част от джапанките се добавя добре позната ни Eva пяна, която при стъпване да омекотява. Също така подметката има специални каналчета, които осигуряват максимално сцепление при мокри настилки.

За да се отличават и забелязват отдалеч  при дамски джапанки Adidas не липсва традиционното лого на марката, а именно трите линии или трите листа. То е отстрани или отгоре по продължение на гумираната част. А на моделите, които са с гума или текстил  между пръстите, логото се отпечатва се отпечатва на гумираната или текстилната част, а също  и на подметката отгоре или отдолу.

Видове, Модели и серии

Дамските джапанки Adidas, които се предлагат са два типа. По-предпочитани от дамите са джапанките, които се обуват между пръстите така наречените тип „прашка“, а другия вид е с широка лента отгоре от едната страна на крака до другата. Дамските джапанки Adidas могат да се използват както за басейн и плаж, така и за ежедневна употреба.

Моделите, които предлага Adidas са:

  • Duramo Slides
  • Eezay
  • Borama
  • Comfort
  • Slides Adilette
  • Adissage

Защо тази марка, защо от Dress4Less и ценови диапазони

Спортния лидер ни предлага голям асортимент от дамски джапанки Adidas, които можете да намерите в изключително семпли модели и мека цветова гама. Adidas не разчита само на името, което си е създала през годините, а се стреми да изкара на пазара още по-удобни и леки джапанки, с високо и гарантирано качество. За да получат нашите клиенти най-доброто ние от Dress4less се стремим да предложим качество, удобство и свобода на движението на страхотни цени средно започващи от 30лв до 100 лв.

Разпознаване на оригиналите от фалшификатите?

За да разберете дали едни едни дамски джапанки Adidas са оригинални или фалшиви, можете да се загледате в трите бели линии, ако те са отпечатани на криво или се лющи боята, значи не са от оригиналните. Също така Adidas произвежда джапанките за жени в изчистени и семпли цветове, ако забележите голямо разнообразие от цветове това също дава знак, че не са оригинални.

Често задавани въпроси за Adidas:

Различните модели на дамски джапанки на марка Adidas имат ли общи специфики?

Повечето от моделите на дамски джапанки на марка Adidas имат сходни техники на подметката - EVA пяна и подметка с максимално сцепление при мокри настилки. Материалите, които се използват се различават при съответният модел.

Ако моделът на дамски джапанки Adidas, който желая да поръчам не се визуализира в сайта, има ли вероятност все пак да е наличен?

Всички налични модели на дамски джапанки Adidas, са видими в сайта. Ако не откривате желания от Вас размер или модел, това означава, че е изчерпан.

Мога ли да заменя дамски джапанки на марка Adidas с продукт на същата марка, но от друга категория?

Да можете да направите замяната на продуктът, който сте закупили. За да го направите трябва да се свържете с нас и да ни кажете с кой артикул от друга категория желаете да направим замяната.

Виж повече